• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Buraya yazıyorum hevesleneyim gayretleneyim diye akşama doğru değişiyorum.

Gece düşünüyorum içimden bi ses diyoki belkide istemiyosun kilo vermeyi niye zorluyosun kendini şimdi rahat oturup yerdin.

Ne rahatı belimin ağrısı başladı yine 3 sene önceki gibi kiloyla rahatlık yok ki.
Kızıyorum acıyorum kendime bu kadar zor değildi diye

Ne olursa olsun böyle başlamıycam güne. Hemde yılın son gününe.
Kızın gezisi var onu götürcez dönerken ben kendim dönücem.

Günaydın ❤

550615893482de8e1f3ca96698475fda.webp

Yazdım bende bak lütfen. Gece acıkmalarımın önüne geçemiyorum.
Stresli sıkıntılıyım biraz nasıl aşıcam bilmiyorum.
Dün geceki açlığımın tarifi yok tek istediğim bişeyler yemek.
Bonus inan farkımız yok, biliyorsun ailevi sıkıntılarımı, çocuklarla olan durumları.
Beni tek mutlu eden şey o an yemek yemek, çılgınca afedersin kusana kadar.
Tek değilsin ama ben artık şunu diyorum yiyince daha kötü olucam, daha gergin olucam, o o anlık mutluluk sadece.
Şunu diyorum vakti gelince yiyicem, bu yiyecek vakti geldiğinde midem de yerini alacak, oruç olsan yiyebilir miydin diyorum.
Oruç tutan her insan diyette yapabilir, sende böyle düşün, saatlerce aç durabiliyorsan diyette de gerektiği yerde yememeyi bilirsin. Bu da vücuduna borçlu olduğun bir şey, şöyle düşün biz Allah rızası için oruç tutuyorsak, Allahın bize emanet verdiği bu bedenin sağlığını korumak için de boğazımızı tutabiliriz.
Akşam eşim meyve soydu bana da uzattı yok ben orucum sabah yerim dedim. Sende gece yeme isteği gelince öyle de, ben orucum yemiycem.
Bak saat 9 u bekliyorum daha if sürem dolmadı diye tane kadar lokma atmadım ağzıma.
Çok büyük hedeflere gerek yok, 90 o gör bir, şu an tek hedefin bu olsun, inan dişini sıksan bir buçuk ayda varırsın o hedefe.
Kendine inan ya hu, yapabilirim de. Yemek dediğin ne yiyoruz gittiği yer kanalizasyon :KK53: :KK53:

Kuzum doğru söylüyorsun da iş işten geçti listeye girdim bir kere. Valla çok istemiyorum negonun koyduğu hedef çok değil 500 gr . Bunu niye veremiyorum her şeyi yapıp da üstüne +200 gr almak olur şey değil hiç bahanem yok. Bir fıstığı dahi görüp ağzıma atmıyorum. Buldum bunuyorum farkındayım. Pazartesi tartilmasam her şey iyiydi. Sana hiç hayal gelmesin verecegine inancım var gencecik hatunsun. Niye veremiyesin. Azar azar gidecek orucumuzu da tuttuk mu tamamdır. Bu hafta 300 400 gitsin razıyım.
Çünkü çok takıyorsun, çünkü stres yapıyorsun, liste stresi de eklendi. Elinden geleni yapıyorsun artı gelsen ne olur, elinden geleni yapmasan neyse.
İki çocuklu kadınım 65 oluyum yeter diyorum ben bu sefer 😃

Gece düşünüyorum içimden bi ses diyoki belkide istemiyosun kilo vermeyi niye zorluyosun kendini şimdi rahat oturup yerdin.

