• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hedefine az kalmis ama bırakmak yok 80 buraya gelecek 😍

Şimdi spor yaparken sadece birini hesaplayalim canım hem kosu bandında hem koşu olarak hem adım saymak olmaz

Super gidiyorsun canım

Aynen canım listede yer açalim aktif olanlarla devam edelim

Güzel eksi bu cuma 5 'li rakamlar gelecek mı 😍

Güzel olabilir

Biz keçiörende yiz canım 😊

Guzel eksi canım
Benimde mantigima yatmadi ondan netlestirmek icin sordum.
Super eksi görmüşsün 😍😍
Tesekkur ederim cnm
Odemlerim vardi ya onlar gitti cnm
Hayır canım ben spor yaparken takmıyorum adım sayar, sadece yürüyüş yaparken takıyorum. O zaman hem yapılan sporlar için hem adım için puan alınmış olunur, olmaz ki öyle. Adım tek başına yürüyüş olarak sayılmalı bence
Bende bi sekilde dusundugum ocin sormak istedim cnm. Spor listesini cok incelemedim su an yapmadigim icin ama yuruyus dk olarak puani yokmu atiyorum dksi 3 puan 2 puan vs. Herkesin adimsayari olmayabilir ya da her yuruyuste telefon uzerimizde olmayabilir
:KK48:
güzel pratik oluyor bunları bir kenara yazmak 🥰 bu arada bende izmirdeyim 😍
😍😍😍😍😍
Harika bir eksi
Bornovadamiydin sen nerdendin. Ben evka2 deyim. Universiteyi egede okudum evden gittim geldim 😉 ataninca ciktim ordan bir dahada gelemedim anca yillik izinlerde 😂
Ben gün içindeki eften puften adımları saymıyorum. Adamakıllı yürüyüşe ciktiysam ona bakıyorum. Ya da yürüme bandında yürürken saydiriyorum.
Tmm cnm bende hangisi sayilacak diye merak ettigim icin sormustum ileride spor yapicam ya ona gore hesaplayayim diye 😉
Ben Spor zamanı oluşan adım sayısını yazıyorum. Gün içinde atdığım adımı saymıyorum.
👍
Elalis kgk dediğin ne ola ki...if denilen diyet çeşidi olabilir mi bu?
Bir sey gibi kahveydi hatirlayamadim ama kazik gibi kahve diyesim geldi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Kursun geçirmez kahve demekmis abla geçen hafta öğrendim 😂

Allah kabul etsin ablacım, yarın tutma istersen okulda zorlanirsin
Hah iste kursun gecirmez kahve 😊 ha kursun gecirmez kahve ha kazik gibi kahve bence cokta bir farki yok 😂😂😂
Canım o üç gün sadece su içti ondan, sağlık orucu tutuyor ya. 1 kilosu falan yemeye geçince geri geliyor sanırım, öyle demişti Bulamiyorum Bulamiyorum
Evet cnm 2 verip 1 aliyorum. 2 ileri 1 geri derken mehter takimi gibi kilo veriyorum 😂😂
Canım sağolasın. Oğlum iğne ile ayakta duruyor. Bugün biraz daha iyi. İlaçlara devam. Telefon elime alıyorum hemen anneeeee diye bir ses geliyor . Ben de sakladım telefonu. Akşam da erken yatıyoruz. Diyetim e yarın tekrardan başlıyorum. Biraz saldım. +1 kilodayım. Cumaya bildirim yaparım. Size yazmayı özledim. İnşallah herşey yoluna girecek yine geleceğim zıpzıp im . Beraber inceleceğiz gerçi sen incesin de ben inceleyim siz bakın🤣🤣
@nefesyaren @ elhan @ schonerduft @retro_hippo Gulumse24 Gulumse24 Bonus Bonus Bulamiyorum Bulamiyorum öptüm sizi kızlar.
Gecmis olsun cnm. Ben de yrn tekrar goturcem buyuk ihtimalle hala 4 saate bir atesi cikiyor 6 doz antibiyotik aldi bu zamana kadar ates araliginin biraz acilmasi gerekiyordu
Yonahime Yonahime cumaya 59.9 mu geleceksin ne :rolleyes:
Bence bugun o rakami gordugu icin soylemiyor supriz olsun diye cumaya daha da eksi gelecek
Adim; Özlem, 29 yaşındayım,2 çocuk annesiyim ev hanımıyım. Izmir'de yaşıyorum.son diyetimde 7kg vermiştim.
Tşk ederim kaptan😘
Hosgeldin cnm izmirin neresindensin ben de evka2denim

Benimde mantigima yatmadi ondan netlestirmek icin sordum.

Tesekkur ederim cnm

Odemlerim vardi ya onlar gitti cnm

Bende bi sekilde dusundugum ocin sormak istedim cnm. Spor listesini cok incelemedim su an yapmadigim icin ama yuruyus dk olarak puani yokmu atiyorum dksi 3 puan 2 puan vs. Herkesin adimsayari olmayabilir ya da her yuruyuste telefon uzerimizde olmayabilir

:KK48:

Bornovadamiydin sen nerdendin. Ben evka2 deyim. Universiteyi egede okudum evden gittim geldim 😉 ataninca ciktim ordan bir dahada gelemedim anca yillik izinlerde 😂

Tmm cnm bende hangisi sayilacak diye merak ettigim icin sormustum ileride spor yapicam ya ona gore hesaplayayim diye 😉

👍

Bir sey gibi kahveydi hatirlayamadim ama kazik gibi kahve diyesim geldi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Hah iste kursun gecirmez kahve 😊 ha kursun gecirmez kahve ha kazik gibi kahve bence cokta bir farki yok 😂😂😂

Evet cnm 2 verip 1 aliyorum. 2 ileri 1 geri derken mehter takimi gibi kilo veriyorum 😂😂

Gecmis olsun cnm. Ben de yrn tekrar goturcem buyuk ihtimalle hala 4 saate bir atesi cikiyor 6 doz antibiyotik aldi bu zamana kadar ates araliginin biraz acilmasi gerekiyordu

Bence bugun o rakami gordugu icin soylemiyor supriz olsun diye cumaya daha da eksi gelecek

Hosgeldin cnm izmirin neresindensin ben de evka2denim
Canım spor puanları vs ile Bonus Bonus ve kaptanımız ilgileniyor, benim çok bilgim yok onlar daha net bir şey söyler 😊

Alma kaptanım gelip gelip kaçıyo :KK70: :KK70: :KK70:
Kacamaz artık 😂😂
Oda olur 😂😂
Onun içinde puan belirleriz canım, eskiden vardı tempolu yürüyüş dakikası 2,5 ,normal yürüyüş 1 puandi
İyi akşamlar kaçtım artık 🌙
Iyi akşamlar canım ❤

Back
X