Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menulere bakayim dedim sadece 5 menu yazilmis
Unutmusum yazmayi yarin yazarim İnsallah
Yorum yapilmayinca iyice kimse menu yazmaz oldu:/
Hayir sirf diger sayfayi acma sebebimiz yorum yazilsin diyeydi:/ uzuluyorum bu duruma canim ya

Unutmusum yazmayi yarin yazarim İnsallah
Yorum yapilmayinca iyice kimse menu yazmaz oldu:/
Hayir sirf diger sayfayi acma sebebimiz yorum yazilsin diyeydi:/ uzuluyorum bu duruma canim ya
Simdi tum menülere yorum yapmak zor anliyorum 20 kisiden fazlayiz burda
Herkes rakibinin menulerini takip etse en azindan bu bile yeterli olur ama menu yazilmiyor

Herkes rakibinin menulerini takip etse en azindan bu bile yeterli olur ama menu yazilmiyor
Evet canim kalabaligiz cidden ama rakipler de pek birbirini sallamiyor
Zaten 20 kisi oldugumuz halde aktif olan 10 kisi ya var ya yok

Iyi geceler kizlar

Duydum bile

Cook gecmis olsun canim insallah sabaha iyilesmis uyanır

Guzel eksi gormussun canim tebrik ederim
Serbest gun sonrası artı gelsende onemli degil hak ettin

Iyi geceler canim

Iyi geceler canim
Tesekkur ederim cnm ❤

Sırf menü yazmamak için aç gezesim var okadar ki sevmiyorum şu işi yoksa biliyorsun çenem düştü mü zor topluyorum

Günü erken kapatıyorsun canım yemek yiyemezsin ama çay ic
Sevmem ama limonlu çay içtim soğuk algınlığına iyi gelir hem dedim
Vay anam bu kaa spor benim neyime
Saç dibimden dötüme kadar heryerim ağrıyo
Aferin çekirge
Eeee anlat heyecanlı
İşte böyleyken böyle
Oruca başlarsak toplu başlayalım diycem kesin regl oluruz
Çok iyi olur aslında
Üzüldüm yokluğun belli olacak
Sende bize katıl canım benim 4 gün bitti 5 kaldı günler uzuyor artık tam zamanı 1 ay sonra 3 aylara giriyoruz bitirelim günler kısayken
Benim borcum çok canım ne kadar tutsam kar, şu soğuk algınlığım da geçsin başlıyım

Çok geçmiş olsun canım
Umarım iyidir, boğaz ağrısını duyunca tüylerim diken diken oluyor
Oruçtan sonra artı gelme riski ola bilir o riski göze alamam aradaki o perşembede cumada oruçlu olmam lazım
Ben oruçta eksi geliyorum, bakalım bu sefer nasıl olacak. Sana aç kalmak yaramıyor artı gelebilirsin, bana da aç kalmak yarıyor

Aklıma gelmişti dedim kesin tartıldı artı geldi yada veremediğini gördü o yüzden morali bozuk abla valla senin yerinde olmak isteyen o kadar insan varki demekki bünyen bu kiloya müsayit kendine niye eziyet ediyorsun yeter bence yaşına göre en ideal kilodasın boyun 1.60 ve 60 kilonun altındasın moralini bozma şahsen ben o rakamı görürmüyüm onu bile bilmiyorum bence üzülme kafana takma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…