- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
Gecmis olsun canımÇok tşk ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun canımÇok tşk ederim
Çok minnoş bir hatun motivasyon son hız devam inşallah...Kızlar size en son halimi atıyorum. Üstümdekiler S bedenBir 5 kilo daha versem süper olur. Buraya başladığımda L-XL giyiyordum.
Eki Görüntüle 2552014
Sahalar misafire bayılırHerkese selammmmmm..
4 aylık anniş sahalara geri döndü :)
Yarın kilo bildirimi ile başlıyorum :)
Zipzip- kptancım nasılsın?
Ben de aktardan demleme şeklinde karışık bitki çayı alıyorum canım, aradaki fark çok belirgin gerçekten.Bende bulabilirsem demleme alayım o zaman cnm. Ben sallama olanlardan içtim bugün. İnşallah yarın tartıda eksi görürüm artık![]()
Benimki de bı tencere çorba içti bugün. İştahı arttı bu aralar. Sen yürüyüşe çıkarken onu arabaya mi koyuyorsun. Bizimki artık arabalik değil,bizim kadar da yuruyemiyor haliyle. O yüzden yürüyüşe çıkamıyorum.Kendimize olmasa da çocuklara şart cnm. Bende oğlanın altını üstünü değiştireceğim, içerse çorba içirir yatırırım inşallahyürüyüş yaptık geldik, yorulmuştur diye umuyorum
![]()
Uyudu cnm sonunda ☺ Ben arabayı yanıma alıyorum önce parka götürüp orda oynatıyorum, yorulduktan sonra arabaya koyup sitenin içinde yürüyoruz. Mızmızlanıyor arada ama dikkate almamaya çalışıyorum yoksa çok çabuk ağlamaya başlıyor.Benimki de bı tencere çorba içti bugün. İştahı arttı bu aralar. Sen yürüyüşe çıkarken onu arabaya mi koyuyorsun. Bizimki artık arabalik değil,bizim kadar da yuruyemiyor haliyle. O yüzden yürüyüşe çıkamıyorum.
Uyudu mu bu arada.
Maşallah benimkinin yemediği şey yok canım. Küçükken alıştı her şeye.Uyudu cnm sonunda ☺ Ben arabayı yanıma alıyorum önce parka götürüp orda oynatıyorum, yorulduktan sonra arabaya koyup sitenin içinde yürüyoruz. Mızmızlanıyor arada ama dikkate almamaya çalışıyorum yoksa çok çabuk ağlamaya başlıyor.
Kuzum büyüyor maşallah, iştahlı olması da çok güzel cnm. İnşallah her şeyi yiyen bir çocuk olur. ❤
12 ye kadar bildiriyoruz genelde canım.Yarın en geç kaçta bildirim yapmalıyız arkadaşlar? 13:00' demi?
İyi yolculuklar canım, güle güle git gel.İyi geceler arkadaşlar.. ani bir şehir dışı işim çıktı.. bu hafta fazla aktif olamıcam![]()
saol cnm ani olduİyi yolculuklar canım, güle güle git gel.
Canım ben çok yavaş verdim. 9 ayda.Çok iyi kilo vermişsiniz. Ne kadar sürede verdiniz?
Çok minnoş bir hatun motivasyon son hız devam inşallah...
çok çok minnoşum öncesine göre
Anan canım önemli olan vaz geçmemek hızlı yavaş önemli değil bence. Buraya devam etmek en güzeli.
Sahalar misafire bayılırEndişelenme tabi ki üç gün sonra dükkan senin.
Bebegin hayırlı olsun. Sağlıkla büyüt. Hamilelik, doğum sonrası derken döndün dolastin kürkçü dükkanına geldin. Tanışmadan bu kadar muhabbet görülmemiştir ama ortam götürüyor bu muhabbeti napalim alıştık. İlk günden kim kime canimli cicimli konuşur
Hoş geldin kuzum. Fazla gecikmeden gelmen iyi olmuş. İki ay önce geldim ben de. 50 yaşındayım ama bana sorsan 24- 25 gibi anca hissediyorum. Bir beş alti kilom kaldı hedefe 60 küsürüm. İsmim Meryem.
![]()
Benimki inanılmaz yemek seçiyor cnm, hala mamada yediği için öyle oldu sanırımMaşallah benimkinin yemediği şey yok canım. Küçükken alıştı her şeye.
Günaydın cnmGünaydın arkadaşlar![]()