• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben spora gittigimde 15 dk kosu bandi 10 dk elitik 10 dk kondisyon 50 ip atlama 50 kurek cekip egzersize geciyordum. Simdi tekrar basladigimda bunlarin puanini alip ayrica adimsayar koyup onunda mi puanini alcam onu anlayamadim. Spor yaparken telefon uzerimde durmuyor aletin kenarina birakiyorum mesela o zaman adim sayarda calismaz. O zaman ya herkes spor yaparken adim sayar uygulamasini acip hesplasin ya da hic kimse saymasin. Bundan dolayi kafam karisti.
Hayır canım ben spor yaparken takmıyorum adım sayar, sadece yürüyüş yaparken takıyorum. O zaman hem yapılan sporlar için hem adım için puan alınmış olunur, olmaz ki öyle. Adım tek başına yürüyüş olarak sayılmalı bence

Slm kizlar
Ilk defa iste bu kadar sayfa okuyabildim. Cok sukur bugun biraz rahatiz cikisa dogru cozutmayiz

Gecmis olsun cnm benimkode hala atesli yarin ates araligi acilmazsa hala tekrar dr getircem 😔

Cnm herkese yorum yapiliyor. Onemli olan yaptigimiz hatalari bir daha yapmamak. Kendimizi ve burayi okuyup ornek alacak kisileri dogru yonlendirmek. Onceden 1 kisi yapiyordu yorumu simdi herkese actilar. Eger sadece dunkulere bakmayip onceki menulere baksaydim inan kimse yonlendirmeden diye ayni yorumlari yapardim. Hepimiz ayni yolun yolcusuyuz burda kirilmaca gucenmenmece olmucacak. Birimiz hepimiz hepimiz birimiz icin. Takim ruhu bu demek. Kim olirsa olsun eger bir arkadasim istemeyerekte olsa hatali secimler yaparsa ben onu uyarip dogru yola tesvik etmek zorundayim.

Kar gormus masum izmiliyim ben. Her sene burayada kar yaginca cocuklarla cikar oynarim. Cocuklar yokkende aksam esimle cikar oynardik 😂

Hamarat cnm bizim takim herkes temizlikte

Ben spora gittigimde 15 dk kosu bandi 10 dk elitik 10 dk kondisyon 50 ip atlama 50 kurek cekip egzersize geciyordum. Simdi tekrar basladigimda bunlarin puanini alip ayrica adimsayar koyup onunda mi puanini alcam onu anlayamadim. Spor yaparken telefon uzerimde durmuyor aletin kenarina birakiyorum mesela o zaman adim sayarda calismaz. O zaman ya herkes spor yaparken adim sayar uygulamasini acip hesplasin ya da hic kimse saymasin. Bundan dolayi kafam karisti.

Masallah ne kadar temiziz bugun

Mesai saaerin nasil cnm daha once yazdiysan kacirmis olabilirim ona gore sana menu duzenlemeye calisalim if i 6 saatlik mi yapoyorsun 8 saatlik mi

Ohh miss gibi otur simdi

Guzel oneriler cnm tesekkir ederiz.
Bende hep yulafli karisimlar hazirlardim ama su anki programima uygun degil.

7. 3yk yulaf 1 sb sut 1 muz 6 badem (ya aksamdan karistir dolapta beklet ya da sabah blendirdan cek)
8. Hurma veya ceviz icine cevizi yerlestir yanina sut ya da kahve
9. Sebzeleri (ne olursa olsun kucuk kucuk dogra) z.yag baharat karistirip kiremitte firina at
10. 2yk tahin icine findik kirigi dok (cok tok tutuyor)
11. Mevsim salata ceviz yogurt
12. Firin tavuk salata
13. Firin kofte salata
14. Sebzeli tencere yemegi ve cacik
15. Firin balik ve firin mantar

Benim aklima gelenler bunlar simdilik daha gelirse yazarim

@Elhan abla seninde hurmali bir kurabiye tarihin vardi sanki antinkuntin kurabiyesi 😂
güzel pratik oluyor bunları bir kenara yazmak 🥰 bu arada bende izmirdeyim 😍
Cuma 79.4
Pazartesi 77.6
Fark -1.8
Odem oldugunu soylemistim 😉
😍😍😍😍😍
Harika bir eksi

ADINIZ:gmysmrt
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 170
KİLONUZ: 87
HEDEF KİLONUZ: 68
MEDENİ DURUMUNUZ: EVli

MESLEGINIZ:
Müsteri Temsilciligi yapiyorum
ÇOCUK SAYISI: 0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Zayif bir insan degildim, ama en son kullandigim bir hormon ilaci yüzünden 15 kilo aldim, 3 kilosunu geri verebildim sadece..
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Insülin direnci, Pcos
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 1.Saglik 2. Gebelik Sansimi artirdigi icin.

:KK200:
Gümaysa aramiza hosgeldin benim adım simay izmirde yasiyorum 30 yasinda bir kızı olan ögretmenim.sende yogun calisiyorsun benim gibi birbirimize destek olalım:KK5:

Cumada bildirim yapmamıştın dikkat et canım 😘
Perşembeden beri tartılamadım kaptanım ya.. cuma sabahtan hem ustalar geldi onlar gitti misafir geldi yoğundum.. bugün de sabahtan dikkat edecektim ama çok halsizim o yüzden dedim bugün meyve fln yiyip toparlayim kendimi..

