- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Yanlış yapıyorsun.. ilk kilolar güzel gider takıma faydan olur gir bence
Tesekkur ederim canımherzamanki gibi harikasin
InsallahhhhTamam canım 89 u görünce alırız nasılsa cabuk verirsin
Bencede girse güzel olabilir ortalama güzel olacak bugünYanlış yapıyorsun.. ilk kilolar güzel gider takıma faydan olur gir bence
izine cikmistim ben simdi girersem takim yuzdesini kotu etkilerim. 84 flndim sanirim izine ciktigimda. Hic degilse 8 leri goreyimYanlış yapıyorsun.. ilk kilolar güzel gider takıma faydan olur gir bence
602, etapta 83 ile izne ayrılmıssın canım ama yüzden 44 e bölünecek bugün girersen cok kötü etkilemez gibiizine cikmistim ben simdi girersem takim yuzdesini kotu etkilerim. 84 flndim sanirim izine ciktigimda. Hic degilse 8 leri goreyim
Kiz ortalamayi dusururumBencede girse güzel olabilir ortalama güzel olacak bugün
Nota almadan 8 haftayıda bitirmiş olacağız
Ozaman haftaya gireyim canim uygun olursa602, etapta 83 ile izne ayrılmıssın canım ama yüzden 44 e bölünecek bugün girersen cok kötü etkilemez gibi
-0.34 yapıyor ortalaman canım bakalım bir hesap yapayım duruma göre ekleyim olmaz mı,Kiz ortalamayi dusururum
Tamam canım öyle yapalım sende bu düzene alıs birazOzaman haftaya gireyim canim uygun olursa
Hosbuldum kuzum napiyonuz nevar neyok diye baktim
Ne yapalım kilo vermeye calısıyoruzHosbuldum kuzum napiyonuz nevar neyok diye baktimnaisilsinn
Tabiki her zaman gecilebiliyor canım ❤
Hosbulduk canim tesekkur ederimKanguru_ cnm daha önce yazamadım, aramıza hoşgeldin ❤
Tebrikler canimKizlar kilom
Gecen cuma 64.9
Bu cuma 64.6
Fark -300 gr
Yuzde 0.47
Gecen hafta guzel gidince bu kadar oldu ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?