- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.185
- 898
Büyük dediysek saray demedikDoğrudur. Yakından gördüğüm en büyük ev ablamın. Dubleks, her kat 4+1![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük dediysek saray demedikDoğrudur. Yakından gördüğüm en büyük ev ablamın. Dubleks, her kat 4+1![]()
Deterjanları koli koli kullanırım,lavabomdan su içersin şerefsizim
Elektrik prizlerini kulak çubuğunla,ocağı kürdanla,derzleri diş fırçasıyla temizlerim.
Yatak toplamam,pijama katlamam,kuruyan çamaşırları 2-3 makime biriktirir öle katlarım![]()
Kız sen aynı benim teyzemsinDeterjanları koli koli kullanırım,lavabomdan su içersin şerefsizim
Elektrik prizlerini kulak çubuğunla,ocağı kürdanla,derzleri diş fırçasıyla temizlerim.
Yatak toplamam,pijama katlamam,kuruyan çamaşırları 2-3 makime biriktirir öle katlarım![]()
Ay tam benlikDoğrudur. Yakından gördüğüm en büyük ev ablamın. Dubleks, her kat 4+1![]()
Yok kız gelince görürsünşehir efsanesidir o inanmayın![]()
![]()
Yani 6 oda,3 balkon,2 banyo,1 teras
Sırayla hepsini dağıtıyom sonra en topluya geçip oturuyom![]()
Ay bayılazaambende tam tersi önce düzen
![]()
Aaa titizimdir bak.aynı bardaktan ikinciye su içmem kimseye de vermem.o bardaktan gıcırtı duymadan rafa kaldırmam.ketılımın karardığını hiç bilmem mesela, tencere tavam hep pırıldır.yaptığım işi tam yaparım.her bulaşıkta tezgah fayansı musluk parlatır çıkarım.yemek pişerken çekmece düzenlerim.ama eşyalarKız sen aynı benim teyzemsinteyzem aşırı titizdir.. yurt dışında yaşıyor o yüzden evine hiç gitmedim ama hep onun evini kitap gibi hayal ederdim.. sonra bize kalmaya geldiler.. dolapları nasıl düzensiz
annem açtı onlara bana verdiği rafı gösterdi bakın utanın diye
![]()
Büyük dediysek saray demedik![]()
Kız sen aynı benim teyzemsinteyzem aşırı titizdir.. yurt dışında yaşıyor o yüzden evine hiç gitmedim ama hep onun evini kitap gibi hayal ederdim.. sonra bize kalmaya geldiler.. dolapları nasıl düzensiz
annem açtı onlara bana verdiği rafı gösterdi bakın utanın diye
![]()
Oyyy cok seviyorum ankarayı eskiden orda oturuyoduk dikmende coook ozledimGünaydın canım ❤
Bizim burda yakın dağ yok belki ondandir
Elmadag görünüyor evden ama çok uzak :)))
Ankaradayım canım![]()
Yani 6 oda,3 balkon,2 banyo,1 teras
Sırayla hepsini dağıtıyom sonra en topluya geçip oturuyom![]()
Gecmis olsun cnm benimkode hala atesli yarin ates araligi acilmazsa hala tekrar dr getircemGünaydın kızlar oğlum hala ateşli eşimi bekliyoruz acile gidicez![]()
Cnm herkese yorum yapiliyor. Onemli olan yaptigimiz hatalari bir daha yapmamak. Kendimizi ve burayi okuyup ornek alacak kisileri dogru yonlendirmek. Onceden 1 kisi yapiyordu yorumu simdi herkese actilar. Eger sadece dunkulere bakmayip onceki menulere baksaydim inan kimse yonlendirmeden diye ayni yorumlari yapardim. Hepimiz ayni yolun yolcusuyuz burda kirilmaca gucenmenmece olmucacak. Birimiz hepimiz hepimiz birimiz icin. Takim ruhu bu demek. Kim olirsa olsun eger bir arkadasim istemeyerekte olsa hatali secimler yaparsa ben onu uyarip dogru yola tesvik etmek zorundayim.Ben artı gelen ya da kaçamak yapan kimseye böyle Bir muamele gormedim şimdiye kadar,sadece beni etiketleyip yazsaydi okey bana çok kişisel geldi
Kar gormus masum izmiliyim ben. Her sene burayada kar yaginca cocuklarla cikar oynarim. Cocuklar yokkende aksam esimle cikar oynardik
Hamarat cnm bizim takim herkes temizlikteiyiyim temizlik yapıyom evi poh götürüyodu dasen nassın mavişim
![]()
