• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar ben kahvaltımı 10.30 da yapıyorum saat 15.00 a kadar bişey yemiyorum... 15.00 dan sonra olan oluyor ne bulsam yiyorum... saat 17.15 te aksam yemeği yiyorum... 15.00 da ne yesem beni iki saat tutsa bişeylere saldırmasam... yoğurt ve kefir ama bunlar bazen cazip gelmiyor 🙄🙄🙄

Kızlar ben kahvaltımı 10.30 da yapıyorum saat 15.00 a kadar bişey yemiyorum... 15.00 dan sonra olan oluyor ne bulsam yiyorum... saat 17.15 te aksam yemeği yiyorum... 15.00 da ne yesem beni iki saat tutsa bişeylere saldırmasam... yoğurt ve kefir ama bunlar bazen cazip gelmiyor 🙄🙄🙄
Yogurdun yanında ciğ badem fındık yesen belki meyvede olaiblir canım

Ara ögün yaparsan akşam üzeri yemeğe saldırmazsın kuzum sabah 8kahvaltı 10 da ara ögün 12 de öğlen yemeği saat 15 de ara ögün 6da aksam yemeği saat 9 ara ögün şeklinde yap o zaman uzun süreli aç kalmadıgın için saldırmazsın

Back
X