• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cnm sen çok güzel gidiyordun ama bu 2 gün kaçamak dolu olmuş. Bu hafta telafi edersin, afiyet olsun. Emziren annelerin arada ihtiyacı var bence.

Cnm haşlanmış patates abartmadıkça diyetine çok fazla artı etki etmez ama bol bol su içmelisin, zorla kendini. Ben dışarıda olduğum için su içemediğim günler kilo vermeyi bırak alabiliyorum bile. Aynı menü, aynı yürüyüş ama su olmadan olmuyor. En azından 2 lt su içmeye çalış, çok faydasını göreceksin.

Menüde sporda çok güzel kuzucum, afiyet olsun ❤

Cnm menüde sporda güzel gözüküyor afiyet olsun ❤
Yok canım patates fazla yemedim su içmeye başladım insallah sürekli içmeye çalışacağım

Afiyet olsun canim iki gundede kacamaklar yapmissin lahmacunlar küçük mu

Senin kilona gore cok fazla değil yediklerin canim ama mesela patates yemegini diyette cok tercih Etmemelisin yada miktari az olup yanina yogurt salata ekleyebilirsin
Kahvaltiyi duzgun yapmiyorsun iki gündür dikkatimi cekti.
Sporun çok guzel ama suyu artirmalisin

Afiyet olsun canim menun guzel bir tabak bulgur az fazla geldi gozume

Afiyet olsun canim bugün daha iyi ama aksam az olmus
Çok büyük değildi kaptanım

Cnm sen çok güzel gidiyordun ama bu 2 gün kaçamak dolu olmuş. Bu hafta telafi edersin, afiyet olsun. Emziren annelerin arada ihtiyacı var bence.

Cnm haşlanmış patates abartmadıkça diyetine çok fazla artı etki etmez ama bol bol su içmelisin, zorla kendini. Ben dışarıda olduğum için su içemediğim günler kilo vermeyi bırak alabiliyorum bile. Aynı menü, aynı yürüyüş ama su olmadan olmuyor. En azından 2 lt su içmeye çalış, çok faydasını göreceksin.

Menüde sporda çok güzel kuzucum, afiyet olsun ❤

Cnm menüde sporda güzel gözüküyor afiyet olsun ❤
Evet bu hafta çok acıktım ara yaptım çok acıkıyorum emziriyotum sık yemek yemesem sütüm olmuyor

ada81 ada81 nerelerdesin rakibem.
Canım dün akşama yemekli misafirim vardı hazırlıklarla uğraştım gelemedim çok yoğun hareketli bir gün geçirdim bugün şöyle bşr evi topşayıp ütü yapıp kızımın ödevlerini yapacağız gelirim gün içerisinde ... madem rakibimiz öyleyse ben kazanmalıyım 😂😂😂

Gece gece yine kelle mi ucuruyorsunuz. Sen geldin zıpzıp değişti önceden canın sağolsun bı daha yapma der geçerdi 😂😂
yok kelle ucurulacak bi durum yoktu neyse ki😂😂
Kızlar günaydınnnn ❤ O kadar yorgunum ki... üstüne eşimle film gecesi yaptık 😭 oğlanın bebe bisküvilerine dadandım 2 gündür, bu sabah 57.5 kg gördüm tartıda. Resmen şoklardayım :skandal::KK14: sadece bisküvi ile 600 gr alınmaz di mi?
Ahh o bebe biskuvisi nasil bi merettir 😂cocuklar kucukken onlardan cok ben yerdim neyse ki buyuduker artik almiyoruz😂

Ahahahha duşa girdim soğudum şükür ki :KK70: kahvaltımı da yaptım bakalım bugun 10 bin adım atabilecek miyim 🔥🔥
Bende adım saymak istiyorum ama telefonuma yuklediklerim calismiyor onceden vardi sonra ben hafıza dolunca baya birsey sildim şimdi calismiyor yanlış birsey sildim heralde

Back
X