• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Arkadaşlar ben bikaç gün aranızda olmayabilirim merak etmeyin. Biraz canım sıkıldı bazı şeylere, burayla ilgisi yok. Cuma bildirim yaparım. Öpüyorum hepinizi.
Sebebi her neyse bilmiyorum ama iyi gündede kötü gündede ben sizinle unuttum hepsini .Anlatmak istersen biz buradayız canım :KK43:

Her ne ise Rabb’im sıkıntini gidersin canim

Bende ayni seyi soylemek icin geldim siteye arkdaslar Cuma bildirimi yapicam ama o zamana kadar pek gelemem gelsem bile buraya yazacak zamanim ve gücum olmayacak
Hayırdır kızlar noluyor neden kimse bişey demiyor sizin için dua edicem rabbim feraha çıkarsın inş paylaşsanız belki birlikte çözüm bula biliriz birde olayları ikinci bi gözle bakmak daha mantıklı geliyor bana bizler bazen olayları kendi kafamızda büyüte biliyoruz

Zipzip- Zipzip- kaptanım ben bugün temizlik yaparken misafir geldi sonra yemek sofra derken babam eşim ve arkadaşı geldi onlara yemek çay mutfa topla derken benim yemek saatim geldi kızların msj gördüm iştahım kaçtı yemek karşımda çatal elimde öyle bekliyorum :KK43:

Zipzip- Zipzip- kaptanım ben bugün temizlik yaparken misafir geldi sonra yemek sofra derken babam eşim ve arkadaşı geldi onlara yemek çay mutfa topla derken benim yemek saatim geldi kızların msj gördüm iştahım kaçtı yemek karşımda çatal elimde öyle bekliyorum :KK43:
Bende üzüldüm canım insallah bir kac güne dönecekler aramıza 😊
Bazen hersey istediğimiz gibi olmuyor geldiklerinde anlatırlar diye düşünüyorum sağlık acısından problrm olmasın diğerleri çözülür

Bende üzüldüm canım insallah bir kac güne dönecekler aramıza 😊
Bazen hersey istediğimiz gibi olmuyor geldiklerinde anlatırlar diye düşünüyorum sağlık acısından problrm olmasın diğerleri çözülür
Aynen öyle ölümden hariç herşeyin çaresi vardır mutlaka kendinizi üzmeyin kızlar daha bugün söylesim ne bu dertler kalıcı nede bu dünya hepimiz birşeylerle imtihan oluyoruz dünyaya fazla anlam yüklemeyin derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş boşverin gitsin sebep her neyse canlarımmm

Ben ne yedim onu yazayım öyle sofrayı topliyim :)

11:30
3 yumurta sahanda
1 kk peynir, 1 tost dilimi kaşar
1 y.k ev yapımı acılı sos( biber salçası yağ ceviz baharat)
5-6 tane badem

18:45
1 dopdolu tabak kurufasulye
3 kaşık bulgur
Soğan
Ayran

2 litre su şimdiye kadar.

Youlost16 Youlost16
Afiyet olsun canım menün güzel 😊

Back
X