- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.185
- 898
Ama ben bunları sana menü yorumların da hep söyledim zatenKeşke baştan böyle iletişim kursaydik bende saygı duyarim bu yazdıklarına
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ben bunları sana menü yorumların da hep söyledim zatenKeşke baştan böyle iletişim kursaydik bende saygı duyarim bu yazdıklarına
Kuzum nerdeyse bir hafta önce yazdığım mesaj yaaman boş ver artık geyik yapıyorum, geyikten ban yerim yersem
![]()
Senin hanımellere gelicem dur sen
Dolu dolu ye öğün atlama demedim mi ben![]()
Tamam hadi bakalım görecem bu hafta menülerini, sopam ensende hissediyor musunAra öğün yapmamış oldum pazara falan gittim çok farkını gördüm ama kaç gündür doğru bi kararmış öğün çoğaltmak saatlere alışamadım alışırıh sorun deyıl 🕶
Tamam hadi bakalım görecem bu hafta menülerini, sopam ensende hissediyor musun![]()
Önce kendine bak, kendi yemeklerini hazırla koy dolaba![]()
Ne sopası yaaa o iş bende demiyor da işkence aleti seçiyorBana yağlı urgan ayarla sen

Ne sopası yaaa o iş bende demiyor da işkence aleti seçiyor![]()
Hayirli olsun balım ehliyetinBen sol taraftaysam sorun yok, hakimiyet bende ya amaaa sağda oturuyorsam telefona gomuyorum kafamı, yoksa konuşa konuşa darliyorum adamı
![]()
Bana yağlı urgan ayarla sen
İnanmam sen darlamazsın sanki insanı
Sağlıklı kısmını bilmiyorum canım . Ama kendimi böyle daha iyi hiss ediyorum.Peki sağlıklımı? Diyette yemrk yemesini sevmiyorum aç kalmam daha cazip geliyor banaama insülin direncim olduğu için sık az yemem gerekiyor
![]()
Afiyet olsun. Allah kabul etsin.