• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Deterjanları koli koli kullanırım,lavabomdan su içersin şerefsizim :KK70:
Elektrik prizlerini kulak çubuğunla,ocağı kürdanla,derzleri diş fırçasıyla temizlerim.
Yatak toplamam,pijama katlamam,kuruyan çamaşırları 2-3 makime biriktirir öle katlarım :KK70:

Ay ben de öyleydim çamaşırlar katlanana kadar tekrar tozlanıyordu 😂

Deterjanları koli koli kullanırım,lavabomdan su içersin şerefsizim :D
Elektrik prizlerini kulak çubuğunla,ocağı kürdanla,derzleri diş fırçasıyla temizlerim.
Yatak toplamam,pijama katlamam,kuruyan çamaşırları 2-3 makime biriktirir öle katlarım :D
Kız sen aynı benim teyzemsin 🤣 teyzem aşırı titizdir.. yurt dışında yaşıyor o yüzden evine hiç gitmedim ama hep onun evini kitap gibi hayal ederdim.. sonra bize kalmaya geldiler.. dolapları nasıl düzensiz 🤣 annem açtı onlara bana verdiği rafı gösterdi bakın utanın diye 🤣

Kız sen aynı benim teyzemsin 🤣 teyzem aşırı titizdir.. yurt dışında yaşıyor o yüzden evine hiç gitmedim ama hep onun evini kitap gibi hayal ederdim.. sonra bize kalmaya geldiler.. dolapları nasıl düzensiz 🤣 annem açtı onlara bana verdiği rafı gösterdi bakın utanın diye 🤣
Aaa titizimdir bak.aynı bardaktan ikinciye su içmem kimseye de vermem.o bardaktan gıcırtı duymadan rafa kaldırmam.ketılımın karardığını hiç bilmem mesela, tencere tavam hep pırıldır.yaptığım işi tam yaparım.her bulaşıkta tezgah fayansı musluk parlatır çıkarım.yemek pişerken çekmece düzenlerim.ama eşyalar 🤦

Ay nasıl delirdiyse annen artık 🙈

Kızlar şöyle bir sey yapalım mı :KK52:

Hafif bir ögün önerisi herkes bulunsa güzel bir liste çıkar ortaya "aman ben ne yiyecegimi bilmiyorum" veya"ne yesem acaba " diyenler icin guzel bir oneri olur mesela ben kendim
1. Chiali yogurt (icine muz veya kuru meyve)
2. Süt incir
3. Soda kuru meyve
4. Ceviz badem kahve
5.karnıbahar brokli havuc yogurt (keten tohumlu veya chiali)
6.ıspanak yogurt
7.

liste boyle dewam edip gider alıntılayarak
ne dersiniz :KK55:

Slm kizlar
Ilk defa iste bu kadar sayfa okuyabildim. Cok sukur bugun biraz rahatiz cikisa dogru cozutmayiz
Günaydın kızlar oğlum hala ateşli eşimi bekliyoruz acile gidicez:cry:
Gecmis olsun cnm benimkode hala atesli yarin ates araligi acilmazsa hala tekrar dr getircem 😔
Ben artı gelen ya da kaçamak yapan kimseye böyle Bir muamele gormedim şimdiye kadar,sadece beni etiketleyip yazsaydi okey bana çok kişisel geldi
Cnm herkese yorum yapiliyor. Onemli olan yaptigimiz hatalari bir daha yapmamak. Kendimizi ve burayi okuyup ornek alacak kisileri dogru yonlendirmek. Onceden 1 kisi yapiyordu yorumu simdi herkese actilar. Eger sadece dunkulere bakmayip onceki menulere baksaydim inan kimse yonlendirmeden diye ayni yorumlari yapardim. Hepimiz ayni yolun yolcusuyuz burda kirilmaca gucenmenmece olmucacak. Birimiz hepimiz hepimiz birimiz icin. Takim ruhu bu demek. Kim olirsa olsun eger bir arkadasim istemeyerekte olsa hatali secimler yaparsa ben onu uyarip dogru yola tesvik etmek zorundayim.
Kar gormus masum izmiliyim ben. Her sene burayada kar yaginca cocuklarla cikar oynarim. Cocuklar yokkende aksam esimle cikar oynardik 😂
iyiyim temizlik yapıyom evi poh götürüyodu da:KK45:sen nassın mavişim:KK37:
Hamarat cnm bizim takim herkes temizlikte
Ben spor anında atılan olması taraftarıyım, işleyiş nasıl bilmiyorum ama canım
Ben spora gittigimde 15 dk kosu bandi 10 dk elitik 10 dk kondisyon 50 ip atlama 50 kurek cekip egzersize geciyordum. Simdi tekrar basladigimda bunlarin puanini alip ayrica adimsayar koyup onunda mi puanini alcam onu anlayamadim. Spor yaparken telefon uzerimde durmuyor aletin kenarina birakiyorum mesela o zaman adim sayarda calismaz. O zaman ya herkes spor yaparken adim sayar uygulamasini acip hesplasin ya da hic kimse saymasin. Bundan dolayi kafam karisti.
aa evi bal dök yala resmen onun:KK45::KK45:
Masallah ne kadar temiziz bugun
Aslına zorluyor eve saat 21:00 gibi geliyorum o saattede bişe yemek istemiyorum 🙄 ama erken kapattığımın farkındayım onu düzene bindirmem lazım zaten bağırsak problemim var böyle az yiynce dahada kötü bir hal alıyor. İşe götürsem ne götüreceğimi inanın bilmiyorum.. Yumurta sarısı yaska değil canım o gün midem bulandı sarısından ondan yemedim normalde yiyiorum
Mesai saaerin nasil cnm daha once yazdiysan kacirmis olabilirim ona gore sana menu duzenlemeye calisalim if i 6 saatlik mi yapoyorsun 8 saatlik mi
Merhaba arkadaşlar 😊