Ne rahatı belimin ağrısı başladı yine 3 sene önceki gibi kiloyla rahatlık yok ki.
Kendine acımayı bırak önce, acınacak ne var. Kendine acıma kendini kamçıla

Pazar

11:00
3 kare dilim mısır ekmeği
Saymadığım yeşil zeytin

14:00
Yarım portakal, mandalina

17:30
1 tabak pırasa, 3 kare dilim mısır ekmeği

20:00
Çay,tuzlu fıstık

Su 1 litre spor yok

Pazartesi

1 dilim çavdar, 3 yumurta
Süzme peynir, kaşar
Sütlü kahve

15:30
1 küçük muz,1 avucu aşan leblebi, yeşil çay

19:00
5 köfte 1 kase biberli yoğurt

1,5 litre su spor yok.

Gece 1 de biraz yayla çorbası içtim.

Nego Nego aypare ackerman aypare ackerman
Pazar hacamat yüzünden yedin o ekmekleri, tamam ama hatan ne biliyor musun miktarı çok, onun yerine sebze çorbası yapıp akşama kadar girip çıkıp yiyebilirdin onu, hadi o olmadı su çok az senin 3 litre su içmen lazım, bir bardak bile eksik olmayacak, bundan sonra saat başı 2 bardak su içeceksin bu senin görevin, bahane yok.
Pazartesi menün şaka mı!! Senin kilon da biri böyle kuş kadar yiyemez, adam akıllı doyurucu menülere başla, yok if yok karatay bunlar değil, senin diyetisyen Menüsü yapman lazım, sık sık öğün olacak ki gözün doysun, ara öğünde meyveni kuruyemişini vs yesen gece aklına yemek gelmez. Dengesiz beslendiğin için akşam sapıtıyorsun.
Diyetisyene gitmelisin hemen. Bahane yok artık.

Bonus inan farkımız yok, biliyorsun ailevi sıkıntılarımı, çocuklarla olan durumları.
Beni tek mutlu eden şey o an yemek yemek, çılgınca afedersin kusana kadar.
Tek değilsin ama ben artık şunu diyorum yiyince daha kötü olucam, daha gergin olucam, o o anlık mutluluk sadece.
Şunu diyorum vakti gelince yiyicem, bu yiyecek vakti geldiğinde midem de yerini alacak, oruç olsan yiyebilir miydin diyorum.
Oruç tutan her insan diyette yapabilir, sende böyle düşün, saatlerce aç durabiliyorsan diyette de gerektiği yerde yememeyi bilirsin. Bu da vücuduna borçlu olduğun bir şey, şöyle düşün biz Allah rızası için oruç tutuyorsak, Allahın bize emanet verdiği bu bedenin sağlığını korumak için de boğazımızı tutabiliriz.
Akşam eşim meyve soydu bana da uzattı yok ben orucum sabah yerim dedim. Sende gece yeme isteği gelince öyle de, ben orucum yemiycem.
Bak saat 9 u bekliyorum daha if sürem dolmadı diye tane kadar lokma atmadım ağzıma.
Çok büyük hedeflere gerek yok, 90 o gör bir, şu an tek hedefin bu olsun, inan dişini sıksan bir buçuk ayda varırsın o hedefe.
Kendine inan ya hu, yapabilirim de. Yemek dediğin ne yiyoruz gittiği yer kanalizasyon :KK53: :KK53:
Bana yazılmamıştı ama okuyunca ister istemez etkilendim . Teşekkür ederim. Bide benim menülerimi tekrar yorumlasan çok hoşuma gidiyordu bunu fark etdim. Keşke böyle olmasaydı :(

29 Aralık

Sabah 05.00 bir portakal

06.30 bir elma

Saat 12.10 (dışarda kahvaltı) 4 parmak kalınlığında simit, peynir , bir parça sucuk ve sosis, bir sigara böreği

Saat 15.30 iki köfte biraz havuç

Saat 18.45 bi porsiyon çorba biraz çoban salata turşu
Su: 1,5 lt ye tamamlarım inşallah

Spor: pazar günü ev temizliği( sağ el bileği bayağı çalıştı 😂) 10 puan diyelim boş geçmeyelim....@bonus

