• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar günaydınnnn, geç kaldık bugün hala servisteyim. İş devraldığım için gün içinde yoğunluk oluyor ama akşama burdayım inşallah. Arada fırsat bulursam yine gelirim. Kocaman öpüyorum hepinizi ☺

@Elhan cnm kumbaralara laf yok 😂 bak yeni mont param çıktı o bozuklardan :halay::halay::halay:

İyi mesailer o vakit sana 🤗

Negom dün 19 da uzanayım diye yattım uyuyup kalmışım :)
Ne yediğimi de hatırlamıyom iyi mi :KK70:
Diyeti bozmadım ama
İlaçlar hafızamı allak bullak etti vallahi 10 dk düşündüm hatırlayamadım :KK43:
Bundan sonra hemen yazayım bari
Telefona not et canım yedikçe 😘
Malesef kuzum çok yapmışlar o yüzden yemek yapmadılar üç gün sadece kuru fasulye vardı işyerinde:KK43:
Gazmana çevirdiler sizi 😂

Kızlar günaydınnnn, geç kaldık bugün hala servisteyim. İş devraldığım için gün içinde yoğunluk oluyor ama akşama burdayım inşallah. Arada fırsat bulursam yine gelirim. Kocaman öpüyorum hepinizi ☺

@Elhan cnm kumbaralara laf yok 😂 bak yeni mont param çıktı o bozuklardan :halay::halay::halay:
Servisteysen işe geç kalmış sayılmazsın canım :KK70:Sen işine bak tabi ama akşamları az da olsa uğra, özletme kendini.

Bizim kumbarada da 400 civarı birikmiş valla.

IMAG2918.webp

Günaaaaaaaydın :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Herkeslereeeeee:KK25::KK25:

Teşekkür ederim tatlım. Bugün biraz daha iyi misin? Yatcaz kalkcaz hooop evdesiiiin. Az kaldı bak. Sonra gönül huzuruyla ablani gördüğünde tüm sıkıntılar geçecek. :KK200:Biz de kaptanimiza kavuşacağız bol vakitlerde.
Iyiyim ablacım sıkıntı yok cook sükür öğleni bekliyorum sonrasında evde olmak büyük rahatlık olacak
Yine cok fazla aktif olamam ama hastaneye göre daha cok sizinle ilgilenebilirim 😘

Back
X