Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bin maşallahhhjhjjGeçen Cuma 64,2
Bu cuma 63,1
Fark 1100 gr
89.8 sonunda 89 gördümeksi 200 90 zincirini kırdım
![]()
Ben dış gebelik geçirdim 10 kasımda 2 yıl olacak sağ tüpüm patladı iç kanama geçirdim amaliyat oldum tüpüm alındı sol tüp kapanmış sızıntı var sadece oda normal yolla olmaz dendi direk tüp bebek önerdiler bende istemedim geçen gün Komşum aklıma girdi illa ortak çocuk olsun sonra pişman olursun diyince eşim ve çocuklarda çok istiyor denemek istedim ama hala kararsısım
Heyecanın Erzurum sınırlarını aştı Bursa gözü yaşlı bir biçimde kutlama yapıyor tatlım.Tşk ederim kuzum yine tqrtıldım 89.7![]()
Allah yüzünü hep güldürsün. Tüp bebek olursa harika olur olmazsa da canınız sağ olsun oğlun kızın var. Bizim ortak çocuğumuz olmadı olanlara sımsıkı sarıldık. Allah onlara ömür versin diyoruz. Şimdilik kedi hayalim var emeklilikte razı edersem eşimi minnoş minnoş kedi buyutecegim.Pastelim Süpersin ne guzel bir sonuç...Geçen Cuma 64,2
Bu cuma 63,1
Fark 1100 gr
Valla öyle yapabilseler keşke cnm, benim basenlerden baya dolgu malzemesi çıkarBenim de öyle canım, içleri boşalmış durumda. Öyle olunca da daha sarkık duruyor. Göbek ve basen yaglarimi alıp oraya doldursalar keşke![]()
Cnm sarkma belli bir oranın üstünde ise sağlık sorunu kabul edilip, sgk masrafları karşılıyormuş. Diş doktoru olan bir kuzenimde araştırıyor o söylemişti. Tabii ne kadar doğru araştırmak gerek. Bende ağrılardan, meme altı tahrişinden ve uygun iç çamaşırı bulamamaktan dertliyim.Canım çok teşekkür ederim anlattigin için, ben sana daha coookk soru sorarım bu gidişle. Reelde olsak utanmaz bakardım ben deizler tüm memeyi kapsıyor mu yoksa alt taraflarda mı kalıyor, ben bikini giyerim giymesine de o kadar açık giymem. Ayrıca bikini giyecek kadar zayıf olup bı de düzgün göğüslerim olursa izi de çok umursamam. Büyük konuşmak olmasın ama çocuk düşünmüyorum, Allah verirse de anne sütü almadan büyüyen nice bebek var. Görsel sikintisindan çok ben de fiziki olarak rahatsızlıklar yaşıyorum. Boyun, sırt ve omuz ağrım oluyor. Göğüs altı bölgesi tahriş oluyor. Yük gibi geliyor bana da. Tabiki görselin de düzgün olmasını istiyorum ama artık daha rahat da etmek istiyorum. Tekrar teşekkür ederim anlattigin için. Bakalım doktor benimkini direk estetik olarak mı kabul edecek yoksa sağlık sorunu kapsamında değerlendirecek mi.
89.8 sonunda 89 gördümeksi 200 90 zincirini kırdım
![]()
Aman cnm havalara aldanıp yanına hırka falan almayı ihmal etme. Hatta bele sarılan kuşaklar falan var, gerekirse onlarıda kullan. Kadınlar olarak hemen bel ve ayaktan kapıyoruz soğuğu.Sağol canım benim. Çarşamba hem odamda hem dersimin olduğu sınıfta çok üşümüştüm özellikle ayaklarım. Ondan ağrıdı galiba. Hemen toparlanirim merak etme canım eltim.
