• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

damak zevklerimiz biraz zıt yönde bana et ver tavuk ver deniz ürünlerini sağlıklı diye yiyorum zorlaa oda :)

izinde olunca abartmıyorsun değil mi :)

Etle tavuğa da asla hayır demem 🤗 ne pis bogazmisim ya senin balıkları da ben yerim 😂

Yeni hedefler gelsin miiiiiiiiiii:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Harikasınız, elinden geleni yapan herkese çok teşekkür ederim kendi adıma, insan emek verince güzel sonuçlar görmek istiyor :KK36:
Kaçamak yaptığı halde telafi için uğraşmayanlar da şapkasını önüne alıp düşünsün lütfen, listede diğer arkadaşları didinirken rahat rahat şunu yedim bunu yedim diye yazmak, diğer emek verenlere haksızlık :KK20:
Bende bugün itibariyle başladım, söz söylemeye hakkım olsun değil mi :KK16:
Bu arada sadece menü yazıp gidenlerin menüsünü yorumlamıycam, sohbete de katılın lütfen :KK24:

Decatlon diyecektim tabiki uygun orda var diye.
Evet Decathlon var ama internette fiyatları daha ucuza buluyorum trendyoldan bilek ağırlığını kargo dahil 20ye aldım Decathlon da 30idi lastik de 3lunset 20ye buldum deltanin indirimde alsammi sence? Delta dambil da almıştım çok iyi çıktı

Yeni hedefler gelsin miiiiiiiiiii:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Harikasınız, elinden geleni yapan herkese çok teşekkür ederim kendi adıma, insan emek verince güzrl sonuçlar görmek istiyor :KK36:
Kaçamak yaptığı halde telafi için uğraşmayanlar da şapkasını önüne alıp düşünsün lütfen, listede diğer arkadaşları didinirken rahat rahat şunu yedim bunu yedim diye yazmak, diğer emek verenlere haksızlık :KK20:
Bu arada sadece menü yazıp gidenlerin menüsünü yorumlamıycam, sohbete de katılın lütfen :KK24:
Şapkaları çıkar negom biri sen biri ben biride @Ytmz başka sorumsuz kimse yohh bacım :olamaz:

Harikasınız, elinden geleni yapan herkese çok teşekkür ederim kendi adıma, insan emek verince güzel sonuçlar görmek istiyor :KK36:
Benim bugün kilom 74.5 bana da insaflı bi hedef plizzz 😊

Gelsinnnn😍😍😍😍

İnsaf yokkk sende artık toparlanmalısın bence canım nego sen ben yetişelim artık arayı baya açtılar kızlar valla
Kız nereye yetişim 🤣 benim vereceğim 5 kilo diye böyle rahatım aslına bakarsan.. bu sefer düğün yaklaşıyo ondan sıkıştım 😂

Doyamadığımız tek şey kilo vermek olsun muuuuuu :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Aaa sen kilo mu verdin bakışlarıyla coşalım mıııııııı:KK71::KK71::KK71::KK71:

Ben diyetteyim canım sağol almıyım demenin hazzını yaşayalım mıııııııı :rapci::rapci::rapci::rapci:

Ben bahara fit girmek istiyorum, ya sizzzzz :KK37::KK37::KK37:

Elti, komşu, görümce, kayınvalide, arkadaş vs (çekemeyenler) çatlatmaya var mıyız :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Sopam ve ben hizmetinize hazırım :KK53::KK53:

images.jpeg-10.jpg

@Ytmz : 62. 8/ Hedef = 61.8
sonngulen sonngulen : 61. 1/Hedef= 60
Canfeb Canfeb : 66.6/Hedef=65.5
merryangel merryangel :70.1/ Hedef=69
malipina malipina : 97.5/ Hedef = 96.5
Elhan Elhan : 60/ Hedef = 59.5
Nego Nego : 70.4/ Hedef = 69
mavitosbik07 mavitosbik07 : 60.5/ Hedef = 59.5
Elalis Elalis : 76.9/ Hedef = 75.5
@_happy_mom_ : 58/ Hedef = 57
cgdmk cgdmk : 62.1/ Hedef = 61.5
aypare ackerman aypare ackerman : 62.1 / Hedef = 61
Bulamiyorum Bulamiyorum : 81. 6/ Hedef = 80. 5
Bonus Bonus : 106.8 / Hedef = 105.5
sidelya sidelya : 75.9 / Hedef = 75
pastelfit pastelfit : 62.7 / Hedef = 62
birmuhendisanne birmuhendisanne : 58.7 / Hedef = 58
retro_hippo retro_hippo : 74. 5 / Hedef : 73.5
SchonerDuft SchonerDuft : 67.1 / Hedef = 66

Son düzenleme:
Etle tavuğa da asla hayır demem 🤗 ne pis bogazmisim ya senin balıkları da ben yerim 😂
ok sen bana etleri ver ben sana balıkları vereyim :D :D
bende hedef istiyorum 67,10 kilom :KK50:

Şapkaları çıkar negom biri sen biri ben biride @Ytmz başka sorumsuz kimse yohh bacım :olamaz:
Yoo hiç üstüme alınmıyorum canım ben listede değilim izindeyim, listede olan için yazdım onu. İzne bilerek çıktım diyet yapamadığım için o dönem 😉

Back
X