• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah başarılı bir operasyon olur. Sensiz mi kalacağız şimdi de...:mad: Güzel günlerimiz hep geride mi kaldı. Çok özlüyorum eski muhabbetlerimizi.
Yok Elhan Elhan ım, bir yere gitmiyorum. Cuma günü kayınvalideme geçeceğiz, oradayken belki aktif olamam diye söyleyeyim dedim ☺ Hem ev kalabalık oluyor hemde işler ablamla bana bakıyor. Yine girmeye tabi ki çalışırım. 3-4 gün kalacağız zaten. Giremesem bile sonra yine buralarda olacağım.

İyi dileklerin için Allah razı olsun cnm❤️

Cnm rahatsız olan kayınvalidem. Kurban bayramından önce halsizlik başlamış annemde. Eşimin kardeşide doktor, o şüphelenip annemi yönlendirmiş. Mesanede tümör çıktı, temizlendi. Erken teşhis dediler. Şimdi yeniden küçük bir operasyon geçirecek, kemoterapiye gerek var mı karar verilecek.
Hiç bir sorun olmadan atlatır inşallah canım.

Yok Elhan Elhan ım, bir yere gitmiyorum. Cuma günü kayınvalideme geçeceğiz, oradayken belki aktif olamam diye söyleyeyim dedim ☺ Hem ev kalabalık oluyor hemde işler ablamla bana bakıyor. Yine girmeye tabi ki çalışırım. 3-4 gün kalacağız zaten. Giremesem bile sonra yine buralarda olacağım.

İyi dileklerin için Allah razı olsun cnm❤
Çabuk geçer inşallah ziyaretin. Uzun süre olmamasına sevindim. Çok yorma kendini zaten ağrıların var.

Iyı aksamlar canım ❤
Misafir olunca daha cok zorlanıyoruz diyet işinde
Bende istikrar yok ya 🙄 nefis e hakimiyet sıfır :olamaz:

Birde ben çocuklarla daha çok yiyorum yeme sebebim doymanak değil lezzet alamamak

Bir kere kalk elini yıka eksikleri getir öbürü nu tuvalet e sok derken millet karnını doyuruyor

Ne yedim yemedim farkında olmadan tavuk gibi yemeye devam ediyorum :olamaz:

Bende tam tersi. Misafir olunca hiç yiyemiyorum bana iyi oluyor :)
Misafirliğe geleyim sana 😂😂
Bende istikrar yok ya 🙄 nefis e hakimiyet sıfır :olamaz:

Birde ben çocuklarla daha çok yiyorum yeme sebebim doymanak değil lezzet alamamak

Bir kere kalk elini yıka eksikleri getir öbürü nu tuvalet e sok derken millet karnını doyuruyor

Ne yedim yemedim farkında olmadan tavuk gibi yemeye devam ediyorum :olamaz:
Yemekten önce kendine özel tabak hazırlasan canım sadece ordakileri yersin 😊

Back
X