Canım inşaallah bulunur hayırlısıyla sebebiHayırlı cumalar kızlarliste ne durumda inş iyidir biz yatıyoruz hastanede migrenmi tansiyonmu araştırılacak hergün acile gittiğimiz için bırakmamışlar tuğçeyi akşam o yüzden yatış yapıldı
Hadi Amin o zamanFıstığım insaflı davranmış bugün. 60' i veren Allah 59.9' u da verir duasıyla. Gazam mübarek olsun.
Verdim canım hedefleriBen isterim senmi seçeceksin hedefi yoksa benmi söyleyeyim ?
Diğerleri ne durumda acaba? Bakabildin miBu listede hazır dursun duruma göre paylasım yapacagım
Üç takım paylastı canım su an için bizim yüzde daha yüksekDiğerleri ne durumda acaba? Bakabildin mi
Ben frenk üzümü istiyorum 3 kiloKaç kilo avakado lazım apla
Zamanında toplamıstım staj yaparken ne kadar kilosu simdi :)))Ben frenk üzümü istiyorum 3 kilo
Bebeğim ağacıyla göndereyim ne demekBen frenk üzümü istiyorum 3 kilo
Eve 5 gibi geldik canım, yemek yap ye derken daha şimdi uzandım, yorulmusum. Zayıflamadan kaynaklı dedi doktor.Ben üst sınır koydum işte hedefi
Sporunu da yaparsan erir tabi.
Hastane işin bitti mi
Normalde ne yapıyorsun sen. Çalışıyor musun, öğrenci misin unuttum ben hepsini. Sürekli evde misin mesela.tamam o zaman şu duygusal açlığa nasıl çözüm bulucam hiç bilmiyorum
Yatış yapmalari iyi olmuş canım, sürekli takip altında olunca sebebini de bulacaklar bence.Hayırlı cumalar kızlarliste ne durumda inş iyidir biz yatıyoruz hastanede migrenmi tansiyonmu araştırılacak hergün acile gittiğimiz için bırakmamışlar tuğçeyi akşam o yüzden yatış yapıldı
Evet ya ev kısmı sıkıntılı... bi gün evde kalıyorum ne yiceğimi şaşırıyorumNormalde ne yapıyorsun sen. Çalışıyor musun, öğrenci misin unuttum ben hepsini. Sürekli evde misin mesela.
Çok geçmiş olsun en azından sebebi bulunur canım. Allah şifalar versinHayırlı cumalar kızlarliste ne durumda inş iyidir biz yatıyoruz hastanede migrenmi tansiyonmu araştırılacak hergün acile gittiğimiz için bırakmamışlar tuğçeyi akşam o yüzden yatış yapıldı
Canim, doktor zayıflama kaynaklı olduğunu söyledi. Ben bı de kadın doğuma giderim bir ara, 6 ayda bir ultrason takibim vardı zaten. Onu da aradan çıkarmış olurum.
Zenginlik işte, istekler bile o biçimBen frenk üzümü istiyorum 3 kilo
Aynen öyle canım, insan çalışınca iş güç derken ya aklına gelmiyor ya da canı çekse de elinin altında her şey olmadığı için yiyemiyor. Ev fazla tehlikeliEvet ya ev kısmı sıkıntılı... bi gün evde kalıyorum ne yiceğimi şaşırıyorum
sürekli evdeyim ama yarın spor salonuna yazılıyorumNormalde ne yapıyorsun sen. Çalışıyor musun, öğrenci misin unuttum ben hepsini. Sürekli evde misin mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?