Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

TEBRİKLER FISTIKLARIMMMMMMM:teytey::içelim:
2.LİGİMİZ KUTLU OLSUN ......opuyorumnanaktan

KARDEŞ TAKIMIMIZIDA 1.LİGİNDEN ÖTÜRÜ TEBRİK EDERİM .....:teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

AYRICA KENDİMİDE KUTLARIM ...sırnaşık şeysırnaşık şeylülülülülülü
cuma yarışması 151. Etap bireysel sonuçları

ETAP 1.Sİ 6. TAKIM aeben 6.20 delikafadulden:lepi:

ETAP 2.Sİ 13. TAKIM nur_84 4.08
a.s.

ETAP 3.SÜ 8. TAKIM selmaY 3.99
a.s.

Bugünkü menümüde yazayım
Ayıptır söylemesi 12 de kalktm bugün.Uykucuyum napiimmirmirmirmir
2 öğün oldu menüm bu yüzden.Yarın uyumycm ama.
UYANINCA
1bardak ılık su
6kuru kayısı
KAHVALTI
domates salatalık
peynir zeytin
az marmelat
1.5 dilim tam buğday ekmk
AKŞAM
1kase yoğurt çorbası
1tabak yağsız domatesli spagetti
1 kase yoğurt
GECE
meyve
süt

karnıma kramplar giriyor heycandannnnnnnnnn -tatlicadiarzu-

imdatttttttttttttttttttttttttttttttttttttdelikafadulden

tebrikler ablacım darısı bütün 6. takım hatunlarına:içelim::teytey: :hooray: :hooray:

bizde de durum aynı liliş ablam kardeşimden cok annem heyecanlı kac gündr telefonlar susmadı insl rabbim emeklerinin karsılııgnı verirde hayırlsyla atlatrlar:Saruboceq::1hug:

iyi aşamlr sevgili takımımopuyorumnanaktan

yine dereceye girmişiz ohh çokkk sevindimsositososito
aeben ablacım ayrıyetten tebrik ederim maşallahazmin zaferiolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5

bu arada sınava girecek tüm kardeşlerimizin Alla yardımcısı olsun, emeklerini zayii etmesin inş.:Saruboceq:

bir de sinemle özelden görüşebien var mı o her gece girerdi en az kötü bi şy omamıştır umarım. Alah acil şifalar versn

bende menümü yazayım, bu hafta vze haftam ders çalışmam lazım

sabah 8.00-1portakal,
kahvaltı,10.30:3dilim tam ekmek,(2dilimiyle lor peyniri ile yağsız tost),domates,yeşillik,3-4 zeytin,1kupa yeşil çay.

14.00-ara:1elma,1kutu süt,

20.00-akşam:1tabak domates soslu spagetti,salata,3kaşık yoğur.

en az 2 litre su,3 kupa yeşil çay.

bugünkü menüm
kahvaltı(11:00)
1 dilim tam buğday ekmeği,domates,biber,tere,maydonoz,peynir,2 zeytin

öğle(17:00)
1 kuru fasulye,tere,yoğurt

akşam 20:00
tavuklu mantar sote,cacık,tere

tebrik ederim ablacim darisi bizim basimiza.kaydirigubbakcemile5

ALLAH yardimcilari olsun tüm sinava gireceklerin.eceyede basarilar ablacim.iyi bir seviyeye girecek inaniyorum ben.

bugün bütün gün yazdiklarinizi (gerci pek giren olmamis) okudum ama cevap yazicam aeben ablami kutlucam bir türlü kayit olamadim hep sorun cikti kayitta.sükür geldim.ben kk ya girmeye calisirken oglumun yaptigi yaramazligin resmini koyucam avatarima.

dün bir haber okudum nette sizinle paylasicaktim giremeyince bugüne kaldi.neyse cok konustum hahahaahah anlatim bari
berlinde 14 yasinda cinli bir kiz tuvalette dogum yapiyor.:ecrin_bebek:acayip olanda hamile oldugunu bilmiyor.cok sasirdim.karin agrisiyla wc giriyor firt bebek düsüyor.üstelik ailesi cinde yasiyorlarmis.kizda berlinde ögrenci evi gibi bir yerde kaliyormus galiba.ne günlere kaldik ya
Allahim sonumuzu hayir eyle

ayol kimseciklerde yok esimde yok evde türk kanallarida kapali alma kanallarindada bisey yok bebisde uyuyor
COK CANIM SIKILIYOR COOOOOOOOOK

ayyy arkadaslar biraz önce estetik bölümünde karin germe operasyon videosuna baktim cok kötü.yaptirmak isteyen varsa bence önce bir izleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…