evet cok büyük ve cok pahali.avrupanin 3. büyük pahali sehri.burasi is sehri oldugundan cok kalabalik.gerci berlin kadar sayilmaz.insallah sende gelip görürsün canim alamanyayi.valla benim elimden gelse 1 dk durmam memlekete türkiyeye temelli dönüs yaparim.ama iste bi söz var ya burda almanyaya giren bidaha cikamaz gibi.biraz para biriktirelim (biriktirebilirsek artik) gelicez temelli türkiyeme.
bende Arapca ögrenmeyi cok istiyorum.esimin arkadaslari müzik yaptigi insanlar hep arap.ekimde insallah 2 hafta fas a gidicez festivale esim müzik yapicak orda.bakalim o zamana ögrenirim biraz Arapca.
ohaoldumsmileah aşıkım ah hani benim 4 kilo ...:icecream:lülülülülülü
a.s
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ilk önce şunu diyşim kıs sen dogurupgelecen ben hala burdayım ...delikafadulden:icecream:
günün az kalmış hadi hayırlısıyla artık burda olucam canım inşallah senide zayıflatırız ...:jeyyar:
özkkeeeee ... fıstık bak son aylarda çok kilo alınıyor monti linkine bi ugra ...son ayında bir arkadaş var montiyle 2. aşamayla besleniyor ..
son ayında kilosu durdu hemde sağlıklı besleniyor ....
bende sasirmistim bir haftada bu kadar kilo hahahahha:lepi:Şeniz
canım bu 1 hafta kilosu deyil ..... 3 hafta kilosu
ben monti yapıyorum ve yaptırıyorum ...sırnaşık şey
aslında 1 sene evvelinde kilosu ....lülülülülülü:roflol:takımdan geçen sene bu kiloda ayrılmıştım 107. etapda...a.s
ayy Fas'a mı gideceksinz ne güzel, demek eşin de müzisyen çok şanslısınkaydirigubbakcemile5
canım ya benim ablamlar dönmeye kalkıştılar yapamadılar. 2-3yıl kalmışlardı ilk evlendiğinde almanya da sonra ablam alışamadı eniştem de istedi döndüler. ama burda da olmadı. hatta eniştemin ailesinin maddi durumu iyi olmasına rağmen olmadı. yılların alışkanlığı kolay değişmiyor. uzatan davulun sesi hoş geliyor ama öyle kolay değil dönmek. şimdi 3 yılda türkiye e kaldıktan sonra geri almanyaya döndüler. Allahtan eniştem çifte vatandaşta çok sorun olmadı. ablamda almanca sınavına girdi kazandı 3 ay ayrı kaldılar şimdi ablamda gitti.
yani o kadar çok üzülme mutlu huzurlu ol doğduğun yer değil doyduğun yer vatanın oluyor.turkbayragi
buyur ablam kapımız burası ....Merhaba kızlar.kolay gelsina.s
Aebencim monti linkine nasıl gircem canım.
valla öyle az kaldı her an doğurabilirim
artık beni monti bile kurtaramaz öyle söyleyeyim resim eklerim bir ara:)
melekcim valla öyle Rabbim sana da nasip etsin bak nilününde kivisi var artıkolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile:gitme::ecrin_bebek:
Abla birde sen kontrol et bakalım sonra kardeş takıma bırakayım sonrada paylaşıma, ay bugün bende bir leylalık söz konusu hem 2 saat uykuyla duruyorum :) telefonla konustukta sabaha kadar müstakbel eşimle delikafaduldensırnaşık şey
Kafam basmıyor gibi hiçbirşeye yaaa lülülülülülü
Abla birde sen kontrol et bakalım sonra kardeş takıma bırakayım sonrada paylaşıma, ay bugün bende bir leylalık söz konusu hem 2 saat uykuyla duruyorum :) telefonla konustukta sabaha kadar müstakbel eşimle delikafaduldensırnaşık şey
Kafam basmıyor gibi hiçbirşeye yaaa lülülülülülü
kaydirigubbakcemile3
evlenene kadar daha çoookkk uykusuz kalacaksınızboshayallersmile
bende kaciyorum arkadaslarevi toplayim biraz bahceye gidicez yine zaten kac gündürkü bahceyle ugrasiyoruz belleme ekim dikim bitmek üzere ama benimde omuzum belim ayaklarim cok agriyor.o yüzden bazen giremiyorum kusura bakmayin artik öpüldünüz hepiniz.
Memnuniyetle geldim canımopuyorumnanaktanbuyur ablam kapımız burası ....
madem montiye niyetlisin kitabıda okuyorsun ...listelerini orayada yaz olurmu senide ekleyim listeye ablam ...:1hug:
Linki yazamıyorum (100 mesaj istiyor.)
deryalım inşallah senin bebişde hayırlısıyla çıkarır. inan bu dönem çok huysuz geçiyor. sizdemi bahçenizi ektiniz bizimde var küçücük bi bahçemiz. evimiz in bahçesi küçük maalesef nasıl özeniyorum bahçesi büyük olup da ekenlere. çok seviyorum bahçe işlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?