• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

89.8 sonunda 89 gördüm:KK71::KK71::KK71:eksi 200 90 zincirini kırdım :KK9::KK9:
Ben dış gebelik geçirdim 10 kasımda 2 yıl olacak sağ tüpüm patladı iç kanama geçirdim amaliyat oldum tüpüm alındı sol tüp kapanmış sızıntı var sadece oda normal yolla olmaz dendi direk tüp bebek önerdiler bende istemedim geçen gün Komşum aklıma girdi illa ortak çocuk olsun sonra pişman olursun diyince eşim ve çocuklarda çok istiyor denemek istedim ama hala kararsısım
Tşk ederim kuzum yine tqrtıldım 89.7 :KK9:
Heyecanın Erzurum sınırlarını aştı Bursa gözü yaşlı bir biçimde kutlama yapıyor tatlım. :sampiyon: Allah yüzünü hep güldürsün. Tüp bebek olursa harika olur olmazsa da canınız sağ olsun oğlun kızın var. Bizim ortak çocuğumuz olmadı olanlara sımsıkı sarıldık. Allah onlara ömür versin diyoruz. Şimdilik kedi hayalim var emeklilikte razı edersem eşimi minnoş minnoş kedi buyutecegim.

Canım çok teşekkür ederim anlattigin için, ben sana daha coookk soru sorarım bu gidişle. Reelde olsak utanmaz bakardım ben de 😂😂 izler tüm memeyi kapsıyor mu yoksa alt taraflarda mı kalıyor, ben bikini giyerim giymesine de o kadar açık giymem. Ayrıca bikini giyecek kadar zayıf olup bı de düzgün göğüslerim olursa izi de çok umursamam. Büyük konuşmak olmasın ama çocuk düşünmüyorum, Allah verirse de anne sütü almadan büyüyen nice bebek var. Görsel sikintisindan çok ben de fiziki olarak rahatsızlıklar yaşıyorum. Boyun, sırt ve omuz ağrım oluyor. Göğüs altı bölgesi tahriş oluyor. Yük gibi geliyor bana da. Tabiki görselin de düzgün olmasını istiyorum ama artık daha rahat da etmek istiyorum. Tekrar teşekkür ederim anlattigin için. Bakalım doktor benimkini direk estetik olarak mı kabul edecek yoksa sağlık sorunu kapsamında değerlendirecek mi.
Cnm sarkma belli bir oranın üstünde ise sağlık sorunu kabul edilip, sgk masrafları karşılıyormuş. Diş doktoru olan bir kuzenimde araştırıyor o söylemişti. Tabii ne kadar doğru araştırmak gerek. Bende ağrılardan, meme altı tahrişinden ve uygun iç çamaşırı bulamamaktan dertliyim.

Sağol canım benim. Çarşamba hem odamda hem dersimin olduğu sınıfta çok üşümüştüm özellikle ayaklarım. Ondan ağrıdı galiba. Hemen toparlanirim merak etme canım eltim.
Aman cnm havalara aldanıp yanına hırka falan almayı ihmal etme. Hatta bele sarılan kuşaklar falan var, gerekirse onlarıda kullan. Kadınlar olarak hemen bel ve ayaktan kapıyoruz soğuğu.

Günaydınnnnnn hayırlı saabhlarrrrrrr :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68:
Günaydın canım ❤
89.8 sonunda 89 gördüm:KK71::KK71::KK71:eksi 200 90 zincirini kırdım :KK9::KK9:
Yaa ne güzel 8 li rakamları görmüşsün 😍😍
Günaydin güzel bayanlar :KK68::KK68:
Günaydın canım ❤
Günaydın hanımlar 😊
Günaydın canım ❤
Günaydın arkadaşlar, güzel eksiler gördüğümüz bir gün olsun inşallah 😍
Günaydın canım ❤
Yakında kacirmazsin canım.
Aynen canım aksamları burda olurum Sohbet zamanında 😊
Kızlar günaydın, hemen yazıp çıkayım, dünden beri hasta eşim oğlum sabaha kadar uyku sıfır, başım ağrımaya başladı şimdi.

Kilom sabit kaptanım kusura bakma lütfen :KK43:
İzne ayırır mısın beni.

@Zipzip-
Günaydın canım cook gecmis olsun uykusuzlugun etkisi ile sabit gelmişssindir,izne ayırıyorum canım 😊
Günaydın sebnemcim 😍
Geçen Cuma 64,2
Bu cuma 63,1
Fark 1100 gr
Ne güzel bir eksi tebrik ediyorum 😍😍😍
günaydın hanımlar
geçen hafta97.8
bu cuma 97.4
fark 400 gr
benim bu hafta bol kaçamakli olunca son iki gün ancak bu kadar oldu :110:
Yinede eksi ile gelmen güzel ama haftaya kacamak olmasın listeye gireceksin 😊

Ben dış gebelik geçirdim 10 kasımda 2 yıl olacak sağ tüpüm patladı iç kanama geçirdim amaliyat oldum tüpüm alındı sol tüp kapanmış sızıntı var sadece oda normal yolla olmaz dendi direk tüp bebek önerdiler bende istemedim geçen gün Komşum aklıma girdi illa ortak çocuk olsun sonra pişman olursun diyince eşim ve çocuklarda çok istiyor denemek istedim ama hala kararsısım
Canım ortak çocuk derken eşinle ikinci evliliğiniz mi?

Günaydın canım ❤

Günaydın canım ❤

Günaydın canım ❤

Günaydın canım ❤

Günaydın canım cook gecmis olsun uykusuzlugun etkisi ile sabit gelmişssindir,izne ayırıyorum canım 😊

Günaydın sebnemcim 😍

Ya tartılmaya korkuyorum.. haftanın 2 günü hastanedeydik.. hastanede dopru dürüst bişi de yemedim ama eve bi geldim 1 kilo artı.. 2 gündür çorba yoğurt şeklinde besleniyorum bakalım şimdi tartılıcam..

Günaydın kızlar
Gecen hafta 64.9
Güncel 68.9
Fark 500
Yüzde 0.77
Bu hafta oğlumun hastalığı sebebiyle ihmal ettim biraz menu yazma falan kusura bakmayın lütfen yeni haftaya daha düzenli basliycam inşallah Zipzip- Zipzip- Alvillaa Alvillaa
4 kilo mu aldın anlamadım 😁

Ufak operasyon en az 5 bin 😂
Ya evet cnm bide öyle bir durum var, istanbulda hele fiyatlar nasıldır kimbilir. 15-20 binden falan açıyordur kapıyı az biraz bilinen doktorlar. KK da grupların birinde kocaelideki bir doktoru övmüşleri, 8 bin tl imiş o zaman. Ciddi ciddi düşünürsem, kenarda 3 kuruş param var, araba alırım, peşinat olur diye beklettiğim 😂😂😂 yoksa eşim estetik için destek olmaz, zaten ne zaman konusunu açsam gerek yok, saçmalama, ihtiyacın yok... diye söylenip duruyor. En son valla hastasın sen demişti 😌

Geçen Cuma 64,2
Bu cuma 63,1
Fark 1100 gr
Tebrik ederim canım 😊
günaydın hanımlar
geçen hafta97.8
bu cuma 97.4
fark 400 gr
benim bu hafta bol kaçamakli olunca son iki gün ancak bu kadar oldu :110:
Tebrik ederim canım 😊
Günaydın canım ❤

Günaydın canım ❤

Günaydın canım ❤

Günaydın canım ❤

Günaydın sebnemcim 😍

Sağol canım ❤️

Back
X