Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın şükür birini uyandıra bildimGünaydin güzel bayanlar![]()
Çok güzeeeel89.8 sonunda 89 gördümeksi 200 90 zincirini kırdım
![]()
Canım ya heyecanını o kdr iyi anlıyorum ki89.8 sonunda 89 gördümeksi 200 90 zincirini kırdım
![]()
Cnm bi arkadaşım doğumdan sonra baya karın kası yaptı.. ona rağmen sarkık deri gitmedi.. en son 2.yi doğurdu gerdirdi![]()
Oğlum iki yaşına geldiğinde ben de 60 kiloya düşmüştüm, 84 ile doğuma gittim. Sezaryen doğum yaptım. O zaman kilo verdiğimde karnım sarkmamisti çok güzeldi. Ama geçen yıl 78 kiloya kadar çıkınca sanırım çok fazla yağ dokusu da oluştu o bölgede. Şimdi sarkma geçmeyecek diye ben de korkuyorum. Spor da yapıyorum ona rağmen toparlanmaz ve çok kötü görünürse gerdirmeyi dusunebilirim.Ya o insandan insana degisiyo sanki. Benim arkadasimda 95 kiloyla doguma girdi sezeryan. Dogumdan snra bi diyet yapti 60 kilo ve dikisleri olmasa dogum yapti demembende korkuyorum zayiflarsam bile sarkiklik kalacak diye ama o bana umut oldu
![]()
İstedikleri kadar alabilirleryada ihtiyaci olanlara verebilsek
İlk doğumda az biraz ikincide hem kilo alımı hem ikinci sezeryan hem kilo kaybı sarktıOğlum iki yaşına geldiğinde ben de 60 kiloya düşmüştüm, 84 ile doğuma gittim. Sezaryen doğum yaptım. O zaman kilo verdiğimde karnım sarkmamisti çok güzeldi. Ama geçen yıl 78 kiloya kadar çıkınca sanırım çok fazla yağ dokusu da oluştu o bölgede. Şimdi sarkma geçmeyecek diye ben de korkuyorum. Spor da yapıyorum ona rağmen toparlanmaz ve çok kötü görünürse gerdirmeyi dusunebilirim.
Lise bitince hayranlık dönemleri de bitiyor işte naparsin.benim canim bayaa cekmisti amahic yapmadim ablam bikac kez bize yapti cok lezzetli muhakkebili olunca
Benim de gecti genc kizlik zamanlarim
Yas ilerledi hayran olunacak kimse kalmadi![]()
Yakında kacirmazsin canım.Yine sohbeti kacirmisim
Çok sevindim canım 8lere gelmene. Geçen haftaya göre 200 gram mi eksi.cok erken tartilmissin, kahvaltı yaptım mı.89.8 sonunda 89 gördümeksi 200 90 zincirini kırdım
![]()
Kız ben de uyaniktim o saatte de çocuğu servise yetiştirme telasindaydimGünaydın şükür birini uyandıra bildim![]()
![]()
Hedefi aşağı çekecek misin yoksa bebiş mi gelecekTşk ederim hedefe 9.800![]()
![]()
Napalim canım sarkarsa ya öyle kabul edicez ya da ufak bir operasyon yaptıracağız.İlk doğumda az biraz ikincide hem kilo alımı hem ikinci sezeryan hem kilo kaybı sarktı