Duydum bileCumartesi baslasaydik ya
Cuma misafir geliyo kendime senlik yapma gibi planlarim varkaptan duymasin
Cook gecmis olsun canim insallah sabaha iyilesmis uyanırKızlar 3 yaşında oğlum var. Bugün okuldan geldi. Babası uyutmuş.ben işteydim. Uyanınca beni gördü ben hastayım dedi yattı kucağıma. İlaç verdim.Boğazım ağrımıyor dedi.sabaha belli olur. Dua edin inşallah sabaha iyileşir . Rabbim korusun tüm çocukları. Hastalık kol geziyor çokta dirençli. Çocuklar in sınıfının çoğu yok. Hastanede yatanlar var . Korkuyorum. İnşallah birşey olmaz.
Guzel eksi gormussun canim tebrik ederimSlm kizlar
Gelebildim cok sukur
Bugun serbest gun yaptim 5 ay yemek yemem artik herhalde
Pazartesi bildirimimi de yapayim
cuma 79.0
Pazartesi 77.2
Fark -1.8
Zipzip-
Bakalim cumaya ne kadarini koruyabilicem
Gideyimde kendime bir kahve yapayim
Iyi geceler canimSabah 7 de kalkıcam çocukları okula göndericem spora gidicem ben kaçar kızlar herkese hayırlı geceler Allaha emanet olun hoşçakalın sabah görüşmek üzre
Iyi geceler canimKızlar ben de biraz uzanayım küçüğün ateşine bakmak için saat kurdum. Az kaldı. Yatayım azcık. Herkese Allah rahatlık versin iyi geceler.
Iki kisi daha görünüyor:))Bi ben kaldim sanirim
Sen prosun goruyosunIki kisi daha görünüyor:))
Sen cuma guzel eksi ile gelde dusunuruz :)))Ee ne diyosun peki bu sinsi planima
Sonraki hafta oruclu olcam İnsallah toplu sahur gibi dusunsen olmaz mi hocamSen cuma guzel eksi ile gelde dusunuruz :)))
Bende gizli prolari göremiyorum canim:))))Sen prosun goruyosunben ne bileyim
Kahvaltida saglam yiyeceksin sanirimSonraki hafta oruclu olcam İnsallah toplu sahur gibi dusunsen olmaz mi hocam
Kazanamiyorum ki yarismayiBende gizli prolari göremiyorum canim:))))
Yemek yarışması baslasin katil kazanırsın
Kazanirsin canimKazanamiyorum ki yarismayi
Caya gelecek misafirlerKahvaltida saglam yiyeceksin sanirim
Ne zaman olcak yarismaKazanirsin canim
60.8 i gorursen kacamaga izin varCaya gelecek misafirlercumaya ne kdar kilo vermem gerek bi porsiyon ikramlik yemem icin
Hic bilmiyorum canim belki bu ayda olmazNe zaman olcak yarisma
Bak beni gza getirme ama
Yaa İnsallah Ya Rabb’i60.8 i gorursen kacamaga izin var
Gecen ay olmadi mi neden kiHic bilmiyorum canim belki bu ayda olmaz
Bence tarti oncesi kacamak yapma canimBugün ve yarın biraz kaçamak yapacağım haberin olsun kaptanımama bidaha kolay kolay olmayacak❤ Zipzip-
Olmadi canim .nevrestenin babası hastaydi ne yazik ki 3-4 gun once vefat ettiGecen ay olmadi mi neden ki
Bu saatte mi canim kaçamağin.Bugün ve yarın biraz kaçamak yapacağım haberin olsun kaptanımama bidaha kolay kolay olmayacak❤ Zipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?