Anladim canimOlmadi canim .nevrestenin babası hastaydi ne yazik ki 3-4 gun once vefat ettibu ayda olmaz
Unutmusum yazmayi yarin yazarim İnsallahMenulere bakayim dedim sadece 5 menu yazilmis
Simdi tum menülere yorum yapmak zor anliyorum 20 kisiden fazlayiz burdaUnutmusum yazmayi yarin yazarim İnsallah
Yorum yapilmayinca iyice kimse menu yazmaz oldu:/
Hayir sirf diger sayfayi acma sebebimiz yorum yazilsin diyeydi:/ uzuluyorum bu duruma canim ya
Evet canim kalabaligiz cidden ama rakipler de pek birbirini sallamiyorSimdi tum menülere yorum yapmak zor anliyorum 20 kisiden fazlayiz burda
Herkes rakibinin menulerini takip etse en azindan bu bile yeterli olur ama menu yazilmiyor
Tesekkur ederim cnm ❤Duydum bile
Cook gecmis olsun canim insallah sabaha iyilesmis uyanır
Guzel eksi gormussun canim tebrik ederim
Serbest gun sonrası artı gelsende onemli degil hak ettin
Iyi geceler canim
Iyi geceler canim
Aynen oyle canimEvet canim kalabaligiz cidden ama rakipler de pek birbirini sallamiyor
Zaten 20 kisi oldugumuz halde aktif olan 10 kisi ya var ya yok
Iyi geceler canimIyi geceler kizlar
Tesekkur ederim cnm ❤
Sorarım canım hafta içi yurtta kalıyor hafta sonu görüşürüz ☺Ne dedim benkesin izlemistir demedim mi
E varsa ondan bi liste isterim
Valla kalmışım şu an midem kaziniyoSınıfta kaldın otır sıfır
Benim rakibim bıraktı heralde hiç görmedim daha ☺Evet canim kalabaligiz cidden ama rakipler de pek birbirini sallamiyor
Zaten 20 kisi oldugumuz halde aktif olan 10 kisi ya var ya yok
Kimdi canimBenim rakibim bıraktı heralde hiç görmedim daha ☺
Ezo26 sanırım nikiKimdi canim
Sırf menü yazmamak için aç gezesim var okadar ki sevmiyorum şu işi yoksa biliyorsun çenem düştü mü zor topluyorumSimdi tum menülere yorum yapmak zor anliyorum 20 kisiden fazlayiz burda
Herkes rakibinin menulerini takip etse en azindan bu bile yeterli olur ama menu yazilmiyor
Sevmem ama limonlu çay içtim soğuk algınlığına iyi gelir hem dedimGünü erken kapatıyorsun canım yemek yiyemezsin ama çay ic
Aferin çekirgeVay anam bu kaa spor benim neyime
Saç dibimden dötüme kadar heryerim ağrıyo
İşte böyleyken böyleEeee anlat heyecanlı
Çok iyi olur aslındaOruca başlarsak toplu başlayalım diycem kesin regl oluruz
Üzüldüm yokluğun belli olacakArkadaşlar hızlıca okudum cevap yazamadım, hemen çıkacağım. Yakında yoğun olacağım diyordum ya işte o günler geldi. Mecburen biraz burdan uzak kalacağım. Akşamları kısa da olsa uğramaya çalışacağım ama çok yazamazsam merak etmeyin olur mu.
Benim borcum çok canım ne kadar tutsam kar, şu soğuk algınlığım da geçsin başlıyımSende bize katıl canım benim 4 gün bitti 5 kaldı günler uzuyor artık tam zamanı 1 ay sonra 3 aylara giriyoruz bitirelim günler kısayken
Aynen canım benimde hamilelik ve emzirme dönemi iki çocukla, çok var, Allah nasip ederse ömrümüz yeterse tutarız3 doğum emzirme dönemi canım
Çok geçmiş olsun canımÇarptı sanırım.
Dışarda çok işim vardı bugün yağmur altında yürüdüm ne kadar bazı yerlere araba ile gitmiş olsam da .
Fibromiyalji den kalbime ağrı giriyor sırtıma vurdu geçmesini bekliyorum.
Kafam dağılsın diye bir bakayım dedim
Umarım iyidir, boğaz ağrısını duyunca tüylerim diken diken oluyorKızlar 3 yaşında oğlum var. Bugün okuldan geldi. Babası uyutmuş.ben işteydim. Uyanınca beni gördü ben hastayım dedi yattı kucağıma. İlaç verdim.Boğazım ağrımıyor dedi.sabaha belli olur. Dua edin inşallah sabaha iyileşir . Rabbim korusun tüm çocukları. Hastalık kol geziyor çokta dirençli. Çocuklar in sınıfının çoğu yok. Hastanede yatanlar var . Korkuyorum. İnşallah birşey olmaz.
Ben oruçta eksi geliyorum, bakalım bu sefer nasıl olacak. Sana aç kalmak yaramıyor artı gelebilirsin, bana da aç kalmak yarıyorOruçtan sonra artı gelme riski ola bilir o riski göze alamam aradaki o perşembede cumada oruçlu olmam lazım
Aklıma gelmişti dedim kesin tartıldı artı geldi yada veremediğini gördü o yüzden morali bozuk abla valla senin yerinde olmak isteyen o kadar insan varki demekki bünyen bu kiloya müsayit kendine niye eziyet ediyorsun yeter bence yaşına göre en ideal kilodasın boyun 1.60 ve 60 kilonun altındasın moralini bozma şahsen ben o rakamı görürmüyüm onu bile bilmiyorum bence üzülme kafana takma lütfenÇok basit bir sorun...benim yağlar erimekten vazgecti gene...hafta sonu hiç vermediği gibi bir de almış...yine canımı sıktı...sanırım huzursuzlugum ondan düşündüm de bir tek aklıma bu geliyor...bir de zebranin durumuna üzülmüştüm... gulumsecim günümüz günümüzü tutmuyor...geçer bu hâl...çok da önemli değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?