• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Akşamları misafir oluyor o yüzden çok sık gelemiyorum ben de... Yaşadığımız olumsuzluklari birlikteyken daha çabuk atlatırız uzaklasmayin nolur...
Ben uzak kalamadim, kalmak da istemedim. Bana iyi gelen şeylerden birini neden hayatımdan uzak tutayim dedim. Burası ve sizler iyi ki varsınız.

Kızlar size en son halimi atıyorum. Üstümdekiler S beden:halay:Bir 5 kilo daha versem süper olur. Buraya başladığımda L-XL giyiyordum.

F64581C6-57AC-4E2C-B810-B20C5A97FAF6.png

Kızlar size en son halimi atıyorum. Üstümdekiler S beden:halay:Bir 5 kilo daha versem süper olur. Buraya başladığımda L-XL giyiyordum.

Eki Görüntüle 2552014
Maşallah çok iyi görünüyorsun. Ben de iki gün önce öncesi sonrası fotosu yaptım. Çok farketmiş. Sen de üst beden olarak çok güzel kuculmussun s beden olarak.

Kızlar yarın cuma bildirim den sonra izne ayrılıcam dualarınızda beni unutmayın ailevi sorunlarım var hallede bilirsem aranıza dönücem uzun süre giremeye bilirim hakkınızı helal edin hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun
canım inşallah feraha erişirsin.. sorunların ne bilmiyorum ama izine ayrılma derim çünkü izindeyken ve sıkıntılarda varken insan tekrar yemeğe sarıyor hiç tavsiye etmem... az az gitsin ama gitsin sıkıntılarını burada konuşarak dertleşerek atabilirsin....
ben bi 57 olup listeye dönmeye can atıyorum inan liste insanı çok tutyor

Yüzüm de küçüldü. Gerçekten ben ne olmuşum, görüyorum eski fotoları aboow. Ama hala yetmiyor , biraz daha kilo vermem lazım🤔
Çok çok tebrik ediyorum fit hatunum benim ❤
Teşekkür ederim 😂
Maşallah çok iyi görünüyorsun. Ben de iki gün önce öncesi sonrası fotosu yaptım. Çok farketmiş. Sen de üst beden olarak çok güzel kuculmussun s beden olarak.
Hep birlikte daha da küçüleceğiz inşallah🙏

Kızlar hocam beni en son 77 kilo falanken görmüştü sanırım. Bugün inanamadi resmen. Çok samimi birisidir, harika olmuşsun 10 yaş genclesmissin dedi. Nasıl mutlu etti beni yaa.
Gerçektende kilo insanı olduğundan daha olgun gösteriyor cnm ☺️

Bende uğrayamadım dışarda hastane işlerim vardı. Pek iyi değilim allah şifa versin herkese bir günüm diğerini tutamıyor.

Tatlı bişeyler için can çekişiyorum bugün desem abartmış olmam. Direniyorum 7 gün oldu böyle istememiştim.

Bende uğrayamadım dışarda hastane işlerim vardı. Pek iyi değilim allah şifa versin herkese bir günüm diğerini tutamıyor.

Tatlı bişeyler için can çekişiyorum bugün desem abartmış olmam. Direniyorum 7 gün oldu böyle istememiştim.
Geçmiş olsun canım neyin vardı.

Back
X