Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ayy Fas'a mı gideceksinz ne güzel, demek eşin de müzisyen çok şanslısınkaydirigubbakcemile5
canım ya benim ablamlar dönmeye kalkıştılar yapamadılar. 2-3yıl kalmışlardı ilk evlendiğinde almanya da sonra ablam alışamadı eniştem de istedi döndüler. ama burda da olmadı. hatta eniştemin ailesinin maddi durumu iyi olmasına rağmen olmadı. yılların alışkanlığı kolay değişmiyor. uzatan davulun sesi hoş geliyor ama öyle kolay değil dönmek. şimdi 3 yılda türkiye e kaldıktan sonra geri almanyaya döndüler. Allahtan eniştem çifte vatandaşta çok sorun olmadı. ablamda almanca sınavına girdi kazandı 3 ay ayrı kaldılar şimdi ablamda gitti.
yani o kadar çok üzülme mutlu huzurlu ol doğduğun yer değil doyduğun yer vatanın oluyor.turkbayragi

özkkeeeee ... fıstık bak son aylarda çok kilo alınıyor monti linkine bi ugra ...son ayında bir arkadaş var montiyle 2. aşamayla besleniyor ..
son ayında kilosu durdu hemde sağlıklı besleniyor ....

gözde listeyi hazırlayınca 8. kardeş takıma kopyala canım onay iste .....
ben bir yemek yiyeyim ... gelirim ...

özkkeeeee ... fıstık bak son aylarda çok kilo alınıyor monti linkine bi ugra ...son ayında bir arkadaş var montiyle 2. aşamayla besleniyor ..
son ayında kilosu durdu hemde sağlıklı besleniyor ....

valla öyle az kaldı her an doğurabilirim

artık beni monti bile kurtaramaz öyle söyleyeyim resim eklerim bir ara:)

melekcim valla öyle Rabbim sana da nasip etsin bak nilününde kivisi var artıkolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile:gitme::ecrin_bebek:

bende sasirmistim bir haftada bu kadar kilo hahahahha
yazarsan sen bu 4 kiloyu kesin 1. belkide 2. oluruz

canim zaten ben 23 yasindayim 14 yasimda geldim almanyaya daha önce nevsehirde ve ankara da kaldim 14 yasima kadar benim icin cok sorun olmaz ama iste esim alisabilirmi oraya bilmiyorum simdi kendisi ben kalirim türkiyede diyor tabi yasanmadan anlasilmaz.

ay ne güzel bi bebis daha geliyor kizmi erkekmi canim bebisin

**** 6.TAKIM 151 .ETAP ****

aeben (66,2 / 62,1 / 4,1 / 6,20 % )
Naz ( 62,0 / 62,0 / 0,00 / 0,00 % )
simerenya ( 92,6 / 92,6 / 0,00 / 0,00 % )
lilyum ( 72,6 / 72,6 / 0,00 / 0,00 % )
lightlife ( 77,0 / 76,0 / 1,0 / 1,30 % )
sultan_gibi ( 60,0 / 59,7 / 0,3 / 0,50 % )
macigdarkwish ( 56,1 / 56,1 / 0,00 / 0,00 % )
7beyaz ( 80,9 / 80,5 / 0,4 / 0,49 % )
bigudi54 ( 82,1 / 82,1 / 0,00 / 0,00 % )
ecetin ( 60,5 / 59,0 / 1,5 / 2,48 % ) mezun olmak istiyor
derya_lim ( 77,4 / 76,2 / 1,2 / 1,55 % )
suura ( 92,3 / 91,8 / 0,5 / 0,54 % )
eddoras (73,0 / 72,5 / 0,5 / 0,68 % )

6.TAKIM TOPLAM KİLO ( 952,7 / 943,2 / 9,5 / 0,99 % )

Abla birde sen kontrol et bakalım sonra kardeş takıma bırakayım sonrada paylaşıma, ay bugün bende bir leylalık söz konusu hem 2 saat uykuyla duruyorum :) telefonla konustukta sabaha kadar müstakbel eşimle delikafaduldensırnaşık şey
Kafam basmıyor gibi hiçbirşeye yaaa lülülülülülü

