- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.185
- 898
İçime öyle doğdu niyeyseBilmiyorum canım İnsallah dediğin gibi cikar
Hic bi hafta 700 gr ustunde kilo veremedim bu hafta olursa coookk sevinirim yaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçime öyle doğdu niyeyseBilmiyorum canım İnsallah dediğin gibi cikar
Hic bi hafta 700 gr ustunde kilo veremedim bu hafta olursa coookk sevinirim yaa![]()
Hoş geldin canım tekrarZipzip- cnim eğer kabul edersen tekrar gruba katılmak istiyorum
Valla mecbur yapacak bişey yok dağ tırmanışı yapmazsam çok zorlanmam inş AllahOruçken ağırlıklı spor kötü olmaz mı?
Allahh sana merhamet versin ne diyim
Yine ben suçlu oldumAllahh sana merhamet versin ne diyim![]()
![]()
Allah sonumuzu hayır etsin
Yaa İnsalah oyle olur canimİçime öyle doğdu niyeyse![]()
Rakibem ikimiz de bu sayiyi goruruz İnsallahhadi insallahhhhh![]()
Bonusa özel olsun bu urgan he birdeYine ben suçlu oldumkendi istedi ya sabah yağlı urgan
![]()
İstemeyene sopa yok zaten artık, benene, sopam kıymetli
Güzel bir bakış açısıİstemeyene sopa yok zaten artık, benene, sopam kıymetli![]()
Benimde mantigima yatmadi ondan netlestirmek icin sordum.Hedefine az kalmis ama bırakmak yok 80 buraya gelecek
Şimdi spor yaparken sadece birini hesaplayalim canım hem kosu bandında hem koşu olarak hem adım saymak olmaz
Super gidiyorsun canım
Aynen canım listede yer açalim aktif olanlarla devam edelim
Güzel eksi bu cuma 5 'li rakamlar gelecek mı
Güzel olabilir
Biz keçiörende yiz canım
Guzel eksi canım
Tesekkur ederim cnmSuper eksi görmüşsün![]()
Odemlerim vardi ya onlar gitti cnmO neydi gı![]()
Bende bi sekilde dusundugum ocin sormak istedim cnm. Spor listesini cok incelemedim su an yapmadigim icin ama yuruyus dk olarak puani yokmu atiyorum dksi 3 puan 2 puan vs. Herkesin adimsayari olmayabilir ya da her yuruyuste telefon uzerimizde olmayabilirHayır canım ben spor yaparken takmıyorum adım sayar, sadece yürüyüş yaparken takıyorum. O zaman hem yapılan sporlar için hem adım için puan alınmış olunur, olmaz ki öyle. Adım tek başına yürüyüş olarak sayılmalı bence
Bornovadamiydin sen nerdendin. Ben evka2 deyim. Universiteyi egede okudum evden gittim geldimgüzel pratik oluyor bunları bir kenara yazmakbu arada bende izmirdeyim
Harika bir eksi
Tmm cnm bende hangisi sayilacak diye merak ettigim icin sormustum ileride spor yapicam ya ona gore hesaplayayim diyeBen gün içindeki eften puften adımları saymıyorum. Adamakıllı yürüyüşe ciktiysam ona bakıyorum. Ya da yürüme bandında yürürken saydiriyorum.
Ben Spor zamanı oluşan adım sayısını yazıyorum. Gün içinde atdığım adımı saymıyorum.
Bir sey gibi kahveydi hatirlayamadim ama kazik gibi kahve diyesim geldiElalis kgk dediğin ne ola ki...if denilen diyet çeşidi olabilir mi bu?
