• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ablacım sağ ve sol alın şakakları zonkluyor diyor yüzü kızarıyor ateş gibi oluyor valla ne doktorlar bişey anladı nede ben okuldan geldi şimdi gayet iyi azda agrısa diyoki okuldan gelmesem o seste daha çok ağrımaya başlardı herşey normal temiz doktor evde canını sıkan bi sorun falan varmı diye sordu öyle bişeyde yok kafasına ne takıyor bilmiyorum işte yakında onuda ögrenicez
Sonuçları beklemeden bi pedagogla görüşseniz mi acaba canım, belki bir derdi varsa rahatça anlatır ona, hastanelerde sürünmekten kurtulursunuz.

Bende düşünüyorum,veririz bence ablam

Nego ablam yemeyek mi ya senede 1 gün :KK70: ben yılbaşı kutlaması niyetiyle değilde değil bir yıl daha geçti iyisiyle kötüsüyle onun için :KK70: zaten yiyeceğim şey de nohut unlu kek şekersiz :KK70: shshh
Hayali de pek masum, şekersiz 21 gün yapmasan onu şimdi de yersin ki nolacak.

Abla eski düzene girince verdiğin emek boşa gidecek normal diyetine dön ya eziyet etme kendine senin kilon bu hafta nasıldı bilmiyorum ama takıldıysan detoks uygun ama veriyorsan bence keşke yapmasaydın ya sende kendine iş arıyon bence senin diyete ihtiyacın yokki sen diyet yapıyosan biz ölelim Anacım 87 lilo nedir yahu :KK70: :KK70:
Tatlım üç gün kaldı. Rutin kırılsın istiyorum bizimki rahata alıştı nazlanmayi bırakır diye bekliyorum. 60.5 oldu pazartesi günü. 5 gormeyim mi bebem😭

Canım ben çörekotunu sabah peynirle tüketiyorum kahvaltının yanında. 2 sene önce diyetisyenim tavsiye etmişti.
çok yakışıyor peynire, ben domates salatalık biber de doğrayıp çok az da zeytinyağı koyuyorum. ne zamandır yapmıyordum bak iyi oldu aklıma geldiği.

Back
X