6.TAKIM 151 .ETAP ****

aeben (66,2 / 62,1 / 4,1 / 6,2 % )çokkk eski üye (ayr.107 etp.)
Naz ( 62,0 / 62,0 / 0,00 / 0,00 % )
simerenya ( 92,6 / 92,6 / 0,00 / 0,00 % )
lilyum ( 72,6 / 72,6 / 0,00 / 0,00 % )
lightlife ( 77,0 / 76,0 / 1,0 / 1,3 % )
sultan_gibi ( 60,0 / 59,7 / 0,3 / 0,5 % )
macigdarkwish ( 56,1 / 56,1 / 0,00 / 0,0 % )
7beyaz ( 80,9 / 80,5 / 0,4 / 0,5 %)
bigudi54 ( 82,1 / 82,1 / 0,00 / 0,00 % )
ecetin ( 60,5 / 59,0 / 1,5 / 2,5 % ) mezun olmak istiyor )alkisalkisalkis
derya_lim ( 77,4 / 76,2 / 1,2 / 1,6 % )
suura ( 92,3 / 91,8 / 0,5 / 0,54 % )
eddoras (73,0 / 72,5 / 0,5 / 0,7 % )

6.TAKIM TOPLAM KİLO ( 952,7 / 943,2 / 9,5 / % 1.1 )

kırmızılı yerler yuvarlama yapılan gözdem onarıda düzelt

ha birde benin yanımda yazdıgın yazıyıda ekle ....
çokkk eski üye 107 etp.

gözde ben bebelere gidiyorum fıstık gelicem .....gelince ben hallederim ..kardeş takımda ben eklerim ... sen meşgulsun bugün
hemde bakmam gereken ayrıntı var .....
oldumu böyle kalsın şimdilik ........

azranında işi varmış zaten 4 de kadar .. onay veremez .... sen işine bak fıstık oldumu ...top bende ....

hemde sinemde gelir belki o kesin kilo vermişti eklerim listeye ....

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile3
evlenene kadar daha çoookkk uykusuz kalacaksınızboshayallersmile

kaydirigubbakcemile3
evlenene kadar daha çoookkk uykusuz kalacaksınızboshayallersmile

hemende esi oldu dur kiz hele bir nisan olsun cok yüz verme daha.

bayanlar size doyum olmaz ama ben kaçayım artık kaç saattir netteyim.
çok da uykum geldi. benbir gideyim 45. dk. kaylule yapayımmirmirmirmir. sonra evimi toplayım akşama yemek hazırlayım. sonra da yürüyüşe çıkayım.kaydirigubbakcemile2
hmmmmmmm bir de ders çalışmam lazım.delikafadulden
vize haftası başlıyor p.tesiden itibaren
çoookk çalışmam gerek çookkk
Allaha emanet olun hoşça kalın:a015lumunekankayizsmile

merhaba ben geldımmm
işler öle yogunkı fırsat bulamıyorum gırmeye
ıkı gundur yedıklerıme dıkkat etmeye basladım haftaya 1 2 kılo verıp lısteye gerı dönucem nasıp olursaa gecmıse bı bakayım neler yapmıssınızz gerlıırm yınee

bende kaciyorum arkadaslarevi toplayim biraz bahceye gidicez yine zaten kac gündürkü bahceyle ugrasiyoruz belleme ekim dikim bitmek üzere ama benimde omuzum belim ayaklarim cok agriyor.o yüzden bazen giremiyorum kusura bakmayin artik öpüldünüz hepiniz.

deryalım inşallah senin bebişde hayırlısıyla çıkarır. inan bu dönem çok huysuz geçiyor. sizdemi bahçenizi ektiniz bizimde var küçücük bi bahçemiz. evimiz in bahçesi küçük maalesef nasıl özeniyorum bahçesi büyük olup da ekenlere. çok seviyorum bahçe işlerini

buyur ablam kapımız burası ....
madem montiye niyetlisin kitabıda okuyorsun ...listelerini orayada yaz olurmu senide ekleyim listeye ablam ...:1hug:
Linki yazamıyorum (100 mesaj istiyor.)
Memnuniyetle geldim canımopuyorumnanaktan
Bi okuym bakiimyerimseniben
Teşekkürler tatlımkaydirigubbakcemile3
Listemide yazarım.Merak etmeolumunekankayizsmile

hayirlisiyla cikarir da bakalim artik bizimkide cok huysuz olucakmi atesi cikcakmi.evet bahcemiz var ama evin degil burda bahceler var kiraliyorsun senelik 3 senedirki var.eve yürüyerek yarim saat uzaklikta.gecen sene hic bisey yapmak istemiyordum bahceyi, calisiyordum birde hamile olunca.ama bu sene cok ugrasiyorum bende bi taraftanda düsünüyorum kilolar gidiyor diye daha cok gaza geliyorum.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…