• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkür ederim. Eminim bu hurma diyetiyle hayaline kavuşacaksın . Nasıl gidiyor diyet? Bende yapmak istiyorum aslında. Ama şimdilik gidiyor yavaş yavaş zaten dursa bende başlıca hurma diyetine
Amin canım. Diyetim iyi gidiyor açlık hissetmiyorum biraz gözüm aç gibi. Onu da dizginliyorum. Bugün dersim yok evdeyim okulda daha rahat geçecek günler eminim. Enerjim bol bir taraftan temizlik yapıyorum. Üçten sonra da yürüyüs planım var.

Tabi ki bebem. Önce eski sonra yeni yazacağım. Çok zor olacak benim için ama başaracağım bunu. Önce yeni yok once eski ye....es....aklım karıştı önce ilk kilom sonra bir ay sonra ondan önce mezun kilom, hedefim o neydi...unuttum bennnn ben en iyisi gidip bir kahve içeyim...eski yeni oldu galiba eskiiii :silah:
Yok kız sadece yemiyorsun bundan kolay ne var. Pişirme derdi yok, bulaşık desen çalkala çevir...boşansam mi napsam hayat ne kadar rahatmis böyle...:süslü:hurma- yoğurt bakalım mucizeni göreceğiz. Beni mahcup etme arkadaşlarıma nolur 😂
63.3-3= 63 korkacak bir şey yok tatlım. İşe gitmeden işeseydin tamamdı. :olamaz:
Hayy Allah seni naapmasın :KK70: okurken ne istediğimi ben bile karıştırdım.
Çocuk var, koca var, pişirmeden olur mu hiç, pişirince de insan zor dayanıyor. Bu arada ben de yarın yine kabak detoksu yapacam, normalde düşünmüyordum, eşim de başlıyor illa birlikte yapalım diyor. hem regl ödemini attırır belki bana.

Hoşgeldin aramıza
Hoşbuldumm 🤗💞
Olsun kuzum o sağlıcakla gelmiş ya dünyaya gerisi boş 😍
Verirsin nasıl olsa 💪
Kardeşiyle arası nasıl paşanın?
Vereceğim 😏
Kuzum oğlum kardeşini çok kıskandı. Çok hırçınlaştı. Birkaç gündür maşallah diyeyim araları daha iyi. Ama hırçınlık kaldı ya hiç böyle değildi oğlum kardeşinden önce 😟
Sidoş aramıza hoşgeldin nasılsınn bende burdayım bebişin nasıl bzm bebişler aynı ikimizde ocak annesiyiz ben doğum günü hazırlıklarına başladım
Büşram ben 1 Şubat annesiyim 😂 ama doğru söylüyorsun Ocak annelerinde beraberdik.
Biz doğum günü kutlamıyoruz kuzum. Şükür iyi paşam da büyüyor kiii😍

Günaydın kızlar! Kilo bildiririm:
Cuma:60.8
Ptesi:61.6 offf çok sinir oldum, bugün regl günüm o yüzden olabilir mi? Hiç kaçamak da yapmadım 😔
Regl dan olabilir canım geçen hafta ben de öyle olmuştum.

Hayy Allah seni naapmasın :KK70: okurken ne istediğimi ben bile karıştırdım.
Çocuk var, koca var, pişirmeden olur mu hiç, pişirince de insan zor dayanıyor. Bu arada ben de yarın yine kabak detoksu yapacam, normalde düşünmüyordum, eşim de başlıyor illa birlikte yapalım diyor. hem regl ödemini attırır belki bana.
Kabak detoksu ve eşinin de katılması harika bebişim. Ama bak işe esprimi atlamişsin ona gülmedin mi :olamaz:
Aha bir kafa karıştırıcı daha. Songül' e dikkat et kızcağız işte...Rakamları tutturamazsa suçlu sensin.Yaz bakim geçen haftaki kilonu ama üste mi alta mi onu iyi tuttur Çiğdemcim.:KK22:
Ben de kilo bildirimimi yapayım
Cuma: 71.0
Bugün: 70.7
Çok güzel haftaya eksi ile başlamak harikasın tatlım. Cumaya kadar diren. :dua:

Back
X