Aaa bende yaparımmm benim de varrr1000 le baslayacagım canım kızlarda nr kadar yapacak bilmiyorum
Sen kaptansin yaparsinBende uzun zamandır yapmadım bakalım 1000 yapabilecek miyim
O zaman ben aksam yazarim kac tane yapabildigimiAaa bende yaparımmm benim de varrr ♥♥♥♥
Tamam canımm bende yazarım :)O zaman ben aksam yazarim kac tane yapabildigimi
Güzel bildirim gecen hafta bildirim yapmadın ama listeye hosgeldinZipzip- kilom 69.4 canım
İpsiz yapacagız canım bizAaa bende yaparımmm benim de varrr ♥♥♥♥
Sen kaptansin yaparsin
Hoş buldum canım teşekkür ederim, geçen hafta 71 rahat vardım tartılmadan anlıyorum artıkGüzel bildirim gecen hafta bildirim yapmadın ama listeye hosgeldin
İpsiz yapacagız canım biz
Aa ipsiz olduğunuz yerde atlamaca, güzel gibiGüzel bildirim gecen hafta bildirim yapmadın ama listeye hosgeldin
İpsiz yapacagız canım biz
Ipsiz daha kolay oluyor
Günaydın canım ❤Günaydın
Teşekkür ederimGüzel eksi tebrik ederim canım
Nego artık kötegi kendinede çevirecekHoş buldum canım teşekkür ederim, geçen hafta 71 rahat vardım tartılmadan anlıyorum artık
Çok TV izledim ondandırPinkpantera diye bir üye var yemek yarışmasından tanıdığım Azeri Türkü o da yazismalarindan belli oluyor. Sen İstanbul Türkçesiyle yazınca hiç anlaşılmıyor. Ablasının kuzusu gan gardaşim benim.
GünaydınIpsiz daha kolay oluyor
İpde aldım ama iple cok fazla yapamıyorum birde ses cıkıyor
Günaydın canım ❤
Bence yapsan güzel olur canım free listede devam etGünaydınben de bildirim yapcak mıyım zipzipim
Günaydın canım güzel eksi tebrik ederimGunaydin kizlar
Bildirim gecen cuma 62.2
Bu cuma:61.5
Fark :-700
nihayet yaaiki gindur hedefi tutturayim diye heder ettim kendimi
simdi soyle guzzzellll bi cuma kahvaltisi yapiicciiimmm
tamamBence yapsan güzel olur canım free listede devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?