Çok teşekkür ederim cnm , Allah razı olsunGeçmiş olsun tekrardan canım![]()
Günaydın canım ❤Günaydınnnnnn hayırlı saabhlarrrrrrr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yaa ne güzel 8 li rakamları görmüşsün89.8 sonunda 89 gördümeksi 200 90 zincirini kırdım
![]()
Günaydın canım ❤Günaydin güzel bayanlar![]()
Günaydın canım ❤Günaydın hanımlar![]()
Günaydın canım ❤Günaydın arkadaşlar, güzel eksiler gördüğümüz bir gün olsun inşallah![]()
Aynen canım aksamları burda olurum Sohbet zamanındaYakında kacirmazsin canım.
Günaydın canım cook gecmis olsun uykusuzlugun etkisi ile sabit gelmişssindir,izne ayırıyorum canımKızlar günaydın, hemen yazıp çıkayım, dünden beri hasta eşim oğlum sabaha kadar uyku sıfır, başım ağrımaya başladı şimdi.
Kilom sabit kaptanım kusura bakma lütfen
İzne ayırır mısın beni.
@Zipzip-
Günaydın sebnemcimGünaydın![]()
Ne güzel bir eksi tebrik ediyorumGeçen Cuma 64,2
Bu cuma 63,1
Fark 1100 gr
Yinede eksi ile gelmen güzel ama haftaya kacamak olmasın listeye gireceksingünaydın hanımlar
geçen hafta97.8
bu cuma 97.4
fark 400 gr
benim bu hafta bol kaçamakli olunca son iki gün ancak bu kadar oldu![]()
Canım ortak çocuk derken eşinle ikinci evliliğiniz mi?Ben dış gebelik geçirdim 10 kasımda 2 yıl olacak sağ tüpüm patladı iç kanama geçirdim amaliyat oldum tüpüm alındı sol tüp kapanmış sızıntı var sadece oda normal yolla olmaz dendi direk tüp bebek önerdiler bende istemedim geçen gün Komşum aklıma girdi illa ortak çocuk olsun sonra pişman olursun diyince eşim ve çocuklarda çok istiyor denemek istedim ama hala kararsısım
Ya tartılmaya korkuyorum.. haftanın 2 günü hastanedeydik.. hastanede dopru dürüst bişi de yemedim ama eve bi geldim 1 kilo artı.. 2 gündür çorba yoğurt şeklinde besleniyorum bakalım şimdi tartılıcam..Günaydın canım ❤
Yaa ne güzel 8 li rakamları görmüşsün
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Aynen canım aksamları burda olurum Sohbet zamanında
Günaydın canım cook gecmis olsun uykusuzlugun etkisi ile sabit gelmişssindir,izne ayırıyorum canım
Günaydın sebnemcim
Ne güzel bir eksi tebrik ediyorum
Yinede eksi ile gelmen güzel ama haftaya kacamak olmasın listeye gireceksin❤
Ya evet cnm bide öyle bir durum var, istanbulda hele fiyatlar nasıldır kimbilir. 15-20 binden falan açıyordur kapıyı az biraz bilinen doktorlar. KK da grupların birinde kocaelideki bir doktoru övmüşleri, 8 bin tl imiş o zaman. Ciddi ciddi düşünürsem, kenarda 3 kuruş param var, araba alırım, peşinat olur diye beklettiğimUfak operasyon en az 5 bin![]()
Tebrik ederim canımGeçen Cuma 64,2
Bu cuma 63,1
Fark 1100 gr
Tebrik ederim canımgünaydın hanımlar
geçen hafta97.8
bu cuma 97.4
fark 400 gr
benim bu hafta bol kaçamakli olunca son iki gün ancak bu kadar oldu![]()
Sağol canımGünaydın canım ❤
Yaa ne güzel 8 li rakamları görmüşsün
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Aynen canım aksamları burda olurum Sohbet zamanında
Günaydın canım cook gecmis olsun uykusuzlugun etkisi ile sabit gelmişssindir,izne ayırıyorum canım
Günaydın sebnemcim
Ne güzel bir eksi tebrik ediyorum
Yinede eksi ile gelmen güzel ama haftaya kacamak olmasın listeye gireceksin❤
4 le 9 un yerini karistirmisim ☺4 kilo mu aldın anlamadım![]()