- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Lİste tamam gözdem kardeş takımdan onay bekliyorum . onay gelince gönderecegim ...Abla toplantı çıktı gene anca çıkabildimya bizim cumaları çok yoğun oluyor, paylaşım alanına bırakabildinmi sen listemizi
deryam gelsin canım ama listede yer yok 12 kişiyle sınırlı . ama paylaşımda buluna bilir o zaman kadarda yer açılır açılmassa bile ben çıkar arkadaşı alırız listeye ..:1hug:ablacim diyet gruplari topigine bir arkadasimiz konu acmis sitede yeniyim diyor.100 kilonun üstündeymis.bos yerimiz varsa cagiralimmi?ismi nisan yagmuruydu galiba.
yok canım benim için liste sorun deyil fakat biz öyle çok kişi çagırıyoruz deryam 2 mesaj sonra kimse olmuyor malesef ....tek arkadaş azimli olsa da ben listeden çıksam ..:1hug:ablam sen cikma ya cikarsan cagirmam bak.cuma zayiflama yarismasina katilmak isteyenlerin topigine yönlendirdim zaten.belki baska gruplar alabilir.
yok canım benim için liste sorun deyil fakat biz öyle çok kişi çagırıyoruz deryam 2 mesaj sonra kimse olmuyor malesef ....tek arkadaş azimli olsa da ben listeden çıksam ..:1hug:
kızlar listeyi gönderdim... azram gelemedi 4 gelirim demişti, benim çıkmam lazım o yüzden gönderdim listeyi umarım hata yoktur ....
kardeş takımın listesi gelirse onay için.. gözdem bakarsan sevinirim ...olumunekankayizsmile
iyi hafta sonları hepinize .:1hug:
şu durumda 1. görünüyoruz bakalım ne olacak ...aklinialirimsmile
Listeniz tamamdır azracığım bu gün ne fena bir gündü ya hem uykusuzluk hem yogunluk :umursamaz:
Listeniz tamamdır azracığım bu gün ne fena bir gündü ya hem uykusuzluk hem yogunluk :umursamaz:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: kutlarım 6. takımdaki arkadaşlarımı :teytey: :teytey: :teytey:
aebenciğimin 1.liğini ayriyeten kutlarım :hooray:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: kutlarım 6. takımdaki arkadaşlarımı :teytey: :teytey: :teytey:
aebenciğimin 1.liğini ayriyeten kutlarım :hooray:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?