Hah iste kursun gecirmez kahveKursun geçirmez kahve demekmis abla geçen hafta öğrendim
Allah kabul etsin ablacım, yarın tutma istersen okulda zorlanirsin
Evet cnm 2 verip 1 aliyorum. 2 ileri 1 geri derken mehter takimi gibi kilo veriyorumCanım o üç gün sadece su içti ondan, sağlık orucu tutuyor ya. 1 kilosu falan yemeye geçince geri geliyor sanırım, öyle demiştiBulamiyorum
Gecmis olsun cnm. Ben de yrn tekrar goturcem buyuk ihtimalle hala 4 saate bir atesi cikiyor 6 doz antibiyotik aldi bu zamana kadar ates araliginin biraz acilmasi gerekiyorduCanım sağolasın. Oğlum iğne ile ayakta duruyor. Bugün biraz daha iyi. İlaçlara devam. Telefon elime alıyorum hemen anneeeee diye bir ses geliyor . Ben de sakladım telefonu. Akşam da erken yatıyoruz. Diyetim e yarın tekrardan başlıyorum. Biraz saldım. +1 kilodayım. Cumaya bildirim yaparım. Size yazmayı özledim. İnşallah herşey yoluna girecek yine geleceğim zıpzıp im . Beraber inceleceğiz gerçi sen incesin de ben inceleyim siz bakın
@nefesyaren @ elhan @ schonerduft @retro_hippoGulumse24
Bonus
Bulamiyorum öptüm sizi kızlar.
Bence bugun o rakami gordugu icin soylemiyor supriz olsun diye cumaya daha da eksi gelecek
Hosgeldin cnm izmirin neresindensin ben de evka2denimAdim; Özlem, 29 yaşındayım,2 çocuk annesiyim ev hanımıyım. Izmir'de yaşıyorum.son diyetimde 7kg vermiştim.
Tşk ederim kaptan![]()
Canım spor puanları vs ileBenimde mantigima yatmadi ondan netlestirmek icin sordum.
Tesekkur ederim cnm
Odemlerim vardi ya onlar gitti cnm
Bende bi sekilde dusundugum ocin sormak istedim cnm. Spor listesini cok incelemedim su an yapmadigim icin ama yuruyus dk olarak puani yokmu atiyorum dksi 3 puan 2 puan vs. Herkesin adimsayari olmayabilir ya da her yuruyuste telefon uzerimizde olmayabilir
Bornovadamiydin sen nerdendin. Ben evka2 deyim. Universiteyi egede okudum evden gittim geldimataninca ciktim ordan bir dahada gelemedim anca yillik izinlerde
Tmm cnm bende hangisi sayilacak diye merak ettigim icin sormustum ileride spor yapicam ya ona gore hesaplayayim diye
Bir sey gibi kahveydi hatirlayamadim ama kazik gibi kahve diyesim geldi
Hah iste kursun gecirmez kahveha kursun gecirmez kahve ha kazik gibi kahve bence cokta bir farki yok
Evet cnm 2 verip 1 aliyorum. 2 ileri 1 geri derken mehter takimi gibi kilo veriyorum
Gecmis olsun cnm. Ben de yrn tekrar goturcem buyuk ihtimalle hala 4 saate bir atesi cikiyor 6 doz antibiyotik aldi bu zamana kadar ates araliginin biraz acilmasi gerekiyordu
Bence bugun o rakami gordugu icin soylemiyor supriz olsun diye cumaya daha da eksi gelecek
Hosgeldin cnm izmirin neresindensin ben de evka2denim
Nereye gıı iki muhabbet edelim o dizileri icad edenin kimin başının altından çıkmıştıİyi akşamlar kaçtım artık![]()

Kacamaz artıkAlma kaptanım gelip gelip kaçıyo![]()
![]()
![]()
Oda olurHah iste kursun gecirmez kahveha kursun gecirmez kahve ha kazik gibi kahve bence cokta bir farki yok
![]()
Onun içinde puan belirleriz canım, eskiden vardı tempolu yürüyüş dakikası 2,5 ,normal yürüyüş 1 puandiBende bi sekilde dusundugum ocin sormak istedim cnm. Spor listesini cok incelemedim su an yapmadigim icin ama yuruyus dk olarak puani yokmu atiyorum dksi 3 puan 2 puan vs. Herkesin adimsayari olmayabilir ya da her yuruyuste telefon uzerimizde olmayabilir
Iyi akşamlar canım ❤İyi akşamlar kaçtım artık![]()