• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok yok bu sefer kilo almicam 😡
Buraya katilmadan once bigun cok yedim diye iki gun kendime gelemedim midem kaldirmiyo zaten artik sanirim kucu 🥳

canim benim ya bi senemiz doluyo tanisali iyi ki tanidim dedigim kisilerdesin🥰😍😍
1 yil oldu degil mi ocak gibi gelmistin bende seni iyiki tanimisim 💕💗
Kpatanim senin kilo ne durumda? Hic mi yemiyosun abur cubur ya ben niye aldim böyle 5 kilo geri off off :KK43:
Bende 58.8 e kadar çıktım canim sonra listeye girdim 54.5 a düştüm izmire ablamin yanina gittim 3 hafta ordaydim şimdi 56 kilodayim
Cok koruyamiyorum artik :(

Yok yok bu sefer kilo almicam 😡
Buraya katilmadan once bigun cok yedim diye iki gun kendime gelemedim midem kaldirmiyo zaten artik sanirim kucu 🥳

canim benim ya bi senemiz doluyo tanisali iyi ki tanidim dedigim kisilerdesin🥰😍😍
Bende gecen onu dusundum baya oldu tanisali. Benim bi sene olmadi sanirim daha ama olmak üzere olabilir 🤔
O kadar cok olabilir dedimki meronun sana bana bize bisey olabilir sarkisina bagladim sandim bi an:KK53:

1 yil oldu degil mi ocak gibi gelmistin bende seni iyiki tanimisim 💕💗

Bende 58.8 e kadar çıktım canim sonra listeye girdim 54.5 a düştüm izmire ablamin yanina gittim 3 hafta ordaydim şimdi 56 kilodayim
Cok koruyamiyorum artik :(

Benim inemedigim kiloya mi çıktın yanı 🤔 Bir kaptana yakışıyor mu bu🙈😂

Mümkün olsa da sağlıksız 😎 8 olmasın 7 olsun sen de yanı 🙈
bakma dalga geciyorum ben😅bi sende 13 kilo verdim ama bu son kilolar yapisir da gitmez pis seyler
Bende gecen onu dusundum baya oldu tanisali. Benim bi sene olmadi sanirim daha ama olmak üzere olabilir 🤔
O kadar cok olabilir dedimki meronun sana bana bize bisey olabilir sarkisina bagladim sandim bi an:KK53:
😂😂
Ben daha kidemliyim enn kidemli benim😂
Ya bi sevmiyorum o sarkiyi 😝

Evet Ocakta gelmistim:)
Way be 73 kiloydum o zaman 😱
1 yilda 11 kilo iyi rakam aslinda💗
Mart gibi gelmistin sende oyle hatırlıyorum ama nisanda olabilir :))

1 senede 11 kilomu verdin :KK57: ben kaptan olsam seni çoktan kovmuştum :KK70::KK70:tembel öğrenci seni
Coook tembelim iyi ki kaptan degilsin:D:D benim kaptisim hic kovmadi beni😘😘 Zipzip- Zipzip- 😘😘
Bi kac kez 63 e dusup tekrar 66 oldum yil icinde
Simdi en zayif halim🥰💃🏼
bu sefer mezun olmaya kararliyim💃🏼

Coook tembelim iyi ki kaptan degilsin:KK70::KK70: benim kaptisim hic kovmadi beni😘😘 Zipzip- Zipzip- 😘😘
Bi kac kez 63 e dusup tekrar 66 oldum yil icinde
Simdi en zayif halim🥰💃🏼
bu sefer mezun olmaya kararliyim💃🏼
Hadi inş yoksa senin defterini dürerim yakında 1 yılda 11 kilo ne gızz:KK67:

Back
X