• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iyiyim canim sen nasılsın
Hurma diyeti de yapamadım, iki gün yapıcam artık. Beni bana bıraksınlar artık ya, bitmedi yoğunluğum. Eski düzenimi özledim.
Boya, tadilat işlerini bitiremediniz mi canım,
Cok yogun zorlanıyorsan canım bu hafta izne ayıralım yogunlugun bitince yine gelirsin olmaz mı, hurma diyetiyle verdiğini geri alırsın
iyiyim kuzum sen nasılsın
İyiyim bende canım calsıyorım 😊

Cok yogun zorlanıyorsan canım bu hafta izne ayıralım yogunlugun bitince yine gelirsin olmaz mı, hurma diyetiyle verdiğini geri alırsın

kolay gelsin canısı :)

Canım Mutfak da boyanacak 😥
İzne ayrılınca da iyice salarsam diyorum ama sonra da hedefim var yaza 36 beden olucam ne salması diyorum 😂
Cuma konuşalım canım izin konusunu. Spor yapamıyorum hiç, ona vaktim kalsa gerisi çok zor değil

Ben de bı dönem regl olduğumda karın ve baş ağrısı birleşince istifra ediyordum. Menopoza kadar beklemek de çok zor. Annen de çok zorlanmış belli ki.
Bende öyle oluyorum canım çoğu regl dönemi :( zaten baş ağrısı benim parçam oldu artık

Canım Mutfak da boyanacak 😥
İzne ayrılınca da iyice salarsam diyorum ama sonra da hedefim var yaza 36 beden olucam ne salması diyorum 😂
Cuma konuşalım canım izin konusunu. Spor yapamıyorum hiç, ona vaktim kalsa gerisi çok zor değil
Tamam canım cuma yeniden konusalım,mezun olunca dönmesi 6 ay sürüyor izin daha mantıklı görünüyor 😊

Kızlar ya bugün çok kötüyüm, regl yüzünden günlerdir canım tatlı istiyor evdeki nutellaya karşı koyuyorum. Kayınvalidem geldi iki saat önce, kıyamıyor bana ye kızım şunlardan diyor. Eve beyaz ekmek girdi o gelince bakıp bakıp iç geçirdim yemedim. Eşim de çayın yanına Halley bisküvi vs. Almış. Her yönden saldırıyorlar. Bana dayanabilecegimi söyleyin nolur. Şekersiz 21 günde (biliyorum çok sık söyledim bunu yaptigimi, bıktınız benden 😂) 8. Günümü bitirdim bugün.

Kızlar ya bugün çok kötüyüm, regl yüzünden günlerdir canım tatlı istiyor evdeki nutellaya karşı koyuyorum. Kayınvalidem geldi iki saat önce, kıyamıyor bana ye kızım şunlardan diyor. Eve beyaz ekmek girdi o gelince bakıp bakıp iç geçirdim yemedim. Eşim de çayın yanına Halley bisküvi vs. Almış. Her yönden saldırıyorlar. Bana dayanabilecegimi söyleyin nolur. Şekersiz 21 günde (biliyorum çok sık söyledim bunu yaptigimi, bıktınız benden 😂) 8. Günümü bitirdim bugün.
Canım onları yemesi bir anlık zevk, sonrası çok uzun pişmanlık. Sen güçlü iradeli bir kadınsın, yemezsin 😍
Evde kuru incir, hurma vs varsa onlardan ye

8 gün az değil bosa gitmesin sen basarabilrisin canım 😍😘
Aaa mezun üye istediği zaman dönmüyor muydu artık, kural değişmemiş miydi?
Mezun üye kilosunun altındaysa istediği zaman dönebiliyor canım, 65 ile mezun olursan 65 i görmeden 6 ay listeye giremiyorsun

Canım onları yemesi bir anlık zevk, sonrası çok uzun pişmanlık. Sen güçlü iradeli bir kadınsın, yemezsin 😍
Evde kuru incir, hurma vs varsa onlardan ye
Teşekkür ederim canım desteğin için . Hiç kalmamış canım onlardan da, kuru kayısı olsa iki tane yeterdi bana bastırmak için.

Mezun üye kilosunun altındaysa istediği zaman dönebiliyor canım, 65 ile mezun olursan 65 i görmeden 6 ay listeye giremiyorsun
Kaldı 13 gün yaparım dimi. Diğer günler zorlamamisti, bugün hepsini bir arada görünce böyle oldum.

Sen bu hafta mezun olmaya çalışıyordun dimi canım, eğer kural böyleyse izin gerçekten daha mantıklı.
Evet canım şu yoğunluk bitene kadar diyordum

Yani 66 ile mezun olsam, 66 nın altındaysam istediğim zaman dönebilirim öyle mi?

Back
X