Pazartesi temizliğine daldım şu saat oldu yeni bitti sayılır işim ama tabi yapsam daha iş var.. oğlumı uyutma molası vericem 🤣
Ohh miss gibi otur simdi

Hafif bir ögün önerisi herkes bulunsa güzel bir liste çıkar ortaya "aman ben ne yiyecegimi bilmiyorum" veya"ne yesem acaba " diyenler icin guzel bir oneri olur mesela ben kendim
2. Süt incir
3. Soda kuru meyve
4. Ceviz badem kahve
6.ıspanak yogurt
7.

Guzel oneriler cnm tesekkir ederiz.
Bende hep yulafli karisimlar hazirlardim ama su anki programima uygun degil.

7. 3yk yulaf 1 sb sut 1 muz 6 badem (ya aksamdan karistir dolapta beklet ya da sabah blendirdan cek)
8. Hurma veya ceviz icine cevizi yerlestir yanina sut ya da kahve
9. Sebzeleri (ne olursa olsun kucuk kucuk dogra) z.yag baharat karistirip kiremitte firina at
10. 2yk tahin icine findik kirigi dok (cok tok tutuyor)
11. Mevsim salata ceviz yogurt
12. Firin tavuk salata
13. Firin kofte salata
14. Sebzeli tencere yemegi ve cacik
15. Firin balik ve firin mantar

Benim aklima gelenler bunlar simdilik daha gelirse yazarim

Elhan Elhan abla seninde hurmali bir kurabiye tarihin vardi sanki antinkuntin kurabiyesi 😂

İlk hedefe son 5 kilo giden 14.500 hedefime gelirsem toplam 19.800 olacak :KK24: :KK24:
Hedefine az kalmis ama bırakmak yok 80 buraya gelecek 😍
Spor bildirimlerinde adim sayisi gun icinde atilan adim sayisi mi yoksa spor aninda olusan adim sayisi mi. Bu sefer hem kosu bandi yada eliptik puani alinir hemde adim sayisi puani alinir ben anlayamadim o konuyu beni aydinlatir misiniz lutfen ne baz aliniyor bunda [IMG alt="Bonus"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/29/29950.jpg?1308516094[/IMG] Bonus Zipzip- Zipzip- Zipzip- Zipzip- Nego Nego Nego Nego
Şimdi spor yaparken sadece birini hesaplayalim canım hem kosu bandında hem koşu olarak hem adım saymak olmaz

Kızlar kilom 57.5 cuma kilom 58.10 du ama ben her cuma pazartesiden fazla çıkıyorum “cuma ödemi” ve kalın bel (77 cm) hastalığına yakalanmışım galiba.... 🙈😱
Super gidiyorsun canım
Bende diyecektim bu ara hic gelmiyor diye sen erken davranmissin :)
Eger yogunsa izne ayirmak en mantiklisi canim
Aynen canım listede yer açalim aktif olanlarla devam edelim
Bildirim kizlar
Cuma 60.8
Pazartesi 60.6
Eksi 200 cok sevindim ya artidayim saniyodum:KK73::KK73::KK73::KK73:
Güzel eksi bu cuma 5 'li rakamlar gelecek mı 😍

2. Süt incir
3. Soda kuru meyve
4. Ceviz badem kahve
6.ıspanak yogurt
7.

Güzel olabilir
Oyyy cok seviyorum ankarayı eskiden orda oturuyoduk dikmende coook ozledim
Biz keçiörende yiz canım 😊
Merhaba arkadaslar
Ben de cuma 62.2
Bugun 62.0
Guzel eksi canım

Back