Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aman cnm havalara aldanıp yanına hırka falan almayı ihmal etme. Hatta bele sarılan kuşaklar falan var, gerekirse onlarıda kullan. Kadınlar olarak hemen bel ve ayaktan kapıyoruz soğuğu.
Sağol canım benim dikkat edeceğim bundan sonra . Ayak isiticim var okulda, benim odam arka cephede kaldığı için güneş görmüyor ve soğuk oluyor. Hem kalorifer hem klima var ama ayak önemli benim için.

Düzensizliğe rağmen çok güzel canım tebrik ederim.

Sevmeye varımda bakmaya emin değilim

Anladım cnm hayırlısı olsun.. önceden çocuklarınız varsa ve mutluysanız bence takma kafana.. önemli bir karar.. Allah gönlüne göre versin
Benim kızım eşimin oğlu var canım ama ikimizde küçük yaşta çocuk sahibi olduğumuz için bu ilk gibi olacak

Gecen hafta 70.0
Bu hafta 69.500
500 gr fark
Tebrik ederim rakibem bu hafta sende Bende ihmal ettik inşallah haftaya daha fazla eksiyle geliriz

Onlara göre sorun yok tabi. Eşim şu an destek oluyor ama ilk zamanlar ne gerek var demişti. Ben de omuzlarimdaki sütyen askısı izlerini, göğüs altimin kizarikligini gösterip sütyenin ne kadar acı verdiğini anlattım. Öylece anlamaya başladı beni. Zayiflamami da çok istiyordu, şimdi motivasyon olsun diye de kendisi de söylüyor yaptırırsın diye.

Eki Görüntüle 2550159
Korkunun ecele faydası yok artık tartıldım... veeee sonuç bu vermem gereken tam 10 kilo bugün başlıyorum ocak sonuna kadar kendime süre veriyorum ocak sonunda hedef 52
Artık gitme burdan canım, sürekli üstüne koymuşsun kilonun. Önünü almazsan daha zor olacak.

Karın için söylüyorsan aşırı bir sarkma yok ama göğüs içinse ciddi bir oran bana göre benimkinin sarkması. Randevu aldım iki hafta sonraya. Gidip görüşeceğim en azından.
İnşallah çok olumlu geçer cnm görüşme. Sonuç olarak görüştüğün ilk doktorda ameliyat olmak zorunda değilsin, hatta bence 3-4 farklı doktorla görüş. Doktorun el marifeti çok önemli.

Cnm eşlerin destek olması çok önemli , bu sebeple çok şanslısın. Erkekler aynı sıkıntıları yaşamadıkları için anlamıyorlar. Geçenlerde omuzlarım falan hafif morarmış, ne oldu dedi, sütyenden dolayı deyince şaşırdı. Omuzlarımdan başlayıp askını sardığı her yer sürekli mor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…