Güzel menü 👍
Pazar menüsü
9.30 Bir bardak detoks suyu
10.00 Bir bardak detoks suyu, üç kaşık yoğurt+ bir yemek kaşığı chia + meyve
14.00 İki bardak yeşil çay
16.00 İki bardak detoks suyu
Sebze çorbası, iki kaşık karnabahar yemeği, yeşil ayran
17.00 Sade Türk kahvesi
19.00 İki bardak detoks suyu
Üç kaşık karnabahar yemeği kıymalı
Bir saat sonra iki bardak hibuskus çayı demleyecegim.
İki litre su şimdilik
Dışarısı çok soğuk ve yağışlı yürüyemiyorum. Sanırım bu hafta spor yok.
Zipzip- Zipzip- @Nefes yaren
Güzel menü 👍 evde eliptik yapabilirsin
Menum
Sabah12
1 dilim ekmek
2 sahanda yumurta
2 kk peynir
Ogle15
1 tabak firinda sebze
3 dilim firin patates
Aksam 18
1 kase tutmac corbasi
1 koca kase salata
Ara20
7-8 findik
Su 2 lt
Zipzip- Zipzip- @Diloslara
Güzel menü ve su
29 aralık 2019
Sabah 11.
2 yumurta
Sucuk
Tulum peyniri
Zeytin
Turp
Cay

Akşam 18.30 geç oldu
Haşlama hindi
Ispanak yemeği
Marul salata

Spor 5852 adim
Su 2lt oldu. 3 lt olur inşallah.
SchonerDuft SchonerDuft @retro_hippo @Nefes yaren
Menü, su, spor 🌟
Bugünkü menüm
Saat 11:30 - Limonlu su
Saat 12:00 - 1 hş yumurta,1salatalık,1 domates, 2 ceviz
Saat 14:30 - Yeşil çay
Saat 16:00 - 1 kase sebze çorbası, 3yk yoğurt, yarım kase salata.
Saat 17:00 - Yeşil çay
Su 2.5 litre
Spor
Jillian 1/1 - 25 dk. = 150 puan
Leslie boosted 30dk = 150 puan
10.000 adım = 150 puan
1600 zıplama = 200 puan
Toplam 650 puan
Menün çok az, vücudunu kıtlığa sokacaksın, miktarları artırmalısın
Su ve spor güzel 🌟
Eh bende menü yazam🤪
sabah;
mısır gevreği
1 tk bal

öğlen;
babamın ısrarına kahvaltı temalı öğle yemeğim;;
sucuk
azcık peynir
biraz da ekmek

ara öğün;
1 kase tarhana çorbası

akşam yemeği;
mantı( yarısını yiyemedim)

çorbadan sonra Leslie 3 mile yaptım.
şimdi meyve yiycem sonra bakarım leslie yaparım belki🤪🤪😀😀

Su 1.5-2 lt
Menü saatlerini de yazar mısın, mantıyı beğenmedim, spor güzel
29 Aralık menü

Saat 10:00
KGK

Saat 13:30
Çeyrek simit
Bir tane üçgen peynir

Saat 19:00
2 yemek kaşığı yulaf
3 yemek kaşığı yoğurt
1 salatalık

Bir kahve daha içerim sanırım.

2 litre su
Dün 30 dakika pilates yapmıştım bugün de 30 dakika yaptım. Toplam da 180 puan ediyor. Bonus Bonus Zipzip- Zipzip-
Bu menü çok çok az beğenmedim, daha doyurucu yemelisin.
Spor ve su güzel
29 aralık menüsü

Sabah kahvaltım saat 9.00
Yarım salatalık
1 tane domates
1 tane zeytin
1 kaşık tulum peyniri
1 çatal beyaz peynir
1.5 dilim tambugday ekmeği

Öğlen yemeği saat 14.00
1 kase domates çorbası
1 tane kıymalı kabak dolması
Yarım dilim ekmek

Ara ögün saat 18.00
1 fincan türk kahvesi
1 avuç sarı leblebi

Akşam yemeği saat 19.00
1 tahta kaşık yoğurtlu makarna

2 litre su
Spor yok temizlik yaptım
Zipzip- Zipzip-
Menü ve su güzel 👍
29 Aralık pazar menü
10.30 3 zeytin az peynirli yumurta yeşillik 1 ceviz

