• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zipzipim ne zamandır sormak istiyordum mahsuru yoksa ne üzerine çalışıyor sizin işyeri ? Bizim Cankirililar genelde ya pastaneci ya kuruyemisci oluyor :KK36:
Genelde öyle olurlar evet abla😍
Biz de öyleydik ama artık cok onun üzerine calısmıyoruz insallah da bırakacagız en kısa zamanda 😊

Kızlar ya bugün çok kötüyüm, regl yüzünden günlerdir canım tatlı istiyor evdeki nutellaya karşı koyuyorum. Kayınvalidem geldi iki saat önce, kıyamıyor bana ye kızım şunlardan diyor. Eve beyaz ekmek girdi o gelince bakıp bakıp iç geçirdim yemedim. Eşim de çayın yanına Halley bisküvi vs. Almış. Her yönden saldırıyorlar. Bana dayanabilecegimi söyleyin nolur. Şekersiz 21 günde (biliyorum çok sık söyledim bunu yaptigimi, bıktınız benden 😂) 8. Günümü bitirdim bugün.
Canım tarçın şeker isteğini dengeliyor. Meyvenin üzerine veya sütün içine ekleyip tüketmeyi bi dene...hurmayı da üçten fazla yeme öğün olarak tuketmeyeceksen.Bence 21 den fazla yapacaksin. 8 gün az değil...

Günaydın kızlar baş agrım ve miğde bulandım var dün başladı akşam erkenden yattım ve hala devam ediyo o yüzden giremedim pek sizler nasılsınız rakibem sen ne yaptın çocuğun nasıl Canfeb Canfeb
Menü bilerek yazmadim çünkü düzgün bisey yiyemedim dün muz elma falan yedim yazmaya gerek görmedim Canfeb Canfeb Zipzip- Zipzip-
Geçmiş olsun canım.bizde ayniyiz hâlâ ateş inip çıkıyor hicbisey yemiyo emmiyorda. bende yazamadim menü dün ne bulduysam yedim zaten

Canım tarçın şeker isteğini dengeliyor. Meyvenin üzerine veya sütün içine ekleyip tüketmeyi bi dene...hurmayı da üçten fazla yeme öğün olarak tuketmeyeceksen.Bence 21 den fazla yapacaksin. 8 gün az değil...
3 tane yedim canım çok şükür yetti bana. Süt asla içemiyorum, meyveye de bulasmiyorum çünkü daha sonra çok acıkıyorum yanında yoğurt yesem bile. Bugün eve giren beyaz ekmek çok kötü etkiledi beni, ona dayanamıyorum ama yemedim çok şükür. Gerçekten 21den fazla yapabilecegime inanıyor musun 😘😍

3 tane yedim canım çok şükür yetti bana. Süt asla içemiyorum, meyveye de bulasmiyorum çünkü daha sonra çok acıkıyorum yanında yoğurt yesem bile. Bugün eve giren beyaz ekmek çok kötü etkiledi beni, ona dayanamıyorum ama yemedim çok şükür. Gerçekten 21den fazla yapabilecegime inanıyor musun 😘😍
Tabi ki inanıyorum. Zaman nedir ki çok çabuk geçiyor zaten. Kendini oyalayacak bir şeyler bul bu zamanlarda. Beyaz ekmek yememen zaten şeker isteğini azaltacak. Onu düşmanın gibi gör . Kilis karası diye bir üzüm çeşidi var . Onu yediğim zaman hiç tatlı ihtiyacı hissetmiyorum. Bazen leblebiyle karıştırıyorum aciktirmiyor da...

İyi akşamlar arkadaşlar 😊 5 gibi eve geldik.. çok şükür şimdi daha iyi..

Ama düzen kalmadı bende. Kaçgündür uykusuzum. Uykusuzluk bende aşırı ödem vr şişkinlik yapıyor başına gelen var mı?. elim ayağım hep şiş.. her hafta bişi oluyor kurduğum düzen bozuluyor.. ağlıcam artık 😢

Back
X