• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bildirim yapıp kaçayım, işim var dışarda halledip gelicem inşaallah. Eşim izinli malum onunla ilgilendim :confused:

Geçen hafta : 70.5
Bu hafta : 70.4
Fark : - 100

Diyet yapmadım ve de regl şişliği, artı gelirim sanıyordum 😍
Sennbu hafta hele bir diyet yapma, hele bir spor yapma bak sana neler yapıyorum.

Cook güzel kilo verip incelmissin canım 3 kiloyuda birlikte veririz 😍
Teşekkür ederim canm benim 😊 3kilo diil canm 1.5 kilo vermek istiyorum ama 1.5 kiloyu verirken 3cm daha daralma hedefim var 3ordan karışmış olabilir 😅 ama olsun Allah söyletti 3de gitse olur önemli olan gitsin ve 5ler gelsin tek amacım bu tartı 5ile başlasın artık 🤩 oda sizin güzel enerjiniz ile olucak diye düşünüyorum :KK36: :KK36::KK36:
yellow hoşgeldin canimm♥♥♥
🤩😍 Hoşbulduk canım benim sendemi burdaydın 😊ne güzel oldu ❤❤❤❤❤❤❤❤

Teşekkür ederim canm benim 😊 3kilo diil canm 1.5 kilo vermek istiyorum ama 1.5 kiloyu verirken 3cm daha daralma hedefim var 3ordan karışmış olabilir 😅 ama olsun Allah söyletti 3de gitse olur önemli olan gitsin ve 5ler gelsin tek amacım bu tartı 5ile başlasın artık 🤩 oda sizin güzel enerjiniz ile olucak diye düşünüyorum :KK36: :KK36::KK36:

evet canım bende burdayım :))

Benim kafada güzel bugün belki yanlıs okumus olabilirim 😂😂
Mesaj yogunlıgu var birde 5 e kadar yetişssin stresi yapıyorum,

Ya ne bilim son 6 ayda en fazla 73e düştüm.. hastalıkta 76ya kdr çıkmıştım. Tamam 74ü gördüm ama 73ü kırmazsam içim rahatlamıcak.. neyse şekersizliğe devam bakıcaz. Sabırlı olucam inş vazgeçmicem bakıcam..
Bak ben 3 hafta hiç veremedim aksine artı bile çıktım. İki günlük kabak detoksuyla kırdım o direnci. Bu hafta da yaptım, artık tekrar vermeye başladı vücut. Sen de dene istersen.

Merhaba kızlar sizede kendimi tanıtayim
Ben eski 14.takım kaptan yardımcısı yellow girl
Takımımızı bir kaç ay önce kapatmıştık nike ismimde ufak bir değişiklik yaptm yellow fit blonde oldu 😊
Takim yarişlarina 75.8 ile başlayp 14.takm kapnmadan önce 60.6 ile mezun oldum 😊 takimlarda 15.2 kilo verdim sonrasimda 600grmida verip 16kilo vermiş oldum diyebilirim ve bir kaç aydır mezuniyetten beri kilomu koruyorum denebilir dikkat etmediğim haftalar bile en fazla + 1-2 olup 62nin üstün e hiç çıkmadan sonraki hafta hemen geri 60küsüra iniyorum ve hatta son hafta 60.0 a indim yoğun spor yapan biri olarak yağdan verip kasdan attırıyorum o yuzden kilomun sabit kaldiğı zmanda bile gözle görülür fark ve daralmalarım oluyor oyuzden mezuniyet kilomun 600grm altındayım ama arada ciddi fark var görüntü olarak 2ayda da yine ciddi daralıp şekillendim 😊 75lerin üstüne ciktgm zamanki hayalim sporla sıkilasıp sekillenerek kasda arttırmş duruda olarak 58-59 kiloya gelebilmekti ❤ tam da o şekilde ilerledim her hafta ciddi kas artsim oldu buna rağmen 60.0 a kadar geldim ve her bolgemden yaksik 20şer cm inceldim ve şuan dar kalıplarda 36bedene giyiyorum "S" ve "XS" giyiyorum ❤ şuan amacım son 1.5 kilomu verip 3cm daha daralmak ve sonra spor ve sağlıklı beslenme ile kilo korumaya geçmek ✌ kendimi hedefimi durumumu tek seferde anlatym dedim ondan uzun oldu kızlar kusura bakmayin 😂
Bende geçen sene 14. Takımdaydım ama seni hatırlamıyorum benden sonra gelmiş ola bilirsin belki benşm zamanımda şekerpancarı ve parte vardı kaptan ve yardımcı olarak maşallah senin adına sevindim canım darısı başımıza inş

Vay bu ayrıntıyı bilmiyodum hele söyle bakim yöresel bi yemek falan
Sen nerelisin bonus yoksa sen de mi 😂
Ya değişiyor sanırım yöreye göre. Kadayıf dolması çok meşhurdur ama hiç yaptığını görmedim bizimkilerin. Çeçil peynirini çok seviyorlar. İlginç yemekler var. Cadı kaymaklisi var fırında pişen kahvaltıda yiyoruz mısır unlu sütlü kaymaklı birşey. Kınıtlı çorbaları var o da güzel. Daha çok var ya. Kv de Bursalı. Bir de oranın yemekleri var. Karışık yani 😁

blonde ambition blonde ambition şişkinliğim listeye yansımasın diye hurma yapim dedim 2 gün de anca 1 gün tam yaptım
Aaa ne tesadüf 😊 bende bu hafta doğum günüm +evlilik yıldonümü filan hepsi ayni hafta idi kutlamalar ve diyetsiz bir hafta oldu ondan bu sabah hurma yapayım hafta içini dengeleyeyim diyip bugün hutlrmaya başladm aynen 1yada 2gün yapıcam👍 odemin hepsini attırdı mı peki ?

Back
X