Ben spora gittigimde 15 dk kosu bandi 10 dk elitik 10 dk kondisyon 50 ip atlama 50 kurek cekip egzersize geciyordum. Simdi tekrar basladigimda bunlarin puanini alip ayrica adimsayar koyup onunda mi puanini alcam onu anlayamadim. Spor yaparken telefon uzerimde durmuyor aletin kenarina birakiyorum mesela o zaman adim sayarda calismaz. O zaman ya herkes spor yaparken adim sayar uygulamasini acip hesplasin ya da hic kimse saymasin. Bundan dolayi kafam karisti.Ben spor anında atılan olması taraftarıyım, işleyiş nasıl bilmiyorum ama canım
Masallah ne kadar temiziz bugunaa evi bal dök yala resmen onun![]()
Mesai saaerin nasil cnm daha once yazdiysan kacirmis olabilirim ona gore sana menu duzenlemeye calisalim if i 6 saatlik mi yapoyorsun 8 saatlik miAslına zorluyor eve saat 21:00 gibi geliyorum o saattede bişe yemek istemiyorumama erken kapattığımın farkındayım onu düzene bindirmem lazım zaten bağırsak problemim var böyle az yiynce dahada kötü bir hal alıyor. İşe götürsem ne götüreceğimi inanın bilmiyorum.. Yumurta sarısı yaska değil canım o gün midem bulandı sarısından ondan yemedim normalde yiyiorum
Ohh miss gibi otur simdiMerhaba arkadaşlar
Pazartesi temizliğine daldım şu saat oldu yeni bitti sayılır işim ama tabi yapsam daha iş var.. oğlumı uyutma molası vericem![]()
Guzel oneriler cnm tesekkir ederiz.Kızlar şöyle bir sey yapalım mı
Hafif bir ögün önerisi herkes bulunsa güzel bir liste çıkar ortaya "aman ben ne yiyecegimi bilmiyorum" veya"ne yesem acaba " diyenler icin guzel bir oneri olur mesela ben kendim
1. Chiali yogurt (icine muz veya kuru meyve)
2. Süt incir
3. Soda kuru meyve
4. Ceviz badem kahve
5.karnıbahar brokli havuc yogurt (keten tohumlu veya chiali)
6.ıspanak yogurt
7.
liste boyle dewam edip gider alıntılayarak
ne dersiniz![]()
Hedefine az kalmis ama bırakmak yok 80 buraya gelecekİlk hedefe son 5 kilo giden 14.500 hedefime gelirsem toplam 19.800 olacak![]()
![]()
Şimdi spor yaparken sadece birini hesaplayalim canım hem kosu bandında hem koşu olarak hem adım saymak olmazSpor bildirimlerinde adim sayisi gun icinde atilan adim sayisi mi yoksa spor aninda olusan adim sayisi mi. Bu sefer hem kosu bandi yada eliptik puani alinir hemde adim sayisi puani alinir ben anlayamadim o konuyu beni aydinlatir misiniz lutfen ne baz aliniyor bunda [IMG alt="Bonus"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/29/29950.jpg?1308516094[/IMG] BonusZipzip-
Zipzip-
Nego
Nego
Super gidiyorsun canımKızlar kilom 57.5 cuma kilom 58.10 du ama ben her cuma pazartesiden fazla çıkıyorum “cuma ödemi” ve kalın bel (77 cm) hastalığına yakalanmışım galiba....![]()
Aynen canım listede yer açalim aktif olanlarla devam edelimBende diyecektim bu ara hic gelmiyor diye sen erken davranmissin :)
Eger yogunsa izne ayirmak en mantiklisi canim
Güzel eksi bu cuma 5 'li rakamlar gelecek mıBildirim kizlar
Cuma 60.8
Pazartesi 60.6
Eksi 200 cok sevindim ya artidayim saniyodum![]()
Güzel olabilirKızlar şöyle bir sey yapalım mı
Hafif bir ögün önerisi herkes bulunsa güzel bir liste çıkar ortaya "aman ben ne yiyecegimi bilmiyorum" veya"ne yesem acaba " diyenler icin guzel bir oneri olur mesela ben kendim
1. Chiali yogurt (icine muz veya kuru meyve)
2. Süt incir
3. Soda kuru meyve
4. Ceviz badem kahve
5.karnıbahar brokli havuc yogurt (keten tohumlu veya chiali)
6.ıspanak yogurt
7.
liste boyle dewam edip gider alıntılayarak
ne dersiniz![]()
Biz keçiörende yiz canımOyyy cok seviyorum ankarayı eskiden orda oturuyoduk dikmende coook ozledim
Guzel eksi canımMerhaba arkadaslar
Ben de cuma 62.2
Bugun 62.0