- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.450
- 598
- 38
Hayırdır abla bi sorunmu varSen sorunca birden iyi hissettim kuzum. Teşekkür ederim. Rakibim gelmedi, kendimle cebelleşip duruyorum.. Çok iyi değilsem de iyi olmaya çalışıyorum.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırdır abla bi sorunmu varSen sorunca birden iyi hissettim kuzum. Teşekkür ederim. Rakibim gelmedi, kendimle cebelleşip duruyorum.. Çok iyi değilsem de iyi olmaya çalışıyorum.![]()
Sağol elhan. Başında bekliyorum şimdi. Sabah okula gitmesem göndermezdim kreşe. Allah kerim. Sabah ola hayrola.Canım geçmiş olsun. İnşallah bir şey olmaz. Kov gitsin endişelerini. Bak yarın daha iyi hissedecek.
Yoo acılık olmadı.içine pul biber ve kekik de koydum.hatta zeytin ve peynir de eklenebilir ama kızım mırın kırın etti.Benim de aklımda tahin ekmeği . Geçen keto pizza yaptım çok lezzetli oldu. Tahin acı hissediliyor mu ben hep badem ile yaptım ekmeğimi. Aklımda tahin ile fındık var.
Ah canım rakibem geçmiş olsun.
Abla grip olacaksın galiba halsizlik baş göstermiş dikkat et inş toparlarsın acaba bünyen detoksa dayanamadı zayıfmı düştüBilmediğim bir ağırlık var uzerimde. Öylece oturayım uzanayim hiç kalkmayim yerimden istiyorum.![]()
Peki canım afiyet olsunYoo acılık olmadı.içine pul biber ve kekik de koydum.hatta zeytin ve peynir de eklenebilir ama kızım mırın kırın etti.
Puf puf yumuşacık bir ekmek oldu.
Geçmiş olsun bacım inş sabaha toparlamış olarak uyanırSağol elhan. Başında bekliyorum şimdi. Sabah okula gitmesem göndermezdim kreşe. Allah kerim. Sabah ola hayrola.
Gel beraber yalnızları oynayalım benimkiler de ne zaman gelir bir halimi sorarlar bilemem...Sen sorunca birden iyi hissettim kuzum. Teşekkür ederim. Rakibim gelmedi, kendimle cebelleşip duruyorum.. Çok iyi değilsem de iyi olmaya çalışıyorum.![]()
Sağolasın canım inşallah.Geçmiş olsun bacım inş sabaha toparlamış olarak uyanır
İyi geceler Allah rahatlık versin.Sabah 7 de kalkıcam çocukları okula göndericem spora gidicem ben kaçar kızlar herkese hayırlı geceler Allaha emanet olun hoşçakalın sabah görüşmek üzre![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Çok basit bir sorun...benim yağlar erimekten vazgecti gene...hafta sonu hiç vermediği gibi bir de almış...yine canımı sıktı...sanırım huzursuzlugum ondan düşündüm de bir tek aklıma bu geliyor...bir de zebranin durumuna üzülmüştüm... gulumsecim günümüz günümüzü tutmuyor...geçer bu hâl...çok da önemli değil...Hayırdır abla bi sorunmu var
Vah yavrum ölmüşüz de aglayanimiz yok desene.Gel beraber yalnızları oynayalım benimkiler de ne zaman gelir bir halimi sorarlar bilemem...
Hibuskus çayı içiyorum tatlım... Limon sıkarım içine şimdi. Teşekkür ederim balım.Elhan soğuk algınlığına en iyi limon çayı yap canım. Diyetini de etkilemez.
Fibromiyaljim var canım o tuttu ağrı gezip duruyor . Daha kötü olduğumda oluyor bence nazara geldim . Burdan vurdu nazarda. Senin neykn var canımGeçmiş olsun canım. Üzüldüm. Bu tatil sonrası hastalıklar da bonus oluyor ya en çok ona yanarım.![]()
Geçmiş olsun canımSağol elhan. Başında bekliyorum şimdi. Sabah okula gitmesem göndermezdim kreşe. Allah kerim. Sabah ola hayrola.
Teşekkür ederim canim benim o senin guzel gorusun
Aynı zaman da hassas bir kızsın daAğlama hep gül ama yonahime me gülmek yakışır.
![]()
tamam abla bende cumartesiden baslamayi dusunuyorumKatıl bize pazartesi başlıyoruz.
Oyle yapicam İnsallah canimayy yarın ye canim benim.
bende bi sebze çorbası yaptım hala bitmedi yarin da icerim artik biter :))
Bi ben kaldim sanirimBen geldim nasilsiniz bakalim![]()