- 8 Mart 2019

- 7.708

- 38.458

- 548

- 40

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım göğüslerim taş gibi vücudumda anlasilmaz bir elektrik var. Regl oldum olacağım gibi ama menopozum da ...Morali bozdum inan ki..5' li rakamlar nolur beni bırakmasın...Yaa hemen öyle moral bozmak yooookkk ☺ En son 60.2 diye hatırlıyorum senin kilonu, çok az fark var.
Bu kilo ile listeye girebiliyorsun kiGeçen hafta hatırlamıyorum
Bu cuma 60.6![]()
![]()
Bu gidisatla liste benim için hayal olacak.![]()
Günaydın kaptanımZipzip- kaptanim , sevgili 6. takim sizlere hem gunaydin demek, hemde bugun yarismada basarilar dilemek istedim. Gununuz cok guzel gecsin.
![]()
Tebrik ederim canım güzel eksiKızlar kilo bildirimini yapayım hemen;
Bu hafta diyet yapamadım desem yeri.
Geçen cuma: 56.7 kg
Bu cuma 56.3 kg
Fark: 400 gr
%:0.70
Hayırlı yolculuklar canımKızlar bugün cildiyeye gitmeyi planlıyordum ama öğleden sonra randevu varmış, bizde o zamana kadar yola çıkacağız. Başka müsait bir zamanda gideceğim kısmetse.
O yüzden tanımıyorum diye çok bişey demedim ama insan kimseyi düşünmüyorsa en azından çocuğunu düşünür, o üzülmesin diye güçlü durur. Neyse ya inşallah Allah kalbine ferahlık versin onun da.Geçmiş olsun Allah onun da senin de yardımcın olsun canım. Kaç yaşındaydı kv.? Sanki benimle yasitti diye hatırlıyorum...
Günaydın canlar
Bir şeylerin birikimi bu bence canım. İç dünyası belli ki çok kötü.
İyiyim kuzum akşam üzeri işim bitti kaynanama gittim akşam dönüşte başım agrıdı 9 da yattım sabah kalktık diyetisyene gşttim şimdi geldim kahvaltı yapıyorum kuzumGulumse24 bugün hiç gelmedin takıma iyi misin
İyi yolculuklar canım, bu hafta pek görüşemedik hakkaten. İyi yolculuklar diliyorum.Bugün ara tatile giriyor çocuklar, ben de iki gündür hazırlık yapıyorum. Öğlen çocukları erken alıp yola çıkacağım. O yüzden gelemedim. Şimdi son işlerimi halledeyim akşama gelirim yine![]()
Öyle düşünme lütfen, hala kendi düzenine dönemedin ondan oluyor böyle. Şu üç günlük geziyi de atlat sonrası güzel olacak.Geçen hafta hatırlamıyorum
Bu cuma 60.6![]()
![]()
Bu gidisatla liste benim için hayal olacak.![]()
Hayırlı cumalar canım ❤Selam hayırlı cumalar❤
![]()
Tebrik ederim canım güzel eksiGeçen hafta 68.8
Güncel 68.0
Fark 800
![]()
Cook sevindim canım cokk merak ettik seniİyiyim kuzum akşam üzeri işim bitti kaynanama gittim akşam dönüşte başım agrıdı 9 da yattım sabah kalktık diyetisyene gşttim şimdi geldim kahvaltı yapıyorum kuzum
Yine gayet güzel bir sonuç canım tebrik ederimKızlar kilo bildirimini yapayım hemen;
Bu hafta diyet yapamadım desem yeri.
Geçen cuma: 56.7 kg
Bu cuma 56.3 kg
Fark: 400 gr
%:0.70
İyi yolculuklar canım, kayinvalidene gidecekti iz sanırım. İnşallah her şey güzel geçer, operasyonu kolayca atlatır.Kızlar bugün cildiyeye gitmeyi planlıyordum ama öğleden sonra randevu varmış, bizde o zamana kadar yola çıkacağız. Başka müsait bir zamanda gideceğim kısmetse.
Tebrik ederim canım çok güzel eksi.Geçen hafta 68.8
Güncel 68.0
Fark 800
![]()
Özledim seni eltim, bu kadar uzun süre gitme. Diyetisyen gorusmen nasıldı. Bugün tartı var unutmadın dimi.İyiyim kuzum akşam üzeri işim bitti kaynanama gittim akşam dönüşte başım agrıdı 9 da yattım sabah kalktık diyetisyene gşttim şimdi geldim kahvaltı yapıyorum kuzum
Hayırlı cumalar canım ❤
Tebrik ederim canım güzel eksi
Cook sevindim canım cokk merak ettik seni
Saolun kızlar hafta ici 67 li rakamlara görmüştüm ama dün az biraz kaçamak olduTebrik ederim canım çok güzel eksi.
Canın sağolsun canım, haftaya daha da güzel bir rakam görürsün öyleyse.Saolun kızlar hafta ici 67 li rakamlara görmüştüm ama dün az biraz kaçamak oldu![]()
Regle göre güzel sonuc o zaman haftaya güzel eksiler bekliyorumgeçen cuma 96,8 pazartesi 97
güncel 96,7
fark 100 gr bu hafta regl oldum bu bende bir ilk demekki oluyormuş yoksa rahat 1 -2 kilo alırdım tatlı krizlerimden küçük küçük yedim bide yurudum . tartıda cok bişey değıl ama beni mutlu etti![]()
Gecmis olsun canımGeldim kaptanım hastaydım 2 gündür giremedim boğazım enfeksiyonlamış sadece dün spor yaptım
Geçen hafta:65.1
Bu hafta:64.8
Fark:-300 gr
Zipzip-