• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

1 yil oldu degil mi ocak gibi gelmistin bende seni iyiki tanimisim 💕💗

Bende 58.8 e kadar çıktım canim sonra listeye girdim 54.5 a düştüm izmire ablamin yanina gittim 3 hafta ordaydim şimdi 56 kilodayim
Cok koruyamiyorum artik :KK43:
Yaa olsun üzülme be kaptanim hepimiz birer patatesiz 💁🏼‍♀️
bakma dalga geciyorum ben😅bi sende 13 kilo verdim ama bu son kilolar yapisir da gitmez pis seyler

😂😂
Ben daha kidemliyim enn kidemli benim😂
Ya bi sevmiyorum o sarkiyi 😝
Sus kız sen kıdemliysen bende senden sonra kidemliyim😂😂
Ayy bende sevmiyodum da esim o kadar cok dinliyoki bazen bende kendim söylerken buluyorum düsunebiliyo musun benim gibi sisko bi patates sürekli sana bana bize bisey olabilir diye takiliyo bütün gün :KK53: :KK53:
1 yilda 11 kilo iyi rakam aslinda💗

Mart gibi gelmistin sende oyle hatırlıyorum ama nisanda olabilir :))
Evet beni de iyiki tanidin dimi kaptanim:KK60: bende seni iyiki tanimisim biraz zorladim ama iyiki de diye:p:KK30:
Bugün kendimi ifade etmekte zorlaniyorum farkettiniz mi rap e baglicam birazdan meronun almanca kismi geliyo reklamlardan sonra bekleyin :D :D

Olsun canim bir kac saglik problemide yasamistin saglik olsun gerisi bos simdi ulaşırsın hedefine 😘
Kesinlikle canim saglik olsun saglik en onemlisi👍🏻
kilomuzu yavas yavas veririz Insallah sıkıntı yok😊

Yaa olsun üzülme be kaptanim hepimiz birer patatesiz 💁🏼‍♀️

Sus kız sen kıdemliysen bende senden sonra kidemliyim😂😂
Ayy bende sevmiyodum da esim o kadar cok dinliyoki bazen bende kendim söylerken buluyorum düsunebiliyo musun benim gibi sisko bi patates sürekli sana bana bize bisey olabilir diye takiliyo bütün gün :KK53: :KK53:

Evet beni de iyiki tanidin dimi kaptanim:KK60: bende seni iyiki tanimisim biraz zorladim ama iyiki de diye:p:KK30:
Bugün kendimi ifade etmekte zorlaniyorum farkettiniz mi rap e baglicam birazdan meronun almanca kismi geliyo reklamlardan sonra bekleyin :KK70: :KK70:
Senide iyiki tanidim canim cook guzel gunler gecirdik 💗😘

Back
X