• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canim bak kisiye gore degisir ama ben şöyle yaptim hic bos birakmadim agzimi.
3 ögün +3 ara toplam 6 ögün yaptim. O oruc acligini iste tam gece uyumadan hisstceksin zaten aksam yemeğinden sonra gece uyuyana kadar bisey yemediginde. Yani tüm gün kendini ac birakmana gerek yok. Aksam dinlendir kendini yani aksam 7 den sonra orucluyum gibi yap mesela.
Atiyorum kahvaltidan yarim saat sonra turk kahvesi yanina yarim elma olabilir öğlen 4 kasik yemek 1 dilim ekmek yine ara ögun aksam corba salata kapattim ama cok aciktim 8 9 gibi diyelim bi kase yogurt ya da süt ya da yesilcay bunlardan birini yiyordum ben böyle yaptim

Ara öğünlü diyette yaptım. Onunda iyi geldiği zamanlar olmuştu.

Hedefleri hatırlatma.
Nasıl böyle iyi mi, menü paylaşımı yok, rakipler birbirini motive etmiyor, lay lay lom kilo vermek mümkün mü??
Hepimiz kilo vermek için uğraşıyoruz ama iş kurallara yasaklara gelince kimse üstüne alınmak istemiyor.
Bu hedefleri tutturmak için uğraşan üç dört kişi anca var
Disiplin insanın kendi içinde olacak, öyle zorla disiplin bu kadar oluyor işte.

:KK51::KK51::KK51:

@Ytmz : 62/ Hedef = 61.5
@merryangel :70/ Hedef=69
mavitosbik07 mavitosbik07 : 59.1/ Hedef = 58.5
@Elalis : 74. 2/ Hedef = 73
happy_mom_ happy_mom_ : 56.5/ Hedef = 56
@cgdmk : 62/ Hedef = 61. 5
@HasibeG : 79/ Hedef = 78
Bonus Bonus : 107 / Hedef = 105
s i d e l y a s i d e l y a : 73.2/ Hedef = 72
@pastel34 : 61. 5/ Hedef = 61
@birmuhendisanne : 58.4 / Hedef = 58
@retro_hippo : 72.8 / Hedef = 72
SchonerDuft SchonerDuft : 66. 3/ Hedef = 65
Gulumse24 Gulumse24 : 86 / Hedef = 85
@Alvillaa : 73.1 / Hedef = 72
@Nefes yaren : 77.5 / Hedef = 76.5
@Yonahime: 61. 5/ Hedef = 60.5
Elhan Elhan : 59.5 / Hedef = 59
aypare ackerman aypare ackerman : 62.2 / Hedef = 61
@rishrose : 96.9 / Hedef = 95.5
@Diloslara : 59.5 / Hedef = 59
@malii : 99.5 / Hedef = 98.5
@Negohatun : 69.4 / Hedef = 68.5
millet menüler nerde çoğu kisi ortada yok , aktif olmazsaniz kilo vermek icin motiveniz olmaz burdaki cogu kisi aktif değil ve menu yazmamış ben listede olmadığım halde menumu yazıyorum çünkü yazdıkça motive oluyorum siz neden yazmiyosunuz gelmiyosunuz🤔🤔

herkese günaydınnnn ♥♥♥
Bonus Bonus aslinda diyetisyene gitme imkanın varmi . az yiyorsun ben de nerdeyse bu kadar yiyorum daha dengeli ve doyurucu yesen bence o krizler de gelmez, eger diyetisyene gitme imkanı varsa mutlaka git bence birde şansına kimi devlet hastanesi diyetisyeni çok iyi oluyor, belki sansina iyidir bir dene.
Birde sunu söyleyeyim aklıma yemek yemek gelince acikinca canım tatli isteyince kendime sunu diyorum evey yiyeceksin ama seni mutlu etmeyecek ki kisir döngüye gireceksin uzulceksin yeme , hic bi yiyecek tartida eksi gormekten daha guzel degil zaten bir baslayinca o eksiler gelince kilo vermenin tadina variyorsun ve devam ediyorsun, sabret kendini telkin et ve menulerini düzenle kendine küçük kucuk hefefler koy mesela ilk hedef 2li rakamlara geçmek olsun, daha sonra 90, sonra 80 gibi yapabilirsin bunu , her gun evde dahi olsa 15 dk hareket et bir yerden basla
bide şimdi gordum seker fabrikalarında üretim azalmış Şeker ithali veya seker üretimi metodu degisir daha da kanserojen hale gelecek diyolar sağlığını dusun ♥

