• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu ikisininde izlemedim one punch i actim ama pek sarmadi kardesim cok seviyo onu😂😂
Ama baya izlemisligim var her turden anime😍dram aksiyon psikolojik romantizm ne bulursam iste😁
Istersen sana onerebilirim de en favorilerimden 3 yildir falan izliyorum ben de
Su an profilimde olan mesela guncel bi animeden assiri guzel ve heyecanli😍😍😍

Yaaa😍😍😍
Kaneyyykiii😍
Bitirdin mi canim final yapti gecen sezon

kiz sen nerdeydinnn simdiye kdar😍😂😂aradigim arkadasi buldum resmen😍
valla önerirsen aşırı mutlu oluruim :)🤗
hatta izledikleri in hatirladigin kadarıyla hepsini yaZ ben liste yapıp alayım sırayla hepsini izlerim valla eğer usenmezsen🤗
kanekiiii bir ara lolde profil resmim hep.oydu herkes beni erkek sanardi :D :D
bitiremedim onu , yarım.kaldi bu yüzden baştan baslicam telefon kabi bile Tokyo ghouldu bir ara :D 😍😍

Ah canım hangimiz o yollardan geçmedik ki.hep aldık. kapatalim moraller yerin de tam gaz devam. Bu kez almasak diyorum. Valla iyi olur. İnsan öyle bir boşluğa düşüyor ki ..
Nerde hata yaptım biliyormusun pirinç makarna ekmek hamur işi tatlı hepsini Hayatımdan çıkarmıştım nasılki bi kaç gün bunlardan biri yada bi kaçını yedim anam tartıda artı gördüm dedim ömür boyunca diyetmi olur yediğim hep artımı olacak o zaman bıraktım işte şimdi hepsini yiyorum ama ölçülü şekilde nasılki bugun düşük calori beslenip ertesi gün calori yükselince tartıya yansıyor o yüzden şok diyetlere detokslara karşıyım ömür böyle geçmez az ve kararında hiç bir şeyi hayatımızdan çıkaramayız malesef olmuyor şimdi daha bilinçliyim az olsun ama sağlıklı olsun

Vitiligo için İstanbuldaysanız bakırkoy lepra deri ve zührevi hastanesine gidiniz PUVA isimli bir tedaviye gidiyorum ben orada yeni çıkan vıtılıgolarda özellikle çillenme ve kapanma daha çabuk oluyor vedat çimen beye randevu alıp bakmanızı öneririm
O neydi gııı:KK64:

Vitiligo için İstanbuldaysanız bakırkoy lepra deri ve zührevi hastanesine gidiniz PUVA isimli bir tedaviye gidiyorum ben orada yeni çıkan vıtılıgolarda özellikle çillenme ve kapanma daha çabuk oluyor vedat çimen beye randevu alıp bakmanızı öneririm

Peki

valla önerirsen aşırı mutlu oluruim :)🤗
hatta izledikleri in hatirladigin kadarıyla hepsini yaZ ben liste yapıp alayım sırayla hepsini izlerim valla eğer usenmezsen🤗
kanekiiii bir ara lolde profil resmim hep.oydu herkes beni erkek sanardi :KK70: :KK70:
bitiremedim onu , yarım.kaldi bu yüzden baştan baslicam telefon kabi bile Tokyo ghouldu bir ara :KK70: 😍😍
Walla ruh ikizimi buldum:KK73::halay:
Şoyle 15 tane ennn begendiklerimden yazarim ortaya karisik😂
Bide hangi tur seviyosan soyle o turde yazayim😊
Bende pubg de erkek sanilirdim😂😂
Simdi wp duvar resmim bile animelerden 😂😂

Nerde hata yaptım biliyormusun pirinç makarna ekmek hamur işi tatlı hepsini Hayatımdan çıkarmıştım nasılki bi kaç gün bunlardan biri yada bi kaçını yedim anam tartıda artı gördüm dedim ömür boyunca diyetmi olur yediğim hep artımı olacak o zaman bıraktım işte şimdi hepsini yiyorum ama ölçülü şekilde nasılki bugun düşük calori beslenip ertesi gün calori yükselince tartıya yansıyor o yüzden şok diyetlere detokslara karşıyım ömür böyle geçmez az ve kararında hiç bir şeyi hayatımızdan çıkaramayız malesef olmuyor şimdi daha bilinçliyim az olsun ama sağlıklı olsun
Haklisin aslında . İnşallah bu son olur. Yaza fit oluruz.Gerçi seninki yaza kalmaz gibi.

Gulumse24 Gulumse24 nerelerdeymis benim tatli rakibem, ay çok mu

Ooo senin de az kalmış, hadi verelim artık da bitsin ya çilemiz. 1 Şubat da bitsin hersey de korumaya gecelim 😂
Allahım gerçekten sağlıklı besleneceğim 🙏 😂😂😂
Ahhh keşke bitirsek artık canım. Benim martta kesinlikle bitmesi lazım, hatta daha önce şimdi düşündüm de. Meme küçültme operasyonu olacağım. Ama doktor istediğiniz kiloya geldiğinizde 4 ay bekleyip koruyabildiginize de emin olmalıyız diyor.

Kız gençlik ne izleyip duruyonuz .. bizim öğrenciler de sürekli bahsedip duruyorlar.

Kız bu kadar uzulecegine söyleseydin, ben izlerdim senin icin geçen hafta 😂

Back
X