12.00 sade türk kahvesi
15.00 1 hurma
17.00 1 kepçe yayla çorbası az kıymalı makarna
2.5 lt su yarım saat kardiyo
happy_mom_ happy_mom_
Menü, su spor 🌟
10:30
1 yumurta
2 dilim hellim peyniri
Tere
Maydanoz
1 minik dilimTahin ekmeği (unsuz)

14:00
Kgk

Kremalı kabak zeytinyağında çevirdim
Hellimli,cevizli marul salata
2 dilim hindi füme

Su 3 lt
Spor 3 saat keyfi yüzme 180 puan
Bonus Bonus Zipzip- Zipzip-
@merryangel
Menü, su, spor güzel 🌟
29 aralik pazar munum
10.30 1 limonlu su
11.30 2 kuru trabzon hurmasi
13.30 marul havuc mor lahana kahvaltidan kalan az birsey domates salatalik 1 dal taze sogan zeytin yag limon ile salata
17.00 papatya cayi
19.00 karnibahar kapya biber kabak arpacik sagan cerry domates zeytin yag bir guzel harmanlanip kiremite konulup firinlandi ve afiyetle yenildi 😉
Su 1.5 litre anca oldu.
Zipzip- Zipzip-
Menü güzel, su az olmuş
30 aralık menüsü

Sabah kahvaltım saat 12.00
75 gr kaşar peyniri
Yarım domates
2 dilim çavdar ekmeği

Akşam yemeği saat 17.30
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak ıspanak
Karışık salata
2 dilim çavdar ekmeği
2 dilim portakal

2 litre su
170 bölgesel hareket
170÷6 = 28 puan
Zipzip- Zipzip-
@mavitosbik07 :KK25:
Ara öğün yapmıyor musun artık, güzel menü ve spor 🌟
30 aralık pazartesi
Sabah
Çay

Akşam 17 30
Ispanak kıymalı yumurtalı
Hindi haşlama
Marul salata
Turşu
Ceviz.

Spor 8200 adim
Su 3 lt oldu.
Menü, su spor güzel 🌟 neden tek öğün
09:00
Kgk

1 haşlanmış yumurta
Sucuklu yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim eski kaşar
1 çeri
3 dilim salatalık
7 yeşil zeytin
2 ceviz

200 gr tavuk ızgara,kremalı
Mevsim yeşillikleri
Tereyağında mantar

Su 3 lt
Spor 1 saat keyfi yüzme 60
15 dk yürüyüş tempolu 37.5
15 dk eliptik 60
15 dk eliptik bisiklet 60
15 dk zumba 52.5
Toplam : 270

Zipzip- Zipzip- Bonus Bonus
Spor şahane 🌟🌟krema serbest mi keto da?
sabah 9 bucuk
2 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta 3 ceviz 1 kuru kayısı
ara 12 yesilcay
saat 14.00
4 kasap köfte salata
saat 17:30
1 kase sebze corbasi 1 bardak ayran
2lt su 20 dk pilates 20dk tempolu yürüyüş 10puan Bonus Bonus
Menü, su, spor çok iyi 🌟
Bugünkü menüm
Saat 11:30 limonlu su
Saat 12:00 2 sahanda yumurta 1 dlm çvd ekmeği 2 dlm salatalık 1 dlm peynir 2 dlm kivi
Saat 14:00 Yeşil çay
Saat 16:00 1 kase mercimek çorbası , 1 kase salata
Saat 17:00 Yeşil çay
Su 2.5 litre
Spor
Jillian 1/2 25 dk = 150 puan
Leslie bosted 30 dk = 150 puan
20.000 adım = 300 puan
1600 zıplama = 200 puan
800 puan toplam
Bu menün güzel 👍 menü, su, spor 🌟
Menum
Sabah
1 sahandan yumurta
2 kk peynir
3 zeytin
Domates

ogle15
1 kase corba
3 kasik salcali makarna

aksam
1 dilim ekmek
1 kase corba
Ara20
Bi avuc leblebi
Su 2 lt
Akşam sebze yemeği olsa daha güzel olurdu
30 Aralık

