- 27 Kasım 2018
- 4.964
- 16.025
- 128
Yok ben not aliyorum unutmamak icin bu sene cok az oldu normalde 7-8 olurdu kazamSende unuttun demi çakkallll![]()
Ondan 4 az geldi gozume 5e tamamlamayi dusunuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ben not aliyorum unutmamak icin bu sene cok az oldu normalde 7-8 olurdu kazamSende unuttun demi çakkallll![]()
3 doğum emzirme dönemi canımNeden o kadar fazla ki:/
Hmm anladim3 doğum emzirme dönemi canım
Kız cumaya eksi geliriz boşver iftara şenlik yaparsın yada sen cuma bozCumartesi baslasaydik ya
Cuma misafir geliyo kendime senlik yapma gibi planlarim varkaptan duymasin
Ben Allah izin verirse cumabaşlarımCumartesi baslasaydik ya
Cuma misafir geliyo kendime senlik yapma gibi planlarim varkaptan duymasin
Sağol canımGeçmis olsun canım![]()
Sağol kuzum ederim.Çok geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine
Sağol menü yazdın mıBenim de aklımda tahin ekmeği . Geçen keto pizza yaptım çok lezzetli oldu. Tahin acı hissediliyor mu ben hep badem ile yaptım ekmeğimi. Aklımda tahin ile fındık var.
Ah canım rakibem geçmiş olsun.
Keşke bu kadar bekletmeseydin çokmuş neyse inş bitirirsin3 doğum emzirme dönemi canım
Simdi şoyle canim bu cuma misafir gelecek kendime senlik yapipKız cumaya eksi geliriz boşver iftara şenlik yaparsın yada sen cuma boz
Bu cuma miBen Allah izin verirse cumabaşlarım
Devam edeceksen cumadan başla ama tek günse cumartesi başlaBen Allah izin verirse cumabaşlarım
Cuma benimde günüm var hemde rahmetli kayınpederimin 14. Yıl dönümü kuranımız var hafta sonuna çocuklar evde oluyor olmazsa cumartesi başlarız o gün gelsin bakalım ayarlarızSimdi şoyle canim bu cuma misafir gelecek kendime senlik yapipcumartesi oruca baslamayi dusunuyodum carsambaya kadar 5 olur ondan sonra da persembe hafif beslencektim ki tartiya kotu yansimasinnasil plan?
![]()
Canım Allah izin verirse bir aksilik olmazsa cuma başlarım. Zaten cumartesi pazar pazartesi de tutarım. İnşallah.Devam edeceksen cumadan başla ama tek günse cumartesi başla
Allah rahmet eylesin canımCuma benimde günüm var hemde rahmetli kayınpederimin 14. Yıl dönümü kuranımız var hafta sonuna çocuklar evde oluyor olmazsa cumartesi başlarız o gün gelsin bakalım ayarlarız
Oruçtan sonra artı gelme riski ola bilir o riski göze alamam aradaki o perşembede cumada oruçlu olmam lazımBu cuma mi
Ben de bu cumartesi baslarim İnsallah
Tmm canım hadi bismillah diyelimCanım Allah izin verirse bir aksilik olmazsa cuma başlarım. Zaten cumartesi pazar pazartesi de tutarım. İnşallah.
Aminnnn canım Allah razı olsun rahmetliyi hiç tanımıyorum genç yaşta vefat etmiş çocuklarının dügününü görmemiş torun görmemiş gani gani rahmet eylesin rabbim herkes anlatıyo çok iyi insanmış keşke tanıma fırsatım olsaymışAllah rahmet eylesin canım
Sanırım 77 oldun hasibeSlm kizlar
Gelebildim cok sukur
Bugun serbest gun yaptim 5 ay yemek yemem artik herhalde
Pazartesi bildirimimi de yapayim
cuma 79.0
Pazartesi 97.2
Fark -1.8
Bakalim cumaya ne kadarini koruyabilicem
Gideyimde kendime bir kahve yapayim