- 8 Mart 2019
- 7.722
- 38.544
- 548
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazacak menü sadece dünkü menüydü onuda yazayım diğer günler sadece atıştırma yaptım listeme uymadım ara ögün yapmadım çok az az yedim dünü yazayım@pastel34
@Ytmz
@Canfeb
@hippocan
@Bonus
@Kutsal_zebra
@merryangel
@Minik meleklerim
Alvillaa
Gulumse24
@nilhan2705
Menüler neden yazılmıyor kızlar
Elbise güzel ama renk değiştire bilirsin canım kilon çok degil siyah kilo kapatmak için tercih ederim ben geneldeEvet var 50 bedene kadar hemde :) ama oldugumdan daha kilolu gosterirmi onu bilemedim![]()
teşekkürler canım sabah sabah mutlu oldum
teşekkürler canımAlvillaa
birmuhendisanne ve @Ytmz derecenizi kutlarım kızlar. Diğer arkadaşları da çok tebrik ediyorum.
Bu akşamdan itibaren basliycam canim@pastel34
@Ytmz
@Canfeb
@hippocan
@Bonus
@Kutsal_zebra
@merryangel
@Minik meleklerim
Alvillaa
Gulumse24
@nilhan2705
Menüler neden yazılmıyor kızlar
Ayy bilmiyorum canim kafam karisik :)Elbise güzel ama renk değiştire bilirsin canım kilon çok degil siyah kilo kapatmak için tercih ederim ben genelde
Gunaydin kaptan :)Günaydınnnn mutlu pazarlar![]()
Canım elbiseyi bence internetten alma. Bir iki mağazaya girip farklı modeller dene. Üzerine oturen mi yoksa dökümlüler mi daha iyi duracak bi bakarsin. Bizim durumumuzda şu an internetten almak riskli bence.
O zaman daha önceki elbiselerine göre karar ver canım. Mesela ben mutlaka belden aşağı genişleyen elbise alırım, çünkü üstüm ince ama basenlerim var.. sen de böyle pay biç internetten almak zorundaysan.Bende ondan kararsizim ama burada buyuk beden guzel elbise yokki![]()
Günaydın canım son durumlar nedir valide gittimi evineGünaydın herkese kizlar❤
Ozaman bana fikir ver benim midem var bacak kalca basenim yok bel bolgem kalinO zaman daha önceki elbiselerine göre karar ver canım. Mesela ben mutlaka belden aşağı genişleyen elbise alırım, çünkü üstüm ince ama basenlerim var.. sen de böyle pay biç internetten almak zorundaysan.
Belim kalın benim de. Etek ceket ince, elbise kalın gösteriyor.Ozaman bana fikir ver benim midem var bacak kalca basenim yok bel bolgem kalin
İlk resimde ortadaki mor renkli elbise, ikinci resimde ise en alt sıradaki soldan birinci ve ikinci elbise (kırmızı ve mavi) uygun olur diye düşündüm. Favorim mavi bu arada.Ozaman bana fikir ver benim midem var bacak kalca basenim yok bel bolgem kalin
Mavinin önündeki fırfır detayını elbiselerde severim. Senin tarzını pek bilmiyorum ama bunlar bel ve karın cevresini gizleyen modeller.İlk resimde ortadaki mor renkli elbise, ikinci resimde ise en alt sıradaki soldan birinci ve ikinci elbise (kırmızı ve mavi) uygun olur diye düşündüm. Favorim mavi bu arada.
Az işim var canım öğleden sonra gelecegimYine kimseler yok ya![]()
Temizlik yapıyorum elticim kaç gündür ev elden çıktı gidiyor 2 de işim biter gelirimYine kimseler yok ya![]()