Sabah yarım dilim kızarmış ekmek sucuklu yumurta bir çay kaşığı yoğurt kaymağı

Saat 10.30 iki avuç çiğ fındık

Saat 13.00 bir portakal

Saat 14.48 bir küçük kase çorba bir tabak kapuska

Saat 20.50 bi kaç çiğ fındık

Su: 0,6 lt
Su çok az
30 Aralık pzt menü

12.00 2 dilim beyaz peynir 1 yumurta 7 zeytin yeşillik 1dilim tb ekmeği

16.00 sade türk kahvesi hurma
19.00 kepçe yayla çorbası 1 tabak patlıcan yemeği bol yeşil salata.
Su 2 lt yarim saat pilates
Menü, su, spor güzel 🌟

Güzel menü 👍

Güzel menü 👍 evde eliptik yapabilirsin

Güzel menü ve su

Menü, su, spor 🌟

Menün çok az, vücudunu kıtlığa sokacaksın, miktarları artırmalısın
Su ve spor güzel 🌟

Menü saatlerini de yazar mısın, mantıyı beğenmedim, spor güzel

Bu menü çok çok az beğenmedim, daha doyurucu yemelisin.
Spor ve su güzel

Menü ve su güzel 👍

Menü, su spor 🌟

Menü, su, spor güzel 🌟

Menü güzel, su az olmuş

Ara öğün yapmıyor musun artık, güzel menü ve spor 🌟

Menü, su spor güzel 🌟 neden tek öğün

Spor şahane 🌟🌟krema serbest mi keto da?

Menü, su, spor çok iyi 🌟

Bu menün güzel 👍 menü, su, spor 🌟

Akşam sebze yemeği olsa daha güzel olurdu

Su çok az

Menü, su, spor güzel 🌟
Menü yorumlayan parmaklarını sevdiğim 😘😍🥰💞

İsteyince yapılmıcak hicbisey yok.. insani durduran sey inanmamasi bence. Sende kendin de söylemissin zaten ***zaten veremiceksin niye ugrasiyorum diyorum kendime*** diye..
Hayır bunu hemen atmalisin kafandan bunca insan veriyo evrim geciriyo manken gibi oluyoruz cidden manken gibi cunku insanin vücudu güzelleşiyor sıkılasiyo. Senden cok mu zekiyiz cok mu iradeliyiz ne fark varki? Emin ol bende biraksalar oooo hic durmadan yerim
Ama anında kiloyla midemde saglik problemleri baslıyo verince ne kadar rahatliyorum.. belinde ne rahatsizligin var bilmiyorum ama bel fitigini falan da mahvediyo kilo.
Yani isin özü önce inanmak. Kendimi neden sıkıyorum simdi rahat rahat yerdim degil aksine vücuduma hakettigi sagligi veriyorum diye dusun. Bundan 2 ay sonra herkes seni gorunce aaa ne kadar kilo vermissin nasil verdin anlatsana diyince dikkat ettim diyip hava atcagini dusun :deli::KK53:
Ben öyle yapiyodum kilo almissin diyen col bilmislere cok pis hava atiyodum '' sizi siskolar ben verdim hadi siz de versenize versenize '' :KK11: diyodum icimden tabi😬
Bide ben onu bunu bilmem aksamlari sadece yogurt yemek ya da yesilcay icmek onun disinda asla bisey yememek bence en önemli nokta. Aksamlari atistirmazsan kazanirsin:sampiyon: (aksam yemeginden sonra yani)

