Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa bende yaparımmm benim de varrr1000 le baslayacagım canım kızlarda nr kadar yapacak bilmiyorum
Sen kaptansin yaparsinBende uzun zamandır yapmadım bakalım 1000 yapabilecek miyim![]()
O zaman ben aksam yazarim kac tane yapabildigimiAaa bende yaparımmm benim de varrr ♥♥♥♥
Tamam canımm bende yazarım :)O zaman ben aksam yazarim kac tane yapabildigimi![]()
Güzel bildirim gecen hafta bildirim yapmadın ama listeye hosgeldinZipzip- kilom 69.4 canım
İpsiz yapacagız canım bizAaa bende yaparımmm benim de varrr ♥♥♥♥
Sen kaptansin yaparsin![]()
Hoş buldum canım teşekkür ederim, geçen hafta 71 rahat vardım tartılmadan anlıyorum artıkGüzel bildirim gecen hafta bildirim yapmadın ama listeye hosgeldin
İpsiz yapacagız canım biz
![]()
Aa ipsiz olduğunuz yerde atlamaca, güzel gibiGüzel bildirim gecen hafta bildirim yapmadın ama listeye hosgeldin
İpsiz yapacagız canım biz
![]()
Ipsiz daha kolay oluyor
Günaydın canım ❤Günaydın![]()
Teşekkür ederimGüzel eksi tebrik ederim canım![]()
Nego artık kötegi kendinede çevirecekHoş buldum canım teşekkür ederim, geçen hafta 71 rahat vardım tartılmadan anlıyorum artık![]()
Çok TV izledim ondandırPinkpantera diye bir üye var yemek yarışmasından tanıdığım Azeri Türkü o da yazismalarindan belli oluyor. Sen İstanbul Türkçesiyle yazınca hiç anlaşılmıyor. Ablasının kuzusu gan gardaşim benim.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GünaydınIpsiz daha kolay oluyor
İpde aldım ama iple cok fazla yapamıyorum birde ses cıkıyor
Günaydın canım ❤
Bence yapsan güzel olur canım free listede devam etGünaydınben de bildirim yapcak mıyım zipzipim
![]()
Günaydın canım güzel eksi tebrik ederimGunaydin kizlar
Bildirim gecen cuma 62.2
Bu cuma:61.5
Fark :-700
nihayet yaa![]()
iki gindur hedefi tutturayim diye heder ettim kendimi
simdi soyle guzzzellll bi cuma kahvaltisi yapiicciiimmm![]()
tamamBence yapsan güzel olur canım free listede devam et![]()