- 27 Kasım 2018
- 4.964
- 16.025
- 128
Sert bi kahve yapayim sanaUyuya kalmazsam konusuruz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sert bi kahve yapayim sanaUyuya kalmazsam konusuruz![]()
40 i gorurum bende o zamanEn son 90 kg olanlar 70 falan cikmisti halidabende deneyeyim belki 50 leri gorurum
![]()
Yani 85 çıktım 3 kg vardıNe kadar fark vardı canim
Saol canim su an tek uyumak istiyorum 0Sert bi kahve yapayim sana![]()
Tamam canim menu yorumlama konusunda da uyarirsin o zaman bikac kisi var yorum yapan:/Yarin oglen 1 e kadar beklicem menü yazmayanlari etiketlyecegim
E tamam git uyuSaol canim su an tek uyumak istiyorum 0![]()
Dogru olabilir canim.birde diger tartıldiginda ne zaman tartıldin. en dogru tarti sabah ac karna wc sonrası kiyafetsiz tartilarak bulabilirsinYani 85 çıktım 3 kg vardı
5 dakika durayim giderimE tamam git uyu
Bana vicdan yaptirma su saatte![]()
5 dakika durayim giderim![]()
Diğerini olmustu 15 gün falan Buda bu akşam tartıldım bakalım tartı gösterir artık nolacagını :)Dogru olabilir canim.birde diger tartıldiginda ne zaman tartıldin. en dogru tarti sabah ac karna wc sonrası kiyafetsiz tartilarak bulabilirsin
Kilo mu aldircan bana bir kare bitter veriyon️Al sana kahve yanina da
1er kare bitter yiyelim
![]()
Aksamla arasinda 1 kilo belki daha fazla fark olur o zaman daha az kilonDiğerini olmustu 15 gün falan Buda bu akşam tartıldım bakalım tartı gösterir artık nolacagını :)
Ama minicik 1 kareden bisi olmaz kiKilo mu aldircan bana bir kare bitter veriyon![]()
Sabah ceza vermesinlerdeAma minicik 1 kareden bisi olmaz ki
Kimse gormeden yiyelim iste gizlice naz yapiyosun bide![]()
Sabaha kadar unuturlarSabah ceza vermesinlerde![]()

4 kg vermiş olmam imkansız gibiAksamla arasinda 1 kilo belki daha fazla fark olur o zaman daha az kilon![]()
Tamam o zaman yiyelimSabaha kadar unuturlar
Biri bisi dese hössttt kaptana hesap mi soruyosunuz derim![]()
Vermis olabilirsin ilk kilolar cook hizli gider4 kg vermiş olmam imkansız gibi![]()