• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşbulduk canm 😊 Tubinin dediği gibi dükkanı kapadik ama motiveye ihtitacımiz var eski kaptan ve yardımcılari olarak 3lü elele sana geldik :KK48:
Hosgeldiniz tekrardan canım takım olarak yeniden motiveyiz sizede iyi gelir insallah 😍
Ben bu ara cok. Takımla ilgilenemiyorum ama Pazartesiden sonra aktif olarak takımdayım 😍

Ayy orası çok güzelmiş öyle diyorlar, bir arkadaş da resim kursuna gidiyordu orada. Hayırlı olsun canım boll bolll eksiler gör inşallah :rolleyes:
Evet benimde komşum vesile oldu 50 kişi varmış şuan bütün aletler varmış bana gün doğdu daha takımda rakipte bulamayacam :KK70::KK70::KK70:korkun benden :sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Evet benimde komşum vesile oldu 50 kişi varmış şuan bütün aletler varmış bana gün doğdu daha takımda rakipte bulamayacam :KK70::KK70::KK70:korkun benden :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
Neyse bacım gözüm üstünde, memnun oldum :D Bildirimler karıştı benim, takımıma döneyim şimdi. Yine görüşürüz inşallah.

Back
X