Aynısını düşünüyorum bende yanlış yaptığım ortada ki zaten böyle krizler oluyor.

Günaydın canım ❤
Kızlar günaydınnnnn ❤❤❤
Günaydın canım ❤
Günaydınnnnnnn hayırlı sabahlar günümüz hayır ve aydın olsun inş Allahhhh :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36:
Günaydın canım ❤
Ne olursa olsun böyle başlamıycam güne. Hemde yılın son gününe.
Kızın gezisi var onu götürcez dönerken ben kendim dönücem.

Günaydın ❤

Eki Görüntüle 2571031
Günaydın canım ❤
Günaydın kızlar
Günaydın canım ❤
Güzel menü 👍

Güzel menü 👍 evde eliptik yapabilirsin

Güzel menü ve su

Menü, su, spor 🌟

Menün çok az, vücudunu kıtlığa sokacaksın, miktarları artırmalısın
Su ve spor güzel 🌟

Menü saatlerini de yazar mısın, mantıyı beğenmedim, spor güzel

Bu menü çok çok az beğenmedim, daha doyurucu yemelisin.
Spor ve su güzel

Menü ve su güzel 👍

Menü, su spor 🌟

Menü, su, spor güzel 🌟

Menü güzel, su az olmuş

Ara öğün yapmıyor musun artık, güzel menü ve spor 🌟

Menü, su spor güzel 🌟 neden tek öğün

Spor şahane 🌟🌟krema serbest mi keto da?

Menü, su, spor çok iyi 🌟

Bu menün güzel 👍 menü, su, spor 🌟

Akşam sebze yemeği olsa daha güzel olurdu

Su çok az

Menü, su, spor güzel 🌟
Eline sağlık canım ❤
Günaydın kızlar
Günaydın canım ❤
Günaydın💞
Spora gidiyorum hakkınızı helal edin :confused:
Günaydın canım ❤

Hepinize yazmış olayım bu 2 öğüne geçmeyi bıraksam mı diye bende düşünüyorum çünkü doymuyor değilim yani doyuyorum aslında ama çok huzursuz hissedip bişeyler yesem bu sefer 2 öğünü bozdum diye pişmanlık yaşıyorum.

Ama oruç gibiykende midemin ne kadar sakin ve huzurlu olduğunu biliyorum.
bence en doğru karar mide kadar gözün de doyması çok önemli akşam protein ye hiçbir şey yoksa yumurta haşla ye çünkü proteinin verdiği tokluk hissi daha uzundur

Bonus Bonus bu arada evet bende cok yapiyodum sütün icine kakao koyup içiyodum insan sanki cikolatali sekerli bisey icmis gibi oluyo kokusundan dolayi :) bi dene hemde kalorisi cook dusuk al sana kakaolu süt😬
BENİM DE kurtarıcım oldum kakaolu süt şeker isteğini de tatmin ediyor

Aynısını düşünüyorum bende yanlış yaptığım ortada ki zaten böyle krizler oluyor.
aynen online danismanlkk alabilirsin birisi var isim verebilirim ozelden ben konusmustum kendisiyle cok da tatli biri. bide tatli krizi icin sütun icine kakao atip yaninda kuru kayisi 2 3 tane cok iyi geliyo istek bitiyor

Yazdım bende bak lütfen. Gece acıkmalarımın önüne geçemiyorum.
Stresli sıkıntılıyım biraz nasıl aşıcam bilmiyorum.
Dün geceki açlığımın tarifi yok tek istediğim bişeyler yemek.

