Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Abla toplantı çıktı gene anca çıkabildim ya bizim cumaları çok yoğun oluyor, paylaşım alanına bırakabildinmi sen listemizi

Abla toplantı çıktı gene anca çıkabildim ya bizim cumaları çok yoğun oluyor, paylaşım alanına bırakabildinmi sen listemizi
Lİste tamam gözdem kardeş takımdan onay bekliyorum . onay gelince gönderecegim ...
yanlız 8. takımın listesini oanaylaya bilirmisin azra 4 gibi gelirim diyordu ....
bizim listeyi paylaşıma ekleyip yürümeye çıkıçam..

yogunsun fıstıgım genede elinden geleni yapıyorsun sağğol ..olumunekankayizsmile

ablacim diyet gruplari topigine bir arkadasimiz konu acmis sitede yeniyim diyor.100 kilonun üstündeymis.bos yerimiz varsa cagiralimmi?ismi nisan yagmuruydu galiba.

ablacim diyet gruplari topigine bir arkadasimiz konu acmis sitede yeniyim diyor.100 kilonun üstündeymis.bos yerimiz varsa cagiralimmi?ismi nisan yagmuruydu galiba.
deryam gelsin canım ama listede yer yok 12 kişiyle sınırlı . ama paylaşımda buluna bilir o zaman kadarda yer açılır açılmassa bile ben çıkar arkadaşı alırız listeye ..:1hug:

ablam sen cikma ya cikarsan cagirmam bak.cuma zayiflama yarismasina katilmak isteyenlerin topigine yönlendirdim zaten.belki baska gruplar alabilir.

ablam sen cikma ya cikarsan cagirmam bak.cuma zayiflama yarismasina katilmak isteyenlerin topigine yönlendirdim zaten.belki baska gruplar alabilir.
yok canım benim için liste sorun deyil fakat biz öyle çok kişi çagırıyoruz deryam 2 mesaj sonra kimse olmuyor malesef ....tek arkadaş azimli olsa da ben listeden çıksam ..:1hug:

kızlar listeyi gönderdim... azram gelemedi 4 gelirim demişti, benim çıkmam lazım o yüzden gönderdim listeyi umarım hata yoktur ....

kardeş takımın listesi gelirse onay için.. gözdem bakarsan sevinirim ...olumunekankayizsmile

iyi hafta sonları hepinize .:1hug:
şu durumda 1. görünüyoruz bakalım ne olacak ...aklinialirimsmile

haklisin ablacim ben zaten yönlendirdim diger gruplardan bos varsa agirirlar zaten.sanada iyi haftasonlari. kendine iyi bak.

8. TAKIM * *151.ETAP SONUÇLARI**
neslihan165 (81,3) geri dönmek üzere ayrıldı
rukiye_38 ( 97,0 / 97,0 / 0,0 / 0,00% )
NıLBERA ( 65,0 / 64,7 / 0,3 / 0,46% )
SEHER YILDIZI ( 80,0 / 78,6 / 1,4 / 1,75% )
selmaY ( 57,7 / 55,4 / 2,3 3,99% )
elimphia ( 88,0 / 87,5 / 0,5 / 0,57% )
evdefnaz ( 57,7 / 57,5 / 0,2 0,35% )
8. TAKIM TOPLAM KıLO ( 445,4 / 440,7 / 4,7 / 1,06% )

kardeş takım size zahmet liste kontrolü yaparmısnz a.s.

Listeniz tamamdır azracığım bu gün ne fena bir gündü ya hem uykusuzluk hem yogunluk :umursamaz:

iyi akşamlar herkesea.s
Sonuçları merak ettim.Henüz belli olmamş ama ben yinede hepinizi tebrik ediyorum şimdidenvereliniortak
bugünkü menümüde yazayım
UYANINCA
1bardak ılık su
4kuru kayısı
KAHVALTI
maydanoz
peynir
zeytin
az marmelat
1.5 dilim tam buğdy ekmek
ARA
meyve
ÖĞLE
yoğurt çorbası
kıymalı karnabahar
ARA
1 elma
1 kase yoğurt
yeşil çay
AKŞAM
1kase sütle kelogs spesial k
GECE
meyve

amma konuşmuşunuz heeee.. :bbo: oku oku bitmiyo leeeyyynnnn.. bilgisayarın başındayım diye babam dövcek valla şimdi hee :) byu aarada aebencim bizim evliliğimizde başak burcu :)

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: kutlarım 6. takımdaki arkadaşlarımı :teytey: :teytey: :teytey:
aebenciğimin 1.liğini ayriyeten kutlarım :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…