- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
hosbuldum cnim,, profildeki senmisin? Resmen ates ediyohosgeldin canim :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosbuldum cnim,, profildeki senmisin? Resmen ates ediyohosgeldin canim :)

1 kepçede bana doldurDamacanayla![]()
Hayir canim biz Ramazan daKız yok dün gece yediğim için düne kaydı bugün iftar ve sahuru yazıcam sen bilmirsen bilmirsen
Diyetin sahibisi tuhaf ondandır
İstediğim eksiyi göremeyince arada yaparım böyle çılgınlıklar![]()
Eşime dedim ver bakam azcık para necgayfe alayım1 kepçede bana doldur![]()
Kafamı karıştırma seneneeeHayir canim biz Ramazan da
Sahur +iftar seklinde yaziyoduk
Yani sahuru kahvalti gibi dusun
sagligina dikkat et canim
keske ben olsamhosbuldum cnim,, profildeki senmisin? Resmen ates ediyo![]()
Hoşbulduk canım. Sınav sonuclarin açıklandı mı nasıllar.listeye girebiliyorum aslinda cuma gunu ama 4 kilocuk icin girmiyim
hosgeldin songul ablam
Menuyu duzgun yaz ki ona gore yorumlayalimKafamı karıştırma seneneee![]()
Bizim köyde bir kadın istanbula giderken merak etmiş almış nascafeyi muavinden adam su getirmeye gidiyo geliyo teyze diyo nescafe nerde ver suya atalım kadın demiş tevvv ben onu yaladım yuttum bileEşime dedim ver bakam azcık para necgayfe alayım
Kız sen leblebi gibi yemiyon inşallah,suya katılcak o diyo![]()
Tmm şimdi iftar sahur yazayım öyle gideyim böylede aynı süsümü bozuluyoMenuyu duzgun yaz ki ona gore yorumlayalim
Senin icin diyorum![]()
Suynan katık et diyo benimki deBizim köyde bir kadın istanbula giderken merak etmiş almış nascafeyi muavinden adam su getirmeye gidiyo geliyo teyze diyo nescafe nerde ver suya atalım kadın demiş tevvv ben onu yaladım yuttum bileavcuna dökmüş yalamış zavallım
Uzat matarayı![]()
Tamam canim oyle yazarsin:)Tmm şimdi iftar sahur yazayım öyle gideyim böylede aynı süsümü bozuluyo![]()
Eniştede az değilmişSuynan katık et diyo benimki de![]()
Tamam canim oyle yazarsin:)Tmm şimdi iftar sahur yazayım öyle gideyim böylede aynı süsümü bozuluyo![]()
İyi geceler Allah rahatlık versin canımDaha fazla açlığa dayanamiciimmm
Rüyamda yesem bari
İyi geceler hepinize![]()