Uyku saatini erkene ceksen cozum olabilir mi ki

Çünkü çok takıyorsun, çünkü stres yapıyorsun, liste stresi de eklendi. Elinden geleni yapıyorsun artı gelsen ne olur, elinden geleni yapmasan neyse.
İki çocuklu kadınım 65 oluyum yeter diyorum ben bu sefer 😃
Bir rahatlama bir aydınlanma geldi :KK54: Sağ ol negom. Liste stresinin üstesinden gelicem inşallah.

Hepinize yazmış olayım bu 2 öğüne geçmeyi bıraksam mı diye bende düşünüyorum çünkü doymuyor değilim yani doyuyorum aslında ama çok huzursuz hissedip bişeyler yesem bu sefer 2 öğünü bozdum diye pişmanlık yaşıyorum.

Ama oruç gibiykende midemin ne kadar sakin ve huzurlu olduğunu biliyorum.

Bonuscum yanlış anlamandan çekinip yazamıyorum sana, malum çok fazla olmadı tanışalım. Bence de bir diyetisyene git, sana iyi gelen, enerjinin uyduğu, sıkışınca yazabileceğin birisi oldun bu. Mesela Antalya’da en iyi dedikleriyle benim enerjim tutmamıştı.
Ben ilk başladığımda ekmek düşkünlüğüm vardı, gece oturup ekmege limon sıkar yerdim keyfine. İlk iki haftalık menümde yatmadan iki saat önce 2 dilim ekmek ve süt veya yoğurt vardı, alıştırma sureci olarak. Buna rağmen kilo vermiştim yağdan. Sana göre ayar yapılınca alışman daha kolay olur. Ben inanıyorum sana, esigi atlayınca hersey yerini bulacak 😘

Günaydın kızlar. Birkaç gündür giremiyorum. Küçük oğlum hasta günlerdir gece uykusu yok ben de çok yorgun düştüm hastalandım.
Uykusuz, hasta ve yorgunum. Menü de bildiremedim spor da yapamadım. Ama bozmadım diyeti. Herşey yolunda. Bugün menü paylaşıcam inşallah
Seviyorum sizi 💖
Günaydın canım oglunada sanada coook geçmiş olsun 😘

Güzel menü 👍

Güzel menü 👍 evde eliptik yapabilirsin

Güzel menü ve su

Menü, su, spor 🌟

Menün çok az, vücudunu kıtlığa sokacaksın, miktarları artırmalısın
Su ve spor güzel 🌟

Menü saatlerini de yazar mısın, mantıyı beğenmedim, spor güzel

Bu menü çok çok az beğenmedim, daha doyurucu yemelisin.
Spor ve su güzel

Menü ve su güzel 👍

Menü, su spor 🌟

Menü, su, spor güzel 🌟

Menü güzel, su az olmuş

Ara öğün yapmıyor musun artık, güzel menü ve spor 🌟

Menü, su spor güzel 🌟 neden tek öğün

Spor şahane 🌟🌟krema serbest mi keto da?

Menü, su, spor çok iyi 🌟

Bu menün güzel 👍 menü, su, spor 🌟

Akşam sebze yemeği olsa daha güzel olurdu

Su çok az

Menü, su, spor güzel 🌟
Yavaş yavaş artırıyorum hurmadan sonra pek birşey yiyemiyorum. Ama düzene sokuyorum .

Yazdım bende bak lütfen. Gece acıkmalarımın önüne geçemiyorum.
Stresli sıkıntılıyım biraz nasıl aşıcam bilmiyorum.
Dün geceki açlığımın tarifi yok tek istediğim bişeyler yemek.
Kuzum sen psikologa gitsen nasıl olur bi dönem bende öyleydim yiyince mutlu oluyordum belki rahatlarsın aslında aç değiliz ağır yaşamlarda da hayat hikayelerinde neler duydum neler sadece yemek yerken mutlu oluyorum diyorlar bence bi yardım al böyle olmaz beynin buna hazır degil bence kıyamam sende kendimi görüyorum

Back
X