Yanlışlıkla yaptım onu ya. Profil fotosunu da yanlışlıkla kaldırdım
Teşekkür ederim NegomTebrik ederim herkesi.
Sidelya seni ayrıca tebrik ederim, menülerin kaçamaksız güzeldi zaten
Elhan sana tavsiyem kendini bir hafta rahat bırak ve normal bir şekilde yemeğini ye
Sen bildirim yaptın mı bakıyım ?
Eksiyle baslamıssın canım tebrik ederim 69.5 ile izne ayrılmıssın izin kilona düşünce listeye alalımKilo bildirimim
74.00 geçen hafta
73 900 bu hafta
- 100 gr
Inşallah yarından itibaren daha dikkatli başlıyorum
Artının gitmesi güzel bu hafta daha güzel olacakZipzip- ablam bendeydi bakamadım
2 ye kadar bekledim bişey içmeden artım gitti sadece sabitim.
Nasıl olur diyecek bişeyim yok çok dikkat edemedim çünkü.
Tamm canımEksiyle baslamıssın canım tebrik ederim 69.5 ile izne ayrılmıssın izin kilona düşünce listeye alalım
Artının gitmesi güzel bu hafta daha güzel olacak
Bugün doktora gittim, çarşıda yürürken yüzüne bakmadığım tavuk donerler bile nasıl güzel koktukopek gibi koklaya koklaya gezindim
Niye böyle canlandırdın kendini gözümde ya
Cuma ödülü yapsaydın canım :)))Bugün doktora gittim, çarşıda yürürken yüzüne bakmadığım tavuk donerler bile nasıl güzel koktukopek gibi koklaya koklaya gezindim
Cuma ödülü yapsaydın canım :)))
Tamam canım o zaman diger cumalarda düşünürsün güzel kilo verdiğindeDaha o noktada değilim diye düşündüm canim, zaten sürdürülebilir bir beslenme oluşturmaya çalışıyorum ya, az ama kalıcı kilo vereyim diye. Biraz daha koklayayım
Tamam canım o zaman diger cumalarda düşünürsün güzel kilo verdiğinde
Evet bende baktım şimdi Ohh iyi bari artı diye uzulmustumGecen cuma 66.6 ymıs 200 gram eksidesin
Sana cevap yazarken tel kapandıGecen cuma 66.6 ymıs 200 gram eksidesin
Herkes senin gibi düşünse keşkeDaha o noktada değilim diye düşündüm canim, zaten sürdürülebilir bir beslenme oluşturmaya çalışıyorum ya, az ama kalıcı kilo vereyim diye. Biraz daha koklayayım
Gerçekten fazla takıyorum. Şartlandirmişim kendimi. İf diyetini arastirdim sonra dedim ki senin kaza orucun var bir sürü...en azından bunu yapacağına borcunu öde...hem de başka faydalarını görürsün. İkimize de Allah yardım etsin. Şu anda eşimi de kendime arkadaş etmeye uğraşıyorum. Beraber iftar yapalım diye...Abla çok takıyorsun, çok düşünüp strese giriyorsun, kendini biraz rahat bırakman lazım. Stresten veremediğini düşünüyorum ben
Allah kabul etsin, bende niyet etmek istiyorum inşaallah sağlığım izin verirse
Herkes senin gibi düşünse keşke
İnşaallah ikna olur Elhan, ne güzel beraber tutarsınızGerçekten fazla takıyorum. Şartlandirmişim kendimi. İf diyetini arastirdim sonra dedim ki senin kaza orucun var bir sürü...en azından bunu yapacağına borcunu öde...hem de başka faydalarını görürsün. İkimize de Allah yardım etsin. Şu anda eşimi de kendime arkadaş etmeye uğraşıyorum. Beraber iftar yapalım diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?