• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

89.8 sonunda 89 gördüm:KK71::KK71::KK71:eksi 200 90 zincirini kırdım :KK9::KK9:
Canım ya heyecanını o kdr iyi anlıyorum ki 😊 bende 99.9 u gördüğüm günü, 89.9u gördüğüm zamanı.. ahh ahh.. en son 79, 69.. ne güzel heyecanlar.. şimdi de 69u görmeye çalışıyorum

Cnm bi arkadaşım doğumdan sonra baya karın kası yaptı.. ona rağmen sarkık deri gitmedi.. en son 2.yi doğurdu gerdirdi 😁
Ya o insandan insana degisiyo sanki. Benim arkadasimda 95 kiloyla doguma girdi sezeryan. Dogumdan snra bi diyet yapti 60 kilo ve dikisleri olmasa dogum yapti demem :KK70: bende korkuyorum zayiflarsam bile sarkiklik kalacak diye ama o bana umut oldu :KK70:
Oğlum iki yaşına geldiğinde ben de 60 kiloya düşmüştüm, 84 ile doğuma gittim. Sezaryen doğum yaptım. O zaman kilo verdiğimde karnım sarkmamisti çok güzeldi. Ama geçen yıl 78 kiloya kadar çıkınca sanırım çok fazla yağ dokusu da oluştu o bölgede. Şimdi sarkma geçmeyecek diye ben de korkuyorum. Spor da yapıyorum ona rağmen toparlanmaz ve çok kötü görünürse gerdirmeyi dusunebilirim.

Oğlum iki yaşına geldiğinde ben de 60 kiloya düşmüştüm, 84 ile doğuma gittim. Sezaryen doğum yaptım. O zaman kilo verdiğimde karnım sarkmamisti çok güzeldi. Ama geçen yıl 78 kiloya kadar çıkınca sanırım çok fazla yağ dokusu da oluştu o bölgede. Şimdi sarkma geçmeyecek diye ben de korkuyorum. Spor da yapıyorum ona rağmen toparlanmaz ve çok kötü görünürse gerdirmeyi dusunebilirim.
İlk doğumda az biraz ikincide hem kilo alımı hem ikinci sezeryan hem kilo kaybı sarktı

benim canim bayaa cekmisti ama😋😋hic yapmadim ablam bikac kez bize yapti cok lezzetli muhakkebili olunca😋

😂😂😂
Benim de gecti genc kizlik zamanlarim😂😂
Yas ilerledi hayran olunacak kimse kalmadi😂
Lise bitince hayranlık dönemleri de bitiyor işte naparsin.

Back
X