- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
kilom en son 62.1 yazmışız ama 61.4leri görmüştüm bugün 62.2 geldim
Pinkpantera diye bir üye var yemek yarışmasından tanıdığım Azeri Türkü o da yazismalarindan belli oluyor. Sen İstanbul Türkçesiyle yazınca hiç anlaşılmıyor. Ablasının kuzusu gan gardaşim benim.
Ben benBütün bildirimler gelsin buna akşam bakarız. Bu hafta kura çekmeye gönüllü var mı?
Haftanın Rekabetleri
aypare ackerman & @Bonus
sonngulen & @happy_mom_
Gulumse24 & @Elalis
@Ytmz & @cgdmk
mavitosbik07 & @Yohanime
@pastel34 & @SchonerDuft
sidelya & @Nefes yaren
sidelya bebeğim ulaştım sonunda.
Zipzip- Kaptanim tahammülün için gerçekten çok teşekkür ederim.
mavitosbik07 senin bu sıcak mesajların beni eritiyor
Yohhhh leblebi tozu yapıcam seni bu haftaAllahım almış sopasını da elinebörek mi açacaksın kız bana
Msj sonradan görüyorumBacım dovuyor musun seviyor musun bir karar ver artık
Sınav dönemini yine iyi gecirdin canım sınavlarjn tam bitsin yeniden diyet ve spora baslarsın
Günaydın canım ❤
Kötü uyanmıssın canım gecti mi kramp
evett bugün spora başlıyorum spor beni iyi hissettiriyor , beslenmeme de sağlıksız şeyler yemedim en azından diyerek üzülmüyorum :) bugün zipzipa başlıyoruz dimiSen sınavları olan bir öğrencisin, üzülmeye gerek yok, haftaya bomba gibi donersinstres bazen artı yapıyor
Evet canım baslıyoruz az sonra yapacagımevett bugün spora başlıyorum spor beni iyi hissettiriyor , beslenmeme de sağlıksız şeyler yemedim en azından diyerek üzülmüyorum :) bugün zipzipa başlıyoruz dimi
Arkadaşlar bikacak bendenHayırdır canım be oldu
Ben 10 yıldır Aydın'da yaşıyorum canımsonngulen kırşehirdeyim canım.sen şimdi neredesin?
Ne güzel yazmissin iki dk daBende nego sandım anam dedim hamilelik takvimi nerden çıktı dışarda işim var deyince hamile olduğunu öğrendi zannettim@Negohatun
Tebrik ederim canım güzel eksi.Zipzip- kaptanım tuğçeyi hastaneye götürücem kahvaltı yapıyorum mecbur erken tartıldım hurma detoksundan sonra artı gelmeye başladım salıdan sonra ancak bu kadar toparlaya bildim geçen cuma 87 bu cuma 86 eksi 1 kilo
Senin kadar iyi koruyan görmedim Tebrikler canım.Kızlar bildirimimi yapıp @Negohatun un ödevini yapmak için mutfağa kaçıyorum geçen hafta 58.65 bu hafta 58.50 kg....
Artıdan iyidir canım yakında daha güzel olacak.Kızçelerim günaydın ❤
Geçen cuma:58,4 kg
Bu cuma:58,3 kg
Fark:-100 gr
%:0.17
Daha geç tartılsam 58 kilo falan çıkardım muhtemelen.
Regle rağmen çok güzel tebrik ederim canımGeçen hafta ki kilom 67.10 diye anımsıyorum
Bu hafta 66.30
Regli şişliğim var malesef çarşamba günü regli oldum
Zipzip-
Erkek vücudu şansı işte sen de iyi gidiyorsun.Kaptanim iyi gibi iste bi isteksizlik var kendimle cebellesiyorum calismak icin arada oluyo böyle :) siz nasilsiniz neler yaptiniz♥
Bu arada sabah tartildim ben 200 gr vermisim sadece ama cok dikkat ettim diyemicemesim 2 buçuk kilo vermis resmen erkeklerin metabolizmasi ne kadar hizli ya
Güzel canım tebrik ederim.Günaydıınnlarr♥♥ Dün 59.7 idim bu sabah itibariyle 59.2-59.5 arasında gidip geldimmm♥ güzel eksiler bunlar güzel.. ♥
Oley sonunda Beşler gelmiş darısı başıma canım.Geçen hafta 60
Bugün 59.5
Eki Görüntüle 2569659
Saffet muradına erdi.Bu sevince takım arkadaşlarım sayesinde ve özellikle @SchonerDuft ' in 10 günlük harika programı ile -gerçi bugün daha beşinci gundeyim- ulaştım.