Yazdım bende bak lütfen. Gece acıkmalarımın önüne geçemiyorum.
Stresli sıkıntılıyım biraz nasıl aşıcam bilmiyorum.
Dün geceki açlığımın tarifi yok tek istediğim bişeyler yemek.
canım böyle olduğunda 1 çay bardağı süt ya da nescafe fincanında olsun keyif verir belki içine tarçın ya da kakao koy bunları sevmiyorsan bal ya da pekmez koy harnup pekmezi kalsiyum açısından zengin . yanına da 5 6 tane çiğ badem /fındık ya da 2 ceviz ekle hatta bunu 21 gibi yapabilirsin 23 e doğru da 1 kupa yeşil çay iç .
iki öğün besleniyorsun diye anımsıyorum onu değiştirebilirsin gün içinde birşeyler yersen bu hislerin de azalır .
böyle hissettiğin zaman bize yaz belki paylaşınca da hislerin azalır .
sana bir video atmak istiyorum beni ciddi anlamda rahatlatırdı yaptığımda

Tabi ki birincilerin birincisi :süslü: :nazar::nazar::nazar:
Sen nasilsin cücüğüm :KK60:Dersler nasıl gidiyor sular seller gibi ezberler yapılıyor mu? Kuşumuz napıyor öpüyorum onu gagacığından :KK15:
Ooo harikasiniz 😍
Bende napim dersler fena degil bugün calisiyorum yarin unutuyorum şu tarihi bu ara ona taktim halledicem :kızgın:
Minik kusum da napsin iyice alisti portakal falan yerken rahat birakmiyo o da yemek istiyo ablasi 😂😂
Ismini alex koyduk :rolleyes: ( ben gs liyim esim fb li🙄 )

Pazar hacamat yüzünden yedin o ekmekleri, tamam ama hatan ne biliyor musun miktarı çok, onun yerine sebze çorbası yapıp akşama kadar girip çıkıp yiyebilirdin onu, hadi o olmadı su çok az senin 3 litre su içmen lazım, bir bardak bile eksik olmayacak, bundan sonra saat başı 2 bardak su içeceksin bu senin görevin, bahane yok.
Pazartesi menün şaka mı!! Senin kilon da biri böyle kuş kadar yiyemez, adam akıllı doyurucu menülere başla, yok if yok karatay bunlar değil, senin diyetisyen Menüsü yapman lazım, sık sık öğün olacak ki gözün doysun, ara öğünde meyveni kuruyemişini vs yesen gece aklına yemek gelmez. Dengesiz beslendiğin için akşam sapıtıyorsun.
Diyetisyene gitmelisin hemen. Bahane yok artık.
İsteyince yapılmıcak hicbisey yok.. insani durduran sey inanmamasi bence. Sende kendin de söylemissin zaten ***zaten veremiceksin niye ugrasiyorum diyorum kendime*** diye..
Hayır bunu hemen atmalisin kafandan bunca insan veriyo evrim geciriyo manken gibi oluyoruz cidden manken gibi cunku insanin vücudu güzelleşiyor sıkılasiyo. Senden cok mu zekiyiz cok mu iradeliyiz ne fark varki? Emin ol bende biraksalar oooo hic durmadan yerim
Ama anında kiloyla midemde saglik problemleri baslıyo verince ne kadar rahatliyorum.. belinde ne rahatsizligin var bilmiyorum ama bel fitigini falan da mahvediyo kilo.
Yani isin özü önce inanmak. Kendimi neden sıkıyorum simdi rahat rahat yerdim degil aksine vücuduma hakettigi sagligi veriyorum diye dusun. Bundan 2 ay sonra herkes seni gorunce aaa ne kadar kilo vermissin nasil verdin anlatsana diyince dikkat ettim diyip hava atcagini dusun :deli::KK53:
Ben öyle yapiyodum kilo almissin diyen col bilmislere cok pis hava atiyodum '' sizi siskolar ben verdim hadi siz de versenize versenize '' :KK11: diyodum icimden tabi😬
Bide ben onu bunu bilmem aksamlari sadece yogurt yemek ya da yesilcay icmek onun disinda asla bisey yememek bence en önemli nokta. Aksamlari atistirmazsan kazanirsin:sampiyon: (aksam yemeginden sonra yani)
canım böyle olduğunda 1 çay bardağı süt ya da nescafe fincanında olsun keyif verir belki içine tarçın ya da kakao koy bunları sevmiyorsan bal ya da pekmez koy harnup pekmezi kalsiyum açısından zengin . yanına da 5 6 tane çiğ badem /fındık ya da 2 ceviz ekle hatta bunu 21 gibi yapabilirsin 23 e doğru da 1 kupa yeşil çay iç .
iki öğün besleniyorsun diye anımsıyorum onu değiştirebilirsin gün içinde birşeyler yersen bu hislerin de azalır .