Ayyyy canım hoş geldin hem kilomuz yakın hemde sebebimiz aynı rabbim gönlüne göre versin inş Allah üzülme benimde pcoslu bi atkadaşım vardı şimdi 1.5 yaşında oğlu var ama kilo problem önce o problemi ortadan kaldıralım eminimki kilo verirken hamile kalacaksın Allahın izniyle bende 9 kilo verdikten sonra hamile kalmıştım hadi hayırlısı bismillah diyip başlayalım yarın kutsal pazartesi :KK5:
:63::63::63::63::63::63::63::63::63::63:

Kızlar kilom 57.5 cuma kilom 58.10 du ama ben her cuma pazartesiden fazla çıkıyorum “cuma ödemi” ve kalın bel (77 cm) hastalığına yakalanmışım galiba.... 🙈😱
Canım merhaba nasılsın. Bir süredir dikkatimi çekiyor aslında,kilona göre belin fazla kalın. Bildiğim kadarıyla boyun da öyle çok kısa degil. Senin özellikle bel ile ilgili egzersiz yapman lazım. Üst bölümde en ince yeri bel olarak kabul ediyorsun dimi. Göbek deliğinin üst bölgesi kaburganin altı yani.

Ben spor anında atılan olması taraftarıyım, işleyiş nasıl bilmiyorum ama canım
Ben gün içindeki eften puften adımları saymıyorum. Adamakıllı yürüyüşe ciktiysam ona bakıyorum. Ya da yürüme bandında yürürken saydiriyorum.

Perşembeden beri tartılamadım kaptanım ya.. cuma sabahtan hem ustalar geldi onlar gitti misafir geldi yoğundum.. bugün de sabahtan dikkat edecektim ama çok halsizim o yüzden dedim bugün meyve fln yiyip toparlayim kendimi..
Iyi yapmışsın canım sağlığın daha önemli 😘

Kahvaltıdan önce bir gece bekletilmiş bir bardak cevizli su
(8)Sabah:iki haşlanmış yumurta (sadece beyazı)
12)Ara öğün:bir kaç badem bir avuç leblebi
(14)Öğlen: bir kase ezogelin çorbası
Üç dört çatal karnıbahar
Bir kase yoğurt

1lt su+1.5 lt detoks suyu

20 dk tempolu yürüyüş: 50 P
6000 adım: 90 P

Gunu 14 te erken kapatmissin canim😘 su az gibi bende cok zor iciyorum ama zorlamamiz lazim kendimizi
Afiyet olsun😘
5 ocak pazar manüsü

Sabah kahvaltım saat 11.00
1 dilim ekşi mayalı ekmek
1 kaşık tulum peyniri
2 tane yeşil zeytin

Ara ögün saat 14.00
1 avuç leblebi
1 nescafe

Ara ögün saat 16.00
1 tane portakal

Akşam yemeği saat 17.00
1 kase işkembe çorbası
4 köfte 4 elma dilim patates fırın İzmir köfte
2 kaşık yoğurt
1 dikim ekmek

2 litre su
Spor yok

Sahur saat 23.00
1.5 tane haşlanmış yumurta
1 kaşık tulum peyniri
10 tane zeytin
Maydanoz
Dereotu
1 dilim ekmek
Allah kabul etsin canim benim 💫ne guzel bende bir niyetlensem iyi olacak ögünlerin cok güzel 💜💜💜

Gecmise bakmadan once sunlara yorum yazayim firsatim olursa gecmise bakarim olmazsa aksa bakarim artik.
Nacizane kendi fikirlerimi belirtcem darilmaca gucenmece yok 😉

Menu guzel cnm saatlerini tam yazarsan daha rahat yorumlariz. Su guzel spor eksik

Koruma menusude olsa kizartmadan uzak dur tatlim tamamen kanserojen. Sabahki seker hamuruna ben de anlam veremedim. Birden sekerin mi dustu ne oldu anlayamadim

Aksami insallah vok gec yememissimdir 19da kapatmissindir. Sabah kahvaltiya yulafta ekleyip smoothie seklinde alabilirsin cok tok tutuyor

Bu guzel menuyu sporla taclandir abla 😉

Menu su spor guzel cnm

Menu su spor vok guzel cnm tebrik ederim

Menu ve su guzel cnm

Yumurta sarisi yasak mi cnm sana merak ettigim icin soruyorum. Erken kapatmissin 14ten sonra zorlamiyor mu gece

Su spor ve menu iyi cnm sabah ekmek yerine findik veya ceviz tercih edebilirdin

Spor bildirimlerinde adim sayisi gun icinde atilan adim sayisi mi yoksa spor aninda olusan adim sayisi mi. Bu sefer hem kosu bandi yada eliptik puani alinir hemde adim sayisi puani alinir ben anlayamadim o konuyu beni aydinlatir misiniz lutfen ne baz aliniyor bunda @Bonus Zipzip- Zipzip- Nego Nego

Spor yok diye yorum yapiyorsunda sen neden yapmiyorsun diye soran arkadaslarim olursa ben haftanin 3 gunu aclik aclik sonrasi tuzsuz sebze ile besleniyorum spor icin 3 gun kaliyor salon pazar gunu kapali 2 gun gidebilirim haftada 4 gun gitme hakkim oldugun ocin haklarim yanmasin diye kaydimi dondurdum. Allah nasip ederse subatta tekrar baslicam. Nego Nego sende sormustun cnm sebebini 😉
Ben Spor zamanı oluşan adım sayısını yazıyorum. Gün içinde atdığım adımı saymıyorum.

Back
X