Bence gayet iyi vermişsin canım tebrik ederim.Günaydın
Geçen Cuma 62,1
Bu Cuma 61,5
Adet olamadım ona rağmen iyi bence.
Bir de tartılırken ölçülerimi aldım. Uzun zamandır tam ölçü almamıştım.
Gögüs 100
Bel 82
Basen 97
Bacak 56
Kol 31
Canım sayenizde teşekkür ederim. Sadece çarşamba yapmadım
82’ymiş. Ama benim üstüm, alt bedenimden kalın canım.
Geçmiş olsun tekrar. Hayır anahtar nasıl uyuşur aklım hayalim almıyor.
Güzel eksi canım tebrik ederim.Geçen Cuma 59,8
Bugun 59,1
Bir tebrikler de sana gelsin.
Evet bir kişi daha eksi tebrik ederim.Günaydın kızlar kilo bildirimim geçen hafta 73.900 bugün 73.100
Gayet güzel canım tebrik ediyorum.Geldim bildirimimle :)
Geçen hafta : 74.1
Bu hafta : 73.2
Fark : 900 Gr
Yüzde : %1.21
Zipzip- @Negohatun ve sevgili rakibem @Nefes yaren :)
Ben de daha çok bekliyordum ama bu da çok güzel. Tebrik ederim.Biraz daha beklemek isterdim ama dışarı çıkıncam birazdan. Yazıp gideyim.
Geçen cuma 57.5
Bu gün 56.5
Üzme canım kendini hızlıca toparlayacağız.
Sınav zamanı bu çok iyi merak etme canım.kilom en son 62.1 yazmışız ama 61.4leri görmüştüm bugün 62.2 geldim
Tebrik ediyorum canım bu da güzel.
evett bugün spora başlıyorum spor beni iyi hissettiriyor , beslenmeme de sağlıksız şeyler yemedim en azından diyerek üzülmüyorum :) bugün zipzipa başlıyoruz dimi
Zıpzipa bende katilabilirim hem fazla zamanimi da almaz.. kac tane yapcaksinizEvet canım baslıyoruz az sonra yapacagım
1000 le baslayacagım canım kızlarda nr kadar yapacak bilmiyorumZıpzipa bende katilabilirim hem fazla zamanimi da almaz.. kac tane yapcaksiniz
Aynen canım rakamlar güzel ama eksik bildirimlerimiz var dahaZipzip- bugün rakamlar güzel gibi,ne dersin.
Sagol canim iste kacakli göcekli oldu ben yine almisimdir diyodum da neyseki 200 gr da olsa vermisim :) nasil olsa artik gelinlik gibi bi derdim yok acele etmicem yavas yavas veririmTebrik ederim canım güzel eksi.
Senin kadar iyi koruyan görmedim Tebrikler canım.
Artıdan iyidir canım yakında daha güzel olacak.
Regle rağmen çok güzel tebrik ederim canım
Erkek vücudu şansı işte sen de iyi gidiyorsun.
Güzel canım tebrik ederim.
Oley sonunda Beşler gelmiş darısı başıma canım.
Bence gayet iyi vermişsin canım tebrik ederim.
Güzel eksi canım tebrik ederim.
Bir tebrikler de sana gelsin.
Evet bir kişi daha eksi tebrik ederim.
Gayet güzel canım tebrik ediyorum.
Ben de daha çok bekliyordum ama bu da çok güzel. Tebrik ederim.
Üzme canım kendini hızlıca toparlayacağız.
Sınav zamanı bu çok iyi merak etme canım.
Tebrik ediyorum canım bu da güzel.
Aboo 1000 mi bi an 100 sandiydim 1000mis1000 le baslayacagım canım kızlarda nr kadar yapacak bilmiyorum
Bende uzun zamandır yapmadım bakalım 1000 yapabilecek miyimAboo 1000 mi bi an 100 sandiydim 1000misben bi duruma göre 500 le basliyim bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?