Hepinize yazmış olayım bu 2 öğüne geçmeyi bıraksam mı diye bende düşünüyorum çünkü doymuyor değilim yani doyuyorum aslında ama çok huzursuz hissedip bişeyler yesem bu sefer 2 öğünü bozdum diye pişmanlık yaşıyorum.

Ama oruç gibiykende midemin ne kadar sakin ve huzurlu olduğunu biliyorum.

Hepinize yazmış olayım bu 2 öğüne geçmeyi bıraksam mı diye bende düşünüyorum çünkü doymuyor değilim yani doyuyorum aslında ama çok huzursuz hissedip bişeyler yesem bu sefer 2 öğünü bozdum diye pişmanlık yaşıyorum.

Ama oruç gibiykende midemin ne kadar sakin ve huzurlu olduğunu biliyorum.
Canim bak kisiye gore degisir ama ben şöyle yaptim hic bos birakmadim agzimi.
3 ögün +3 ara toplam 6 ögün yaptim. O oruc acligini iste tam gece uyumadan hisstceksin zaten aksam yemeğinden sonra gece uyuyana kadar bisey yemediginde. Yani tüm gün kendini ac birakmana gerek yok. Aksam dinlendir kendini yani aksam 7 den sonra orucluyum gibi yap mesela.
Atiyorum kahvaltidan yarim saat sonra turk kahvesi yanina yarim elma olabilir öğlen 4 kasik yemek 1 dilim ekmek yine ara ögun aksam corba salata kapattim ama cok aciktim 8 9 gibi diyelim bi kase yogurt ya da süt ya da yesilcay bunlardan birini yiyordum ben böyle yaptim

Bonus Bonus bu arada evet bende cok yapiyodum sütün icine kakao koyup içiyodum insan sanki cikolatali sekerli bisey icmis gibi oluyo kokusundan dolayi :) bi dene hemde kalorisi cook dusuk al sana kakaolu süt😬

herkese günaydınnnn ♥️♥️♥️
Bonus Bonus aslinda diyetisyene gitme imkanın varmi . az yiyorsun ben de nerdeyse bu kadar yiyorum daha dengeli ve doyurucu yesen bence o krizler de gelmez, eger diyetisyene gitme imkanı varsa mutlaka git bence birde şansına kimi devlet hastanesi diyetisyeni çok iyi oluyor, belki sansina iyidir bir dene.
Birde sunu söyleyeyim aklıma yemek yemek gelince acikinca canım tatli isteyince kendime sunu diyorum evey yiyeceksin ama seni mutlu etmeyecek ki kisir döngüye gireceksin uzulceksin yeme , hic bi yiyecek tartida eksi gormekten daha guzel degil zaten bir baslayinca o eksiler gelince kilo vermenin tadina variyorsun ve devam ediyorsun, sabret kendini telkin et ve menulerini düzenle kendine küçük kucuk hefefler koy mesela ilk hedef 2li rakamlara geçmek olsun, daha sonra 90, sonra 80 gibi yapabilirsin bunu , her gun evde dahi olsa 15 dk hareket et bir yerden basla
bide şimdi gordum seker fabrikalarında üretim azalmış Şeker ithali veya seker üretimi metodu degisir daha da kanserojen hale gelecek diyolar sağlığını dusun ♥️

Back
X