- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.185
- 898
Çok iyi o zamanEvet canım 66 altında her zaman dönebiliyorsun hedef sınırlaması da olmuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi o zamanEvet canım 66 altında her zaman dönebiliyorsun hedef sınırlaması da olmuyor
Yaa ne güzel bak bozmaman için bir sebep çıktıKayınvalidem hurma getirmiş şimdi söyledi, bastırdım bile ohhh çok şükür.
Kesinlikle daha iyi canım yüzde 10 sartı olmadıgı için hedefine 60 yada 59 diyebilirsin oda sende cok güzel olurÇok iyi o zaman![]()
Tabi bu hafta mezun olabilirsemKesinlikle daha iyi canım yüzde 10 sartı olmadıgı için hedefine 60 yada 59 diyebilirsin oda sende cok güzel olur![]()
Bu hafta olmazsa haftaya mezun olursun canımTabi bu hafta mezun olabilirsem![]()
Gözün aydın cnm ☺ Ben hurma vs ile tatlı isteğini bastıramıyorumKayınvalidem hurma getirmiş şimdi söyledi, bastırdım bile ohhh çok şükür.
Öyle canım yaa geçti çok şükür. Bı de buraya gelip herkesi görünce menulerimi yazinca asıl amacım beni kendime getirdi.Yaa ne güzel bak bozmaman için bir sebep çıktı![]()
Biz bu hayallerle fazla zayif kalmayizBen 59 u gördüğüm gün beyaz ekmek ve patates kızartması yiyeceğimhayale bak
![]()
Benim tatlı doygunluğum çok düşük neyse ki canım.Gözün aydın cnm ☺ Ben hurma vs ile tatlı isteğini bastıramıyorum![]()
Yok canım merak etme kalırız. Aynı eziyeti bı daha cekemeyiz. Bı de dengeleme denen olayı öğrendikBiz bu hayallerle fazla zayif kalmayizsonra hooop tekrar 6.takimaa
![]()
Zipzipim ne zamandır sormak istiyordum mahsuru yoksa ne üzerine çalışıyor sizin işyeri ? Bizim Cankirililar genelde ya pastaneci ya kuruyemisci oluyorSağol canım ❤![]()
Genelde öyle olurlar evet ablaZipzipim ne zamandır sormak istiyordum mahsuru yoksa ne üzerine çalışıyor sizin işyeri ? Bizim Cankirililar genelde ya pastaneci ya kuruyemisci oluyor![]()
Evet canim dengelemeyi ogrendik ama ayni eziyeti kacinci kezdir cekiyorum sayisini unuttumYok canım merak etme kalırız. Aynı eziyeti bı daha cekemeyiz. Bı de dengeleme denen olayı öğrendik
Canım tarçın şeker isteğini dengeliyor. Meyvenin üzerine veya sütün içine ekleyip tüketmeyi bi dene...hurmayı da üçten fazla yeme öğün olarak tuketmeyeceksen.Bence 21 den fazla yapacaksin. 8 gün az değil...Kızlar ya bugün çok kötüyüm, regl yüzünden günlerdir canım tatlı istiyor evdeki nutellaya karşı koyuyorum. Kayınvalidem geldi iki saat önce, kıyamıyor bana ye kızım şunlardan diyor. Eve beyaz ekmek girdi o gelince bakıp bakıp iç geçirdim yemedim. Eşim de çayın yanına Halley bisküvi vs. Almış. Her yönden saldırıyorlar. Bana dayanabilecegimi söyleyin nolur. Şekersiz 21 günde (biliyorum çok sık söyledim bunu yaptigimi, bıktınız benden) 8. Günümü bitirdim bugün.
Günaydın kızlar baş agrım ve miğde bulandım var dün başladı akşam erkenden yattım ve hala devam ediyo o yüzden giremedim pek sizler nasılsınız rakibem sen ne yaptın çocuğun nasılCanfeb
Geçmiş olsun canım.bizde ayniyiz hâlâ ateş inip çıkıyor hicbisey yemiyo emmiyorda. bende yazamadim menü dün ne bulduysam yedim zaten
Teşekkür ederim canım.Genelde öyle olurlar evet abla
Biz de öyleydik ama artık cok onun üzerine calısmıyoruz insallah da bırakacagız en kısa zamanda![]()
Dur kız bu yaşında kaç kez çekmiş olabilirsin. İyi öğren bu sefer daha hamilelik falan var önünde.Evet canim dengelemeyi ogrendik ama ayni eziyeti kacinci kezdir cekiyorum sayisini unuttum![]()
3 tane yedim canım çok şükür yetti bana. Süt asla içemiyorum, meyveye de bulasmiyorum çünkü daha sonra çok acıkıyorum yanında yoğurt yesem bile. Bugün eve giren beyaz ekmek çok kötü etkiledi beni, ona dayanamıyorum ama yemedim çok şükür. Gerçekten 21den fazla yapabilecegime inanıyor musunCanım tarçın şeker isteğini dengeliyor. Meyvenin üzerine veya sütün içine ekleyip tüketmeyi bi dene...hurmayı da üçten fazla yeme öğün olarak tuketmeyeceksen.Bence 21 den fazla yapacaksin. 8 gün az değil...
Tabi ki inanıyorum. Zaman nedir ki çok çabuk geçiyor zaten. Kendini oyalayacak bir şeyler bul bu zamanlarda. Beyaz ekmek yememen zaten şeker isteğini azaltacak. Onu düşmanın gibi gör . Kilis karası diye bir üzüm çeşidi var . Onu yediğim zaman hiç tatlı ihtiyacı hissetmiyorum. Bazen leblebiyle karıştırıyorum aciktirmiyor da...3 tane yedim canım çok şükür yetti bana. Süt asla içemiyorum, meyveye de bulasmiyorum çünkü daha sonra çok acıkıyorum yanında yoğurt yesem bile. Bugün eve giren beyaz ekmek çok kötü etkiledi beni, ona dayanamıyorum ama yemedim çok şükür. Gerçekten 21den fazla yapabilecegime inanıyor musun![]()