- 8 Mart 2019
- 7.625
- 37.534
- 548
- 40
Cnm benim hedefim 55 olsunbirmuhendisanne saba hedef koymadım canım, iş yerine iyide adapte ol da tam başladığın zaman sana da koyarım istersen
70lerden dusmussun ne güzelCnm benim hedefim 55 olsuniş yerinde diyetime dikkat ediyorum aslında ama adet nedeni ile tatlı abur cubura kaçtım 3 akşamdır
Sorma ya benim de öyle canım. İster istemez korkuyor insan.Çok sevindim, çok geçmiş olsun cnm ❤ Yüreğime su serpildi ☺
Göğsümün üst tarafında koltuk altik hizasında çökme oluştu canım, ona endişelendim.Neyin vardı abla kacirmism orayı
Önemli değildir inşallah ama kilo verince de oluyorGöğsümün üst tarafında koltuk altik hizasında çökme oluştu canım, ona endişelendim.
Tamam tatlım.
Evet canım birinciyiz9 takım da açıklamış, 1. Olduk. Öyle değil miZipzip-
Tesekkur ederim anlayısın için ablacımTamam tatlım.
Kız bende sevdiğimden mi
Havamız batsınZenginlik işte, istekler bile o biçim
Frenk üzümü dediğiniz yabanmersini mi?Ben frenk üzümü istiyorum 3 kilo
Çok şükür zaman içinde kaybolur o çukurluk ben de yaşadım. Operasyon için bir şey konuştun mu tatlım?Eve 5 gibi geldik canım, yemek yap ye derken daha şimdi uzandım, yorulmusum. Zayıflamadan kaynaklı dedi doktor.
Rica ederim tatlım daha çok eksiyle haftaya girerim ben deEvet canım birinciyiz
Tesekkur ederim anlayısın için ablacım
Doktor kilo verme yüzünden olduğunu söyledi. 16 kiloyu duyunca şaşırdıÖnemli değildir inşallah ama kilo verince de oluyor
Ohhh be çok şükür, 6. Takım geri döndü tabi haftaya da derece yaparsak.Evet canım birinciyiz
Tesekkur ederim anlayısın için ablacım
Doğruyu söyle tatlım, o yaptığın tatlıları hiç mi yemiyorsun senKız bende sevdiğimden mipastalarda şık duruyo
Haftaya da iyi olacagız Insaallah canımOhhh be çok şükür, 6. Takım geri döndü tabi haftaya da derece yaparsak.
Kendi adıma söz veriyorum canım.Haftaya da iyi olacagız Insaallah canım
Azim,emek,çaba,iradeDoktor kilo verme yüzünden olduğunu söyledi. 16 kiloyu duyunca şaşırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?