Ben varımBu kadar kişiyiz sayfada ama sohbet eden üç beş kişi. Öyle menü yazıp çıkmakla arada selam vermekle bu iş olmaz, motivasyon için sohbet, birbirimizi teşvik edici şeyler yazmamız şart.
Burası takım, takım ruhunu yaşayacağız ki gaza gelelim, motive olalım kilo verebilelim.
@Gulumse25
@Ytmz
sonngulen
@Canfeb
merryangel
malipina
Elhan
Nego
@mavitosbik07
Elalis
@happy_mom_
@cgdmk
aypare ackerman
@HasibeG
@s i d e l y a
@SchonerDuft
@birmuhendisanne
Elalis
malipina
@s i d e l y a
@pastel34
@retro_hippo
@Yonahime
NefesYaren
Ortalama çok iyi değildi ama sonuç kötü gelmemiş neyse ki.Bu hafta dördüncü olduk kızlar hepinizi tebrik ediyorum Haftaya derece bekliyorum
geç saatte yemiyorum ama öğlen yoğurt akşam da süt içtim 1 saat önce , okulda yemek yemeye vakit olmayınca ogun niyetine meyve süt veya yoğurt yiyorum mecburenEmeklerine yazık değil mi
beni biliyorsun abla hep buradaydim sınavlarım oldgu için gelemiyorumBu kadar kişiyiz sayfada ama sohbet eden üç beş kişi. Öyle menü yazıp çıkmakla arada selam vermekle bu iş olmaz, motivasyon için sohbet, birbirimizi teşvik edici şeyler yazmamız şart.
Burası takım, takım ruhunu yaşayacağız ki gaza gelelim, motive olalım kilo verebilelim.
@Gulumse25
@Ytmz
sonngulen
@Canfeb
merryangel
malipina
Elhan
Nego
@mavitosbik07
Elalis
@happy_mom_
@cgdmk
aypare ackerman
@HasibeG
@s i d e l y a
@SchonerDuft
@birmuhendisanne
Elalis
malipina
@s i d e l y a
@pastel34
@retro_hippo
@Yonahime
NefesYaren
hadi edek beende geleyimHadi muhabbet edek
Ayy korkudan tartilmiyorumkiHe valla sabahtan spora gidicem tutmayın benibugün yine övgüler aldım nazar edecez sana dediler her gördügümüzde dahada zayıflamış görüyoruz dedim anam maşallah diyin kendime zorla maşallah dedirttim senin hayat nasıl gidiyo canım alıştınmı düzenini oturttunmu kız çok kilo alma burda kilo alanı falakaya yatırıyorlar haberin olsun
Tamam canım. Resetledim kendimi. Ama maliyle bonus bacım kabakla artı geldim diye gülüyor bana şikayetçiyim onlardan.Sadece oruca odaklan bu hafta kilo işini düşünme bir rahat bırak kendini
Tamam bebeğim dediğin gibi yapacağım. Üzülme geçti çok şükür önümüzdeki cumaya odaklandim şu anda.Abla iftarda ekmek tüketme sahurda tüket gün boyu tok tutması için inş işe yarar üzülme
Sen hem küçüksün hem zayıfsın kak çayları koyhadi edek beende geleyim
Tamam gördum 4 müsBu hafta kacincisiniz kizlar
Canım sen zaten ideal kilondasın üzme kendini,vücut da haklı kendini korumaya almış.manyak mı bu kadın 20 küsür verdik buharlaşcaz mı napcaz diyodurTamam canım. Resetledim kendimi. Ama maliyle bonus bacım kabakla artı geldim diye gülüyor bana şikayetçiyim onlardan.motivasyonum bozulursa kırk satır olmadı kırk katır ceza vermeni istirham ediyorum negom.
Tamam bebeğim dediğin gibi yapacağım. Üzülme geçti çok şükür önümüzdeki cumaya odaklandim şu anda.
Yeni bacımNefesYaren yapıyorsun canım.
İyicesin inşallah. Çocuklar kaç yaşında?
Cinsiyetleri ne?
Aslen Mersinli misin?
olurSen hem küçüksün hem zayıfsın kak çayları koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?