• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim de aklımda tahin ekmeği . Geçen keto pizza yaptım çok lezzetli oldu. Tahin acı hissediliyor mu ben hep badem ile yaptım ekmeğimi. Aklımda tahin ile fındık var.

Ah canım rakibem geçmiş olsun.
Yoo acılık olmadı.içine pul biber ve kekik de koydum.hatta zeytin ve peynir de eklenebilir ama kızım mırın kırın etti.
Puf puf yumuşacık bir ekmek oldu.

Hayırdır abla bi sorunmu var
Çok basit bir sorun...benim yağlar erimekten vazgecti gene...hafta sonu hiç vermediği gibi bir de almış...yine canımı sıktı...sanırım huzursuzlugum ondan düşündüm de bir tek aklıma bu geliyor...bir de zebranin durumuna üzülmüştüm... gulumsecim günümüz günümüzü tutmuyor...geçer bu hâl...çok da önemli değil...

Gel beraber yalnızları oynayalım benimkiler de ne zaman gelir bir halimi sorarlar bilemem...
Vah yavrum ölmüşüz de aglayanimiz yok desene.
Nasıl bu hale geldik
Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
Yalnızlık bitirir bizi diyim sana
Bu böyle olmayacak
Offff offf :KK61: :KK14::63::KK43::KK12::işsiz::kızgın::mad::cry:butun üzgün imocileri yigdim buraya...okuyan pişman okumayan şişman olsun. :KK67:seninkilerin gelmesini beklemicem ben soracam kuzum. Tatlım nasılsın iyi misin? Yarın ne yemek yapmayı düşünüyorsun. Nöbeti de atlattın. Yorgunluğun geçti mi canım...
Yukarıdaki en üstteki cümlelerin gerçekle ilgisi yoktur. :KK60:

Geçmiş olsun canım. Üzüldüm. Bu tatil sonrası hastalıklar da bonus oluyor ya en çok ona yanarım. 😭
Fibromiyaljim var canım o tuttu ağrı gezip duruyor . Daha kötü olduğumda oluyor bence nazara geldim . Burdan vurdu nazarda. Senin neykn var canım
Sağol elhan. Başında bekliyorum şimdi. Sabah okula gitmesem göndermezdim kreşe. Allah kerim. Sabah ola hayrola.
Geçmiş olsun canım

:KK19:
Aynı zaman da hassas bir kızsın da :KK36:Ağlama hep gül ama yonahime me gülmek yakışır.:KK19:
Teşekkür ederim canim benim o senin guzel gorusun:KK37::KK36::KK37:
Gece gece ne guzel sözler söyledin oyle cok mutlu oldum:KK74::KK36::KK36:
Hep birlikte gülelim İnsallah😊❤️❤️
Katıl bize pazartesi başlıyoruz.
tamam abla bende cumartesiden baslamayi dusunuyorum😊
ayy yarın ye canim benim.
bende bi sebze çorbası yaptım hala bitmedi yarin da icerim artik biter :))
Oyle yapicam İnsallah canim😁gece ac olalim ki sabaha gitsin kilolar
Afiyet olsun simdiden😍😍

Back
X