Senin canom diyen ağzını yirim
Kafamı sağa sola uzatıp kokluyordumbildigin kopekler gibi Eşim isyan etti, otur ye istediğini millet aç bırakılıyorsun sanacak diye sinirlendi
Eksi ile gelmen güzel tebrik ederim canım
Yaa cok gecmis olsun canım durumu nasıl birseyi yoktur InsaallahKusura bakma lütfen çocuk düştü hastaneye falan gitmek zorunda kaldım. Yazamadım.
Eksik bildirimlerimiz var bu hafta onun dısında kimse artı gelmedi iyi tarafından bakalımCuma kuranındayım bakamadım telefona durumlar pek iç açıcı degil galiba
Çok geçmiş olsun iyi mi şimdi?Kusura bakma lütfen çocuk düştü hastaneye falan gitmek zorunda kaldım. Yazamadım.
Sopa istiyorlar, iyi ki hastaydım çok bakamadımEksik bildirimlerimiz var bu hafta onun dısında kimse artı gelmedi iyi tarafından bakalım
Haftaya derece yapalım
Teşekkür ederim tatlım. Amin diyelim. Kabakla sabit geldim, oruçla artı gelirsem bir de...İnşaallah ikna olur Elhan, ne güzel beraber tutarsınızgünler çok kısa akşam hemen oluyor. Avantaja çevirmek iyi bu günleri.
Kuzum geçmiş olsun. Bir yerine bir şey olmadı inşallah .Kusura bakma lütfen çocuk düştü hastaneye falan gitmek zorunda kaldım. Yazamadım.
Küsüm size
Sadece oruca odaklan bu hafta kilo işini düşünme bir rahat bırak kendiniTeşekkür ederim tatlım. Amin diyelim. Kabakla sabit geldim, oruçla artı gelirsem bir de...
Kuzum geçmiş olsun. Bir yerine bir şey olmadı inşallah .
Abla iftarda ekmek tüketme sahurda tüket gün boyu tok tutması için inş işe yarar üzülmeTeşekkür ederim tatlım. Amin diyelim. Kabakla sabit geldim, oruçla artı gelirsem bir de...
Kuzum geçmiş olsun. Bir yerine bir şey olmadı inşallah .
SONUÇLAR!!!
@Ytmz : 62. 8/ Hedef = 61.8 /Sonuç: 62.6 = 200 gr beğenmedim
sonngulen : 61. 1/Hedef= 60/ Sonuç:60.5= 500 gr beğendim ✔
Canfeb : 66.6/Hedef=65.5/ Sonuç:66.4= 200 gr beğenmedim
merryangel :70.1/ Hedef=69 /Sonuç : 69.8= 300 gr beğenmedim
malipina : 97.5/ Hedef = 96.5/ Sonuç : Bilinmiyor = Bilmediğim için beğenmedim
Elhan : 60/ Hedef = 59.5/ Sonuç / 60= elinden geleni yaptığın için sözüm yok ✔
mavitosbik07 : 60.5/ Hedef = 59.5 /Sonuç : 59.8= 700 gr çok beğendim, ayrıca güzel menülerin için tebrik ediyorum ✔
Elalis : 76.9/ Hedef = 75.5/ Sonuç :76= 900gr çok beğendim ama menülerini görmediğim için esefle kınıyorum
happy_mom_ : 58/ Hedef = 57 / Sonuç :57.5= 500 gr beğendim, ayrıca güzel menülerin için tebrik ediyorum ✔
cgdmk : 62.1/ Hedef = 61.5/Sonuç : 62.4= artı geldiğin için hiç beğenmedim eksik menülerin için teessüf ediyorum
aypare ackerman : 62.1 / Hedef = 61/Sonuç : Bilinmiyor = Sınava hazırlanıyorum demiştin
Bulamiyorum : 81. 6/ Hedef = 80. 5 / Sonuç:81.1= 400 gr pek beğenmedim
Bonus : 106.8 / Hedef = 105.5 /Sonuç : 106.8= Sabit olduğun için teessüf ederim
sidelya : 75.9 / Hedef = 75 /Sonuç : 74.1= Harika bir eksi tebrik ediyorum ✔
pastelfit : 62.7 / Hedef = 62/ Sonuç : 62.1= 600 gr beğendim ✔
birmuhendisanne : 58.7 / Hedef = 58 /Sonuç : 58.5= artı gelmediğin için beğendim ama menüleri daha kaçamaksız bekliyorum ✔
retro_hippo : 74.5 / Hedef = 73.5 / Sonuç : 74.8= elinden geleni yaptığın için bir şey diyemiyorum
SchonerDuft : 67.1 / Hedef = 66/ Sonuç : 67.1: Bu hafta güzel eksi bekliyorum
tugbaFB : 65.4 / Hedef = 64.5/Sonuç : Bilinmiyor= Bilmediğim için yorum yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?