• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok şükür kızlar bugün daha iyiyim.. pazartesiye kdr iyi olurum inş.. pazartesi sağlıklı beslenme ve spora başlıcam inş düğüne 2 aydan az kaldı.. 7 kilo versem mükemmel olur 😊
2 ayda 7 kilo verebilirsin bence canım. İyileşiyor olmana sevindim.

Amin canim rabbim tum hastalarimiza sifa versin ins sizede cok gecmis olsun neyi var senin kuzunun
PFAPA sendromu canım, aylık nöbetlerimiz var malesef. Şükürler olsun ara biraz açıldı bir süredir. Birkaç aydır rahatsızlanmadı ama ben sürekli tetikte bekliyorum korkumdan.

Hayirli gunler kizlar nasilsiniz burda fena yagmur var sabah 2 saat yurudum hamlamis vucudum kahvemi icip jilian yapicam biraz sonra kuzular gelir zaten firsat bulamam :KK66:
Özlemiştim senin sporlarını ve güzel menülerini. Sen yine yaz o menüleri de seni takip edeyim ben de.

Akşamki sexsi leydi nerdeee şimdiki hanım hanımcık hatun nerdee Allahımmmmm sana geliyorum taşşş gibi hatun :kızgın::KK68::KK68::nazar:
Tatlım sen yetenekli bir heykeltıraşsin fazlalıkları yavaş yavaş yontuyorsun içindeki o peri kıza ulaşmaya az kaldı. Ben eminim göreceğiz o peri sureti...Sen sadece dayan , diren...Çok teşekkür ederim. Seksü hatun evde arada bir çıkıyor sahneye. :p Tahtada bir ayrıntı vardı fark ettiniz mi?

Tatlım sen yetenekli bir heykeltıraşsin fazlalıkları yavaş yavaş yontuyorsun içindeki o peri kıza ulaşmaya az kaldı. Ben eminim göreceğiz o peri sureti...Sen sadece dayan , diren...Çok teşekkür ederim. Seksü hatun evde arada bir çıkıyor sahneye. :p Tahtada bir ayrıntı vardı fark ettiniz mi?
Hemen bakayım senden başka yere bakamadımki:KK70::KK70:

Sağol canım inşaallah ❤

Düşün işte ne kadar önemli kilo vermeniz :KK45: hem de açım biliyor musun üç gündür :KK43: gün içinde iki kase çorba iki bardak meyve suyu güç bela içiyorum, su hiç içemiyorum böbrekler isyanda
Sen şimdi güzel kilo vermişsindir hee:KK51:

Yemeğe çıkacağım cnm şimdi, iyiyim çok şükür. Çok sevindim ablanın hastaneden çıkmasına ❤️
Tesekkur ederim canım 😘
Şansına hep yağmur ve soğuk oldu canım. Ankaranın soğuğuyla gelmişsin buralara :KK70:
Ankara simdi daha sogukmus canım :)
Ben yanlıs zamanda geldim sanırım :-)
Ablam sen deyince baktım bizdende kucak dolusu sevgiler sınıfına😍

Back
X