Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben varım

Emeklerine yazık değil mi
geç saatte yemiyorum ama öğlen yoğurt akşam da süt içtim 1 saat önce , okulda yemek yemeye vakit olmayınca ogun niyetine meyve süt veya yoğurt yiyorum mecburen
ah şu sınavlar bitsede yemeklerim düzene girse
beni biliyorsun abla hep buradaydim sınavlarım oldgu için gelemiyorum

Ayy korkudan tartilmiyorumki iyiyim bende. Napim evet düzenim oturdu artik takiliyorum öyle ev isleri ders yemek geciyo günler

Sadece oruca odaklan bu hafta kilo işini düşünme bir rahat bırak kendini
Tamam canım. Resetledim kendimi. Ama maliyle bonus bacım kabakla artı geldim diye gülüyor bana şikayetçiyim onlardan. motivasyonum bozulursa kırk satır olmadı kırk katır ceza vermeni istirham ediyorum negom.
Abla iftarda ekmek tüketme sahurda tüket gün boyu tok tutması için inş işe yarar üzülme
Tamam bebeğim dediğin gibi yapacağım. Üzülme geçti çok şükür önümüzdeki cumaya odaklandim şu anda.

Canım sen zaten ideal kilondasın üzme kendini,vücut da haklı kendini korumaya almış.manyak mı bu kadın 20 küsür verdik buharlaşcaz mı napcaz diyodur

Şimdi ben bugün biraz yürüdüm ama öyle belim ağrıdıki kalçama vuruyo ağrısı topuğum desem basamıyorum şu an.

Bu halime çok üzülüyorum inş son şişman kışımı geçiriyorumdur. Belimde fıtık var kilo baskısıyla ağrı çok yapıyo.
Egzersizlerle kilo vererek hafifletmiştim ağrıyı daha önce.
Şimdi sil baştan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…