Tabiki her zaman gecilebiliyor canım ❤
Sende bugün yeniden baslayacakmıssın sanırım hadi hayırlı olsun canım insallah hedefine bizimle ulasırsın
Cnm acaba diyet yapıyorum gibi değilde sağlıklı besleniyorum şeklinde düşünmeye çalışsan daha mı kolay olur senin için? Ben ara öğünleri atlıyordum mesela sonrasında abur cubura saldırıyordum yada akşam yemeğinde abartıyordum. Zamanla dengelemeyi öğrendim, yediğim şeylerin kalorisini hesaplamaya çalışıyorum. Yoğurt ve süt ekledim diyetime. Birazda yürüyüş yapınca kilo vermemek imkansız. Bu arada ben kortizonda kullanıyorum düşün ona rağmen kilo vermeye devam ediyorum şimdilik.yapamıyorum ada artık olmuyor
76,1 kilom
hangi yola gidip hangi diyeti yapsam bilemeidm
Anladığım kadarıyla alışılmıyor, çok sırta ağırlık yapıyorİnşallah bir gün darısı bizimde başımıza diyeyim o zamanhedefim 40 yaşını doldurmadan göğüs estetiğini olmak ama belki o zaman iyice alışmış ve boşvermişte olabilirim...
Bu nedir böyleGeçen cuma 64.3
Bugün 63.2
Fark 1.100 Gr
Oran %1.71
Tartılsam mı tartılmasam mı az daha mı beklesem
Vay vay vay kaptan geliyor çekilin yoldankilo bildirimini yapayım gecmis yapayım
gecen cuma 57.7
bugün :56.5
fark :1.2
%2.08
Oooo yaklaşmışsın banaKizlar kilom
Gecen cuma 64.9
Bu cuma 64.6
Fark -300 gr
Yuzde 0.47
Gecen hafta guzel gidince bu kadar oldu ancak
Listeye girersen çok daha hızlı görürsün canım.
Oyle olur buyuk ihtimal. Benim amacim takim yuzdesini kotu etkilememekti ama zipzip hesaplamis fazla bi etkisi yok. Duruma gore haftaya gircem insallahListeye girersen çok daha hızlı görürsün canım.
3-4 gün önce gördüm sanırım sitede bilmediğim sey yok dermisimVay arkadaş korkulur bu kaptanlardan beni ne ara okudun acaba
Çok güzel sonuç aldı arkadaşlarım bende bu konuda iyice karamsar olunca bırakmadılar beni başlamaya niyet ettim.
3-4 ay sürüyor sanırım. Kilom yüksek yol uzun moraller çabuk bozuluyor.
Umutluyum ama inş iyi olucak sonu.
Kilo sınırınız yok dimi :)
Tesekkur ederim sebnemcimVay vay vay kaptan geliyor çekilin yoldan
3-4 gün önce gördüm sanırım sitede bilmediğim sey yok dermisim
En güzelini yapmıslar arkadasların destek olmuslar bırakmamıslar
Moral bozmak yok insallah hedefine ulsacaksın belki yavass olacak belki bazen kilo vermen duracsk pes etmek yok
Ablam 100 lü kiloları görmüstü simdi 68 kilolarda kendi istedi basardı darısı sizlere hepimize
Kilo sınırımız liste için var kilonun yüzde 15 ini hedef göstermek gerekiyor onun dısında sınırımız yok
Oluruz insallahBu hafta iyiyiz dimi, 1. Olur muyuz ki
Evet canım 80 üzerinde kilonun 15 i hedef olarak yazman gerekiyor ama belki daha fazla verirsin%15 imi ortaya koyucam doğrumu anladım
Seninkini görünce ben de aynı şeyi düşünmüştüm canım. Aynı kiloya geldik, bundan sonrası da güzel gitsin inşallah.Anladığım kadarıyla alışılmıyor, çok sırta ağırlık yapıyor
Bu nedir böylekendi bildirimim sandım. İkizmiyiz ne tebrikler.
Vay vay vay kaptan geliyor çekilin yoldantebrikler.
Oooo yaklaşmışsın banatebrikler canım.
Evet canım 80 üzerinde kilonun 15 i hedef olarak yazman gerekiyor ama belki daha fazla verirsin
Ben müsait olunca kontrol ederim canım o zaman senide haftaya listeye alalımBeni çok gaza getirdiler 20 vermem lazım valla sırf bu programla.
İzin kilosundan fazlayım etap sayısını tabiki bilmiyorum.
Tamam canım en kısa zamanda bekliyoruz listeyeOyle olur buyuk ihtimal. Benim amacim takim yuzdesini kotu etkilememekti ama zipzip hesaplamis fazla bi etkisi yok. Duruma gore haftaya gircem insallah
Oluruz gibi geliyor herkes güzel görünüyor.Bu hafta iyiyiz dimi, 1. Olur muyuz ki
Ben müsait olunca kontrol ederim canım o zaman senide haftaya listeye alalım
Simdi ilk sayfada bulunan formu doldurabilir misin hepimiz tanıyalım senii
İnşallah canım.Oluruz insallah
Gecmise gideyim kilolara bakayım bir sonfa hesabımızı yapalım
İnşallah canım.Seninkini görünce ben de aynı şeyi düşünmüştüm canım. Aynı kiloya geldik, bundan sonrası da güzel gitsin inşallah.
İnşallah canım.Oluruz gibi geliyor herkes güzel görünüyor.
Tebrik ederim canım güzel eksi.Gecen hafta 70.0
Bu hafta 69.500
500 gr fark
Tebrik ederim rakibem bu hafta sende Bende ihmal ettik inşallah haftaya daha fazla eksiyle geliriz
Süpersin canım yine çok iyi vermişsin.Kızlar bende bildirimimi yapayım1.5 saattir bekliyorum ama sonuç değişmedi.
Geçen cuma: 58.0 kg
Bu cuma: 56.9 kg
Fark: 1.1 kg
%: 1.9
Hedefe son 1.9 kilo
Eki Görüntüle 2550184
Haftaya daha güzel olur canım üzülme.
Vayyyyy kaptan dediğin böyle olur işte. Kocaman alkış.kilo bildirimini yapayım gecmis yapayım
gecen cuma 57.7
bugün :56.5
fark :1.2
%2.08
Biraz öyle biraz böyle derken gidecek canım bu kilolar.Kizlar kilom
Gecen cuma 64.9
Bu cuma 64.6
Fark -300 gr
Yuzde 0.47
Gecen hafta guzel gidince bu kadar oldu ancak
Canım bugün nasıl oldu hastan? Tez zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim. Allah sana da kolaylık ve sabır